Helena Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Ne znam koliko je mlatio... Bez Vimbldona niko nije mlatio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Zamišljam sad kako neko ima 20 godina i servira na ML protivnika...i bude mi žao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 I ovaj Rud će u finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Bravo Kaspere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Bravo momcino! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 (edited) 1 hour ago, Jerotije Pantic said: Je li ovo ozbiljno pises ili se zezas.Pa i Nadal i Djokovic su bili bolji od Federera sa 20 godina.Nadal je sa 20 godina vec bio zvijer.Maltretiro Federera na svim poljima.Razvalio ga na RG. A godinu dana prije toga je vec imao osvejn RG. Iz moje vizure i Đoković i Nadal su malko "kasnije" u karijerama dali svoj najbolji tenis. Za Rodžera i Agasija bih rekla obrnuto, mada čini mi se da je Rodžer sam za sebe rekao da je najbolji tenis igrao 2015. ili 2019. godine? @Boxy sigurno zna bolje 😄 Edited June 7, 2023 by DameTime dupliran post Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 (edited) Federer definitivno, osim tu i tamo pobeda protiv jakih igraca nije imao toliko uspeha kao tinejdzer. A ni Agasi. Pre bi tu bio recimo Beker koji je sa 17 osvojio Vimbldon i Ceng koji je isto sa 17 osvojio RG. Imao je naravno Agasi SF slema kao jedva punoletan i finala pre 21. rodjendana, ali je vise poznat kao neko ko je osvajao slemove posle tridesete. Edited June 7, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Iz moje vizure i Đoković i Nadal su malko "kasnije" u karijerama dali svoj najbolji tenis. Za Rodžera i Agasija bih rekla obrnuto, mada čini mi se da je Rodžer sam za sebe rekao da je najbolji tenis igrao 2015. ili 2019. godine? @Boxy sigurno zna bolje 😄 Moze on da izjavljuje sta hoce, Roger iz 2006. je imao 25 godina i dominirao, sigurno ovaj sa 34 ili 38 nije mogao da bude bolji, mogao je samo da bude iskusniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Rodzer iz 2006. je najbolji igrac koji ce ikada igrati tenis, steta je samo sto to i Rafafam i Nolefam nisu dovoljno iskusili 😄 Doduse, Nadal je i tada bio dobar protiv njega na sljaci, kudos za to. Bio je pozitivan protiv njega te godine, 4-2. Jedini drugi covek koji ga je pobedio bio je igrac cije ime necemo pomenuti Djokovica je dobio oba puta. 92-5, 57-2 na Hardu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 14 minutes ago, Boxy said: Moze on da izjavljuje sta hoce, Roger iz 2006. je imao 25 godina i dominirao, sigurno ovaj sa 34 ili 38 nije mogao da bude bolji, mogao je samo da bude iskusniji. Zato mi je i bilo interesantno što je to izjavio, baš nisam očekivala Za mene je najbolje od tenisa pružio Novak 2015. godine, ali da se ne ponavljam oko toga xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 12 minutes ago, DameTime said: Iz moje vizure i Đoković i Nadal su malko "kasnije" u karijerama dali svoj najbolji tenis. Za Rodžera i Agasija bih rekla obrnuto, mada čini mi se da je Rodžer sam za sebe rekao da je najbolji tenis igrao 2015. ili 2019. godine? @Boxy sigurno zna bolje 😄 Ma ne potpuno je obratno, Federer nije kao tinejdzer bio na njihovom nivo, ovdje je bila prica oni kao dvadestogodisnjaci a ne o tome kada su najbolje igrali.U tim godinama su i Rafa i Novak bili bolji igraci od Rodzera. Rafa je vec sa 22 godine dobio Rodzera na travi i ako ga je imao i godinu prije i vec od tada se za ljude koji prate tenis ne dovodi u pitanje ko je bolji igrac od njih dvojice.Dobio ga je i 2006 u Dubajiu na tvrdoj podlozi.Novak ga je dobio na mastersu 2007 i razvalio 3-0 na AO 2008.Izgubio je finale USO 2007 u tri tijesna seta i sve to govori da je Rodzer uhvatio najlaksu eru u tenisu u istoriji da nakupi GS.Ipak na kraju su ova dvojica i rezultatski dokazala da su iznad Rodzera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 (edited) Jeste, isto tako je Djokovica u prajmu useravala teska sreca da ga dobija ostarelog, svako gleda kroz svoje ruzicaste naocare. ljudi koji prate tenis = djokofanovi u Srbiji. Retko ce se to videti cak i od Nadalovih fanova. Edited June 7, 2023 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 (edited) Fed je istorija, Novak je bolji, i Fed nije bio star kad je počeo da ga klepa. Prvo PF igraju Alkaraz-Đoković. Edit-nepotvrđeno Edited June 7, 2023 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Ne postoji promil šanse da Đoković i Alkaraz ne igraju drugi meč sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 8, 2023 Author Share Posted June 8, 2023 Nažalost,moram se složiti sa Mekom oko Novakovih šansi sutra. Male su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Prvo Djokovic i Alkaraz od 14.45, pa odmah posle Zverev i Rud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Zašto nijedno polufinale nije u večernjem terminu? Da bi imali više vremena za odmor? Baš gledam danas, očekivala sam jedan ženski meč oko 8, kad ono ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 10 minutes ago, Boxy said: Prvo Djokovic i Alkaraz od 14.45, pa odmah posle Zverev i Rud. Imo...baš neočekivano. Mislio sam da će zanimljiviji meč biti stavljen u drugi termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Mislim da termine meceva ponajvise diktira njihova nacionalna TV koja pokriva turnir. Pravo na vecernjim terminima ima njihov Amazon Prime I to samo do cetvrtfinala, prosle godine je bila bas frka zasto mec Nadal-Djokovic nije dostupan svima, vec mora da se plati dodatno kako bi se gledao taj mec. Inace za sutra ocekuje se natopliji dan do sada, 30+ stepeni, tako da ocekujem jedan klasican Djokovicevski "mrzi me da zivim, sve me nervira" ulazak u mec. Kao da mi Novakovci nismo bili dovoljno demoralizirani Alkarazovim bravurama, eto sad I ova muka. 😪😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Ja neću smeti da gledam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Logično je da da prvi meč igraju ova dvojica. Ne kažem da je logika uvek bila podrazumevana, ali oni su imali dan viška, pa je poštenije ovako. Inače, Rud je dobio javne čestitke preko tw od Runea i Muratoglua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Bravo za ovaj set gospođetine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Atomski... A Kris Evert ko mati Marijane Veljović...👀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Kad pomenu, zgodna je ova devojka u sudijskoj stolici, nadam se da neće i njoj padati na pamet neke ideje kao Marijani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Zanimljivo, brejk za brejkom i u prvom i sada u drugom setu. Odlicno se drzi Muhova, samo da li ce izdrzati jos dovoljno dugo da dobije mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts