BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, McLeod said: Delta Gudrem je rang Selin Dion lagano. Ubedljivo najbolja pevacica ovde. I verovatno jedno od najvecih imena koje se takmicilo u 21. veku. ovo li je ona, nisam je ni prepoznao
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, BattleBender said: ovo li je ona, nisam je ni prepoznao Idu godine jbg, mada je i dalje prelepa
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Juuu, što je Albanac dobar frajer. Dopada mi se i pesma.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ok Moneskin. Mada i Monsekin je kopija nekog. Nista meni nije ovo mnogo gore od Moneskina. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Norvezanin krca. Najbolji muski vokal. Pesma je Whitestripes/Queen/ACDC 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (glasom Saše Popovića) Dalje ide, dalje ide... Bugarska Rumunija Jermenija Švajcarska Kipar Danska Australija Ukrajina Albanija Norveška
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam dobila poruku od mame (78). Rekla je da će Hrvatska pobediti Omiljeni pevač joj ne Nedeljko Bilkić 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da probam i ja - Bugarska, Rumunija, Danska, Australija, Norveska, Albanija, Jermenija, Svajcarska, Ukrajina, Ceska
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Duska je najveci try harder u istorji tevelizije. Ima li sta iritinatnije nego kad neka budala izvali da je jednom bio zanimljiv ljudima zbog necega, pa onda smaraju zilion godina sa istom forom.
Helena Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Dakle, Bugarska, Rumunija, Grčka, Albanija, Srbija i Hrvatska. Doooobar Balkan ove godine. Jermenija?
BattleBender Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago A sta je sa Bosnom? Btw, Ceska je najgora pesma mozdda na celom ES, a prosli su
McLeod Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Kladionice sve pogodile, a ovde sam mislio da ce biti iznenadjenja. Ja 8/10 1
Klotzen Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Kao ovo 1/2 je bilo neizvesno a na kraju bez iznenađenja. Ove kvote su ovakve već nedelju dana. Jedini ko sam mislio da može da iznanadi u odnosu na kladionicu je Letonija.
McLeod Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Kipar je kao kamen pao posle nastupa, ali se provukao.
Helena Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 21 minutes ago, Klotzen said: Kao ovo 1/2 je bilo neizvesno a na kraju bez iznenađenja. Ove kvote su ovakve već nedelju dana. Jedini ko sam mislio da može da iznanadi u odnosu na kladionicu je Letonija. Duška je kazala u utorak da je zapravo drugo PF prilično izvesno.
Recommended Posts