McLeod Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago (edited) Bugarska mi nije bas jasna, ostalo ocekivano. Ali bas je blizu sve, odlucice publika. Sto znaci da Izrael mozda cak ima sanse. Italija nece da dobije 30 od publike, ali Bugarska moze da bude iznenadjenje. Edited 45 minutes ago by McLeod
Issey Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Just now, 40Wins said: Objasnite mi Bugare pls. Sise... 2
Issey Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Just now, McLeod said: Pa nije da se bas izbacila i ovo je ziri. Videćemo šta publika kaže, žiri nije merodavan...
nonick Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Hahaha, Bulgaria. Onako polugledam dok pakujem kofere u Srbiji, sutra se vracam, I neverujem 😀
McLeod Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago I meni. Ocekivao sam da bude u top 10 ziri, al da pobedi, to je smesno
Malkolm Brogdon Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Odradili su rng za glasove zirija izgleda
Issey Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 minute ago, McLeod said: Dali smo nula Hrvatima lol A oni nama 12...
Stiletto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Hrvati i Crnogorci po 12 poena nama, mi njima nešto da izbiju oči. 1
McLeod Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago A oni nama 12. Yikes. Ovaj ziri je sprdnja. Bolje da ga ukinu.
Klotzen Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Ovo je posledica proširivanja žirija u uvođenja mladih ljudi pod obavezno u isti.
Stiletto Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ova Bugarka je na teškim drogama. Nikakve reakcije.
Nicklord Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Just now, Stiletto said: Ova Bugarka je na teškim drogama. Nikakve reakcije. Samo ne zna engleski, ovo je napamet naučena pesmica
McLeod Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Definitivno jesu napravili cirkus sa sastavom zirija. Treba da ukinu pa ako je trenutak da publika izabere Bugarsku, ok.
McLeod Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Nemoguce 😄 Sto mi drago za Svedsku 0 i za Belgiju i to mi je ocekivano Ovo je ok, mada sam ocekivao vise I za Moldaviju sam vam pricao 🙂
McLeod Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Rumuni top. Ali ako su ravnomerni poeni ovako Bugari imaju sansu
Recommended Posts