Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 hour ago, pantelia said: Bisevac bio zadnji vezni, upao je u tim umesto Stancica koji je dobio crveni u Bernu. Igrali smo 3-2-3-2, Basta i Lukovic po bokovima, Psiho, Dudic i Miladinovic stoperi, Bisevac, Deki Milovanovic i Bosko u sredini, i Ziga i Pantela napred Dišljenković korektan golman, štoperi nikakvi, bekovi dobri, Boško klasa, Žiga i Pantela ozbiljan tandem u napadu. Dobra ekipa generalno, možda i najbolja u prvoj deceniji milenijuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Dobro odigrase klinci, nadamo se uvod u ono sto nas ceka veceras. Spreman sam kucu da stavim da ce Kosta Nedeljkovic da napravi veliku karijeru, kao u igrici da je pravljen bukvalno idealan bek u nastajanju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 49 minutes ago, Dropkick Murphys said: Taj tim Zvezde bi dobio sve ove prethodne koji su "najjači još od Barija". Prava šteta što je sistem kvalifikacija bio takav, da kad ispadneš jednom, to je to od Evrope za tu godinu. Posebno mi je krivo za tu godinu, kao i onu gde nas je Milan izbacio. Nije bio takav sistem, posle PSV je bilo ispadanje od Zenita, a posle Milana je bilo ispadanje od Libereca, sa dva lagana poraza, što je otprilike i odgovor na konstataciju da su ti timovi jači od ovih u poslednjih par godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 hour ago, harmonajzer said: Jedna od desatak utakmica FKCZ koju sam posmatrao uživo. Slažem se sa tobom, mada mislim da je Basta igrao u sredini. Nebitno. Pun stadion, odlična igra, tim pun Zvezdine dece... Posle utakmice porasli su apetiti, ali PSV nas je vrlo brzo spustio na zemlju. Moguce, obojica su znali da odigraju na DMC, jedino ne znam ko je onda igrao desno... Dudic ili Psiho, mada mislim da su oni mogli samo obicnog desnog beka da igraju, ne WB. 42 minutes ago, Wake in Fright said: Dišljenković korektan golman, štoperi nikakvi, bekovi dobri, Boško klasa, Žiga i Pantela ozbiljan tandem u napadu. Dobra ekipa generalno, možda i najbolja u prvoj deceniji milenijuma. Nisu Milovanovica dzabe zvali Deksa stelt, niko ga ne pominje, cak ni ti 😁 Dudic je bio ok stoper. Miladinovic je poceo odlicno, ali mu je onaj Zenit upropaatio karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 9 minutes ago, pantelia said: . Miladinovic je poceo odlicno, ali mu je onaj Zenit upropaatio karijeru. Pre ce biti da mu je žena upropastila karijeru, ali to je neka druga prica. Sto napisa Nele, Nedeljković ima sve predispozicije za ozbiljnog igrača. Ne secam se kada sam poslednji put video igrača Cz da onako skolski isprati i istrči kontru, samo da popravi završnicu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 (edited) Isti tim kao u Mancesteru CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Mijailović, Điga, Dragović, Rodić – Stamenić, Hvan – Bukari, Ivanić, Mitrović – Endijaj. JANG BOJS (4-3-3): Raćopi – Janko, Kamara, Benito, Garsija – Maleš, Nijas, Ugrinić – Elija, Iten, Monteiro. Edited October 4, 2023 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Serif 7. Minut pa Mitrovic 23. min idemoooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Mijailović i Rodić su tempirane bombe. Još Rodić po boku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Wake in Fright said: Mijailović i Rodić su tempirane bombe. Još Rodić po boku... Kad nisu te "tempirane bombe" pukle protiv onakvog pritiska u Mančesteru, neće ni večeras. Malo samo više vere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Stanko1997 said: Kad nisu te "tempirane bombe" pukle protiv onakvog pritiska u Mančesteru, neće ni večeras. Malo samo više vere. Pa upravo se zato zovu tempirane bombe jer ne znas kad ce da puknu. :)) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 14 minutes ago, Stanko1997 said: Kad nisu te "tempirane bombe" pukle protiv onakvog pritiska u Mančesteru, neće ni večeras. Malo samo više vere. Amin! Bože pomozi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 1 hour ago, Nele said: Dobro odigrase klinci, nadamo se uvod u ono sto nas ceka veceras. Spreman sam kucu da stavim da ce Kosta Nedeljkovic da napravi veliku karijeru, kao u igrici da je pravljen bukvalno idealan bek u nastajanju. Samo malo manje sebican da bude... Na momente me podsetio na Bukarija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 20 minutes ago, Wake in Fright said: Amin! Bože pomozi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Искрено, ма колико да је Мијаиловић можда лош као бек, верујем да је одлична вест што не излазите са неким винг бековима где би једног играо Букари. Боље је он да иде тамо где може највише да пружи, него да се залиће па да оставља ливаду по тој страни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 Fino popunjena Marakana. Cak je i jug pun. Samo malo po coskovima nema ljudi ali je zato sever prepun i centralni delovi istoka i zapada, ne mozes ni stepenicama da prodjes. Ajmoooooooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ideeeemmoooooo..... Opet se ložimo, ne vredi, to uđe i krv i gotovo 😁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Just now, Don Juan said: Ideeeemmoooooo..... Opet se ložimo, ne vredi, to uđe i krv i gotovo 😁. Lozimo se, lozimo Dok se ne prelozimo. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 "Opet" koreografija protiv Ukrajine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Pomozi Boze ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Sta je na slici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 2 minutes ago, Igor_ said: Sta je na slici? Not sure if nocno nebo puno zvezda ili "opet" nesto protiv Ukrajine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 3 minutes ago, Kooineeperk said: "Opet" koreografija protiv Ukrajine... ? Just now, Kooineeperk said: Not sure if nocno nebo puno zvezda ili "opet" nesto protiv Ukrajine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: ? A nije? E pa dobro onda. I ja tako mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Genijalna koreografija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Sada nas je Bog pogledao, ali sledeći put ne verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts