Jump to content

Evrovizija / Eurosong


Drug Crni

Recommended Posts

Dečko ima glas prehlađene koze koja mutira.

 

Dobro de, Mišo takođe peva ovu pesmu dosta ravno, ali toliko emocije isporuči uz refren da ti suze same grunu na oči. Ovaj dečko odaje emocije koliko i ringla od šporeta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, McLeod said:

Ono, nije totalni raspad al nije ni dobro.

 

Lik je za ono sto peva ok pevac, ima mnogo gorih autotjunera od njega.

 

Slazem se, zato sam i napisao onomad da to sto nije prosao nema veze sa LGBT temama, nego jer je imao statican nastup i tanko otpevanu nezanimljivu pesmu. 

 

Evo nastupa od prosle god:

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 40Wins said:

 

 

Maj gad. 

 

 

 

Jbg, ima takvih slučajeva kolko hoćeš. Imati sluha i znati pevati su različite stvari, prvo ne garantuje ovo drugo.

 

Ovaj dečko ima sluha, ali tanko peva. Dovoljno je dobar za malo jači aplauz u nekom karaoke baru i to mu je to.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, DameTime said:

Pa ta opuštenost i spontanost u pokretu se videla i na San Remu, samo kao što si i sam rekao niko nije imao neki nastup sa plesačima (sem Mahmooda rekla bih). Tako da sa njom ima materijala da se radi, bitno je da nije drvena i nesnađena na sceni. Do maja će osmisliti nastup i navežbati koreo. Meni je Annalisa bila onako na festivalu, ali što više slušam pesmu sve mi se više sviđa. 

To je ono što mene brine, ta obaveznost imanja nastupa.

To će bukvalno ubiti Angelinu, ako pristane na tako nešto, pa Markov je bio očajan prošle godine.

Nego, vati se lepo mikrofona i kako ti dođe, pleši.

Svetla, pozornica, kamera, nek lupaju oni glavu.

Grci će proći u finale, jer u PF nema žirija i dijaspora će im glasati.ali, žalosno je to kad se ti oslanjaš samo na te glasove.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, 40Wins said:

 

Slazem se, zato sam i napisao onomad da to sto nije prosao nema veze sa LGBT temama, nego jer je imao statican nastup i tanko otpevanu nezanimljivu pesmu. 

 

Evo nastupa od prosle god:

 

 

 

Malo poznat detalj je da je muziku za ovu pesmu uradila Teya Dora.

 

Elem ja mislim da će ova godina biti slična 2021. gde su 4 pesme imale šanse da pobede. Ja ovde vidim i više od toga ali moramo da vidimo nastupe jer od ovih u top 10 samo HRV i UKR smo videli live ali ni to ništa ne znači jer pretpostavljam da će i oni menjati nastupe. Hrvati nisu po meni više onoliko jaki kod publike koliko sam očekivao kada je pesma izašla. Ovaj Holanđanin je napravio cunami sa svojom pesmom i po meni je glavni favorit za prvo mesto kod publike, uz ogradu da nismo videli nastup, a energiju iz spota gotovo sigurno neće uspeti da prebaci na binu sa 6 ljudi koliko može da učestvuje. No njega su najavljivali kao čudo od muzičara i za sada je opravdao.

 

Belgijanac može da digne enromno svoj nastup dobrim stage-om. Švajcarac me podseća na Sem Rajdera, na spotu je pesma delovala prosek ali uživo je bio odličan, i ovaj ako uspe to da otpeva, a čujem od Švajcaraca da nemaju ni 1% sumnje da može, kao u spotu biće to odličan nastup no i njemu će biti teško da spot pretoči u nastup zbog ograničenja. Kod Italijanke vidim da je dosta hvale što se tiče muzike i kako je aranžirana pesma, meni kao laiku to zvuči i čudno i dobro u isto vreme tako da je ona jedna od onih koja će dobro proći na obe strane. Austrija me podseća na onu od pre par godina koja se svima svidela u spotu a kada smo je čuli live potop 🙂 . Moram priznati da me podseća na Cascadu i neke pesme iz 90-ih kod nas no videćemo da li će uspeti to da izvede live.

