Manoly Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje?ย
ะะตะปะต Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 17 minutes ago, Manoly said: Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje?ย Valjda 22. znam da nece biti publike na stadionu za prenos ne znam. 1
drperce Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Pa cek zar nismo ustedeli sad par miliona sto nismo uzeli ovo mleko iz italije? ย
Pero_Cameron Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Terza se prepao da nam ne doฤu neke aลพdaje iz prva 2 ลกeลกira koje ฤe nam dati 15 golova u 4 meฤa, pa poลพurio da proda Erakoviฤa
ะะตะปะต Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Ja se iskreno nadam da cemo da izvucemo 2 najjaca tima iz prvog i drugog a najslabiji iz cetvrtog. Po mojoj logici nekoj cemo tako najlakse do 3. mesta jer ce bukvalno dvomec sa tom ekipom da odluci.
ะะตะปะต Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Izgleda ce u Zenit Erakovic, uskoro bi trebalo i zvanicno da bude โฆโฆโฆ..
Milko Miller Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 3 hours ago, Perkos2 said: ekipu koju uigrava rasture mu za ลกaku dolara no ko je oฤekivao da ฤe terza i mrkela da sede mirno i gledaju kvalitetan fudbal ? oloลก je to navikla na muljanje njih fudbal nikad i nije zanimaoย ย ล ta su rasturali? Prodali jednog igraฤa gde Barak ima veฤ svoju ลพelju kao zamenu? Ok, legitimno je kritikovati prodaju, i ja sam viลกe za to da se prodaju igraฤi poput Pruceva, Azarova, Kangve ili Lekovica, ali nije katastrofa. Niti ฤe Barak imati problem niti ฤe Gobeljic ili Srnic da se vrate u prvi tim.ย 2 hours ago, Manoly said: Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje?ย 20:00, 22. jul 2
Perkos2 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 29 minutes ago, Milko Miller said: ล ta su rasturali? Prodali jednog igraฤa gde Barak ima veฤ svoju ลพelju kao zamenu? Ok, legitimno je kritikovati prodaju, i ja sam viลกe za to da se prodaju igraฤi poput Pruceva, Azarova, Kangve ili Lekovica, ali nije katastrofa. Niti ฤe Barak imati problem niti ฤe Gobeljic ili Srnic da se vrate u prvi tim.ย 20:00, 22. jul vidi ako krenemo da nalazimo opravdanja neฤi ฤemo ij i za miloลกฤeviฤa i vuฤiฤa tako da nema potrebe da ลกirimo priฤu o ลกtetnosti koju nanose FKCZ tipovi poput terziฤa i mrkele naravno da sam svestan da ima i ljudi kojima je sve to ลกto oni rade sasvim u redu ali to neฤe promeniti moje miลกljenje o pomenutima nikad 2
ฤoฤo Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 (edited) Ogromna ลกteta za nas ลกto ne moลพemo da ga zadrลพimo. Erakoviฤ ฤe biti najtraลพeniji ลกtoper na trลพiลกtu u skorije vreme. Ali ako veฤ odlazi, zbog rezultata svidja mi se ova opcija da ostane do zime. Mnogo ฤe znaฤiti. A Degenek da dodje od zime i spremi se za proleฤe u Evropi.ย Edited July 18, 2023 by ฤoฤo
mare80 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Naลพalost,bilo je samo pitanje vremena kada ฤemo prodati ฤupu ... Svojevrsno je ฤudo ลกto je i do sada ostao kod nas ... obzirom kakve mufljuze imamo na ฤelu kluba ... Ako je veฤ neminovnost da ide u Rusiju onda je i za nas i za njega bolja opcija Zenit ... za nas jer ga barem moลพemo zadrลพati do zime na pozajmici,za njega jer ฤe u klub koji ฤe 90% opet biti prvak ...
berti Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 I Vidic je preko Rusije postao ovakva legenda. Neka i Erakovic preko Rusije dosegne slicne vrhove.ย 2
sassha Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 On 7/17/2023 at 10:25 AM, Perkos2 said: Dinamo veฤ par sezona moลพe da proda Livakoviฤa, Ivanuลกeca, ล utala iz prve ali ne njihov "gazda" ih drลพi u ekipi i momci igraju evropske utakmice a cena samo skaฤe pa ฤe ove godine uzeti tri puta viลกe para za pomenute igraฤe. Umesto da Erakoviฤa drลพe u ekipi i da momak pokaลพe na evropskom nivou da vredi i samim tim mu cena skoฤi barem na duploย ลกibicari ga prodaju u ligu koju viลกe niko i ne gleda i gde cena moลพe samo da mu padne a on da stagnira.ย ย Livakovic ide u Fener, a Sutala trazi Ajax pa cemo videti dal ce ga prodati pre ili posle 15.8/16.8 a svakako mislim da nece docekati grupnu fazu (ako se plasiraju), to naravno ne abolira Terzu i unisten momentum u timu, posto se sustinski slazem Dinamo je pred 10ak godina prodavao cim stigne sad cesto ceka, a ovi nasi ne cekaju ย
Perkos2 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 4 minutes ago, sassha said: Livakovic ide u Fener, a Sutala trazi Ajax pa cemo videti dal ce ga prodati pre ili posle 15.8/16.8 a svakako mislim da nece docekati grupnu fazu (ako se plasiraju), to naravno ne abolira Terzu i unisten momentum u timu, posto se sustinski slazem Dinamo je pred 10ak godina prodavao cim stigne sad cesto ceka, a ovi nasi ne cekaju ย Livakoviฤ ide posle barem tri prelazna roka u kojima je imao sasvim solidne ponede ali je Dinamo ฤekao njegove joลก bolje nastupe u evro utakmicama i za reprezentaciju pa mu je cena sad najmanje tri puta veฤa, a naลกi ลกibicari ฤim vide da mogu da zarade par hiljada evra za sebe brลพe bolje prodaju igraฤa. Danas prodati mladog igraฤa u ruski klub je zloฤin prema tom igraฤu poลกto je osuฤen da igra samo utakmice ruske lige najviลกe jednom nedeljno a tako se ne postaje ozbiljan igraฤ, niti mu raste cena.ย ย 3
Dzistrou Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Jel bilo do sada ponuda za Erakoviฤa iz zapadne Evrope?ย
ะะตะปะต Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Totalno nebitno, decko se tek u prosloj sezoni u potpunosti afirmisao i postao A reprezentativac. Decko ima 22 godine sto je za stopersku poziciju i dalje jako mlado. Ko kaze da mu cena vise nece rasti ili je jako ogranicen ili Terzicev bot. 8
Milko Miller Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Mi kad gledamo na Dinamo ne treba da se pitamo kako prodaju igraฤi nego kako naprave igrace. Teลกko da ฤe ovde neko da se otvori kao kod Dinama kad porede ลกta su naลกi a sta njihovi talenti uradili zadnjih 15 godina na velikoj sceni.ย
Perkos2 Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Mi kad gledamo na Dinamo ne treba da se pitamo kako prodaju igraฤi nego kako naprave igrace. Teลกko da ฤe ovde neko da se otvori kao kod Dinama kad porede ลกta su naลกi a sta njihovi talenti uradili zadnjih 15 godina na velikoj sceni.ย Evo prilike ds Erakoviฤ uradi neลกto na velikoj sceni ali ne moลพe poลกto ฤe ga ลกibicari prodati za tepsiju ribe ลกto se kaลพe. Ni jednog igraฤa ne ลพele da saฤekaju da odigra neลกto u Evropi i podigne cenu veฤ pradaja ลกto pre. Joลก sad ova situacija sa Rusima gde moลพe da se mulja koliko se moลพe. 3
Profesor Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Dobra je opcija da ostane do zime, ali ako pokida u Lล odmah ce duplirati svoju cenu i bice nam zao. Postoji i rizik da odigra jednu utakmicu lose i da mu to ubije cenu. Ali ja bih taj rizik preuzeo. ย Degeneka bih doveo odmah, jer nama treba 5 stopera za ovu formaciju, a Milun nije odavno za ovaj nivo fudbala, a za Lekovica je verovatno jos rano. Ostaje samo Spajic.
Igor_ Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Severina iz Partizana nam preti!ย I mi Lucica za trku imamo, mozda nije Milan ali moze da pomogne.ย 3
K.Dot Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Niลกta onda, da se pakuje polako BarakBahar, zajebao ga Terza, ja ne bih ostao ni jedan dan posle prodaje Erakovica. 1
ฤoฤo Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Dodjite da kupite sezonske karte, premijum sezonske karte, za Ligu ลกampiona. ๐ ย
Small Owl Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 (edited) Erakovic dobio 1,5mil EUR po sezoni. Ako je tako, nisam siguran da su ga nesto previse tjerali. Mi dobijamo 7 mil EUR i 10% od sledece prodaje (Mozzart) ย Edited July 18, 2023 by Mendez .
JPM Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 ลฝao mi je Erakoviฤa, nekako sam ga zgotivio. Ali 7m je izgleda najviลกe ลกto mi umemo da uzmemo. Mislim da je i Zenitu isplativo da deฤko odigra ligu ลกampiona ovde.
merosina Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 6 minutes ago, Mendez said: Erakovic dobio 1,5mil EUR po sezoni. Ako je tako, nisam siguran da su ga nesto previse tjerali. Mi dobijamo 7 mil EUR i 10% od sledece prodaje (Mozzart) ย Ni u ligi petice, prvi inostrani ugovor mu ne bi presao milion โฌ. tako da verujem i da je on zadovoljan. ย Apropo ovih komentara horumasa, da Bahar treba odmah da spakuje kofere, jer eto prodali su mu igraca, su u najmanju ruku nebulozne. ย Jeste pogresan tajming, ali to je praksa svih klubova.ย Da je tako Fiorentina nikad ne bi prodala Vlahovica Juveu itd ย Treca stvar, ovaj tim KOSTA, a naravno da ce se ova pojacanja + trener moraju finansirati NAZALOST i delom transvera. ย Nije sad Erak otisao za tepaiju ribe, ipak je dobra cifra. ย Da je pameti da se saceka Lล ciklus da mu se digne cena, ali sta je tu je 2
Don Dusko Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Sta reci ne moze bez ovakvih stvari. ย Umesto da je klinja odigrao u LS i podigao cenu on mora da ode zbog necijih hirova.
Recommended Posts