 

HRV i UKR smo već čuli i dobri su i sigurno će biti još bolji nego u njihovim finalima. Litvanca mnogi hvale ali meni je to nekako nedovršena pesma. Jedna od onih u kojima su strofe dominantnije od refrena.

 

Grkinja ima još čudniji stil nego u toj pesmi sa kojom ide, tu će sve da zavisi od nastupa, kao kod KOnstrakte. Teško za predvideti. Takođe treba obratiti pažnju na UK i Norvešku i Estoniju iako ne stoje dobro mislim da bi mogle lako u top 10. Meni lično se sviđa i Danska ali čuo sam da je loše zvučala i da je nastup koji je na netu pregažen snimljenim vokalom a nije live. Verovatno to kladioničari znaju pa je drže baš nisko.

Edited by Klotzen
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, DameTime said:

Angelina top igra, meni deluje toliko spontano i prirodno da upravo zbog toga privlači (i zadržava) pažnju kao performerka. 

 

 

 

Ovo Sladža Džogani radila pre 25 godine. 

  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da nece, iz prostog razloga sto je ovo bas genericka pesma za juznu Italiju. Jeste da se generalno ovako nesto ne cuje i ne percipira kao italijansko u evropskim okvirima, ali bi ziri morao da zna vise.

Link to comment
Share on other sites

Izbegli smo najveću krizu ovog režima. Razočarani breskvičari ipak nisu došli na protest, a Breskvica se zahvalila na podršci i poručila da ne može da dođe jer ide u Cirih na gažu.

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Odgledah finale Melfesta, mrzi me da gledam i glasanje. Par utisaka - Cazzi Opeia sto je pisala Tattoo nastupa i pisala pesmu i Jacqline cini mi se. Dino Mehanhodzic inace decko Dotter pisao njoj pesmu i jos jednoj samo sam zaboravio kome. Neki treci lik the Joker pisao dve pesme isto. Uvezani kao creva. Jacqline izgleda bukvalno kao boginja. Onako lepa i zgodna zena se retko vidja. Sto se pesama tice, PZE je za ono svemirski festival. Toliko lose i reciklirane pesme da ti pripadne muka. Sa druge strane staging, uglovi kamere, kvalitet prenosa, led i ostala prateca (piro)tehnika - ludilo. Ona Cazzi Opeina pesma da je recimo vidis u Moldaviji u onom njihovom krs studiju i prenosu ili bi se smejao ili bi ti je bukvalno bilo zao, ali zato u Svedskoj sve moze, izgleda skupo i ispolirano.

Link to comment
Share on other sites

Jolanda pobedila u Portugalu, a Markus i Martinus u Svedskoj. Portugal kompletno irelevantan. Svedska nastup kao Ingroso pre par godina, pesma genericka. Portugal je kod nas, borice se da izbegne poslednje mesto. Ne bih im dao ni 5% sanse da se kvalifikuje.

Link to comment
Share on other sites

Izraelska i gruzijska pesma prilicno pristojne, pogotovo u poredjenju sa nekim hajpovanim.

 

Albanska i posle rewampa poprilicno djubre, ne verujem da ce ih ista spasiti ove godine.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kakav Balkan Slav vibes hahaha

 

Ono, sto znam, zabavno je donekle. Mozda clashuje sa Grckom. Videcemo uzivo, neka od ovih ce da flopne, ovo mora da ima top staging jer ima malo pevanja. Slicno kao Grcka.

Link to comment
Share on other sites

Danas je kolegi, velikom ESC enjoyeru bio rodjendan, pa smo mu napravili Evroviziju kao cestitku. Odlsusali smo pesme zemalja u koje imamo clanove tima, nakon cega je bilo glasanje. 

Evo ga pobednik:

 

image.thumb.png.866e2de54e600668108b14b0dbdb3fba.png

 

Bilo me sramota kad su pustali Spaniju pred svima. Vise zbog pevanja, no zbog muskih u tange. 

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...