Helena Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Mali of, ali ne razumem, ideš o tuđem trošku, "družiš" se sa tim uglavnom mladim ljudima i onda sipaš otrov u prenosu
BattleBender Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 5 hours ago, McLeod said: Ako je neko bezobrazan ovde, to si samo ti, jer si uleteo na topik o Evroviziji koja se trenutno emituje i poceo da pricas neke gluposti kako je to outdated festival sunda i kica, i onda kad sam te argumentovano unistio kao sto radim ceo zivot na svakoj temi gde se raspravljamo time da trenutni bilbord top 100 pesama se sastoji od umetnika koji niti su edgy niti prave muziku koja je nikad vidjena, to ti je nerelevantno, a relevantna ti hodgepodge mashup riba koja je tri godine na silaznoj putanji, a poslednju pesmu izbacila pre godinu dana. Moje je pravo da kazem sta mi se svidja, sta mi se ne svidja. Ja nisam usao u diskusiju gde su mi argumenti paradokslani kao sto su tebi, pricas si nesto dok ti odgovara, pa onda kazes "mene to ne zanima" a sam si pokrenuo sve sa primesom koja je suprotna toj, koju si sam na kraju rekao. Blatnjavis diskusiju, kontradiktoran si, nemas zelju da pricas o temi, imas zelju da trolujes. Trolovanje je jedno, to sta se nama svidja ili ne svidja je drugo. Takodje, od pocetka diskusije u tvoj argumentaciji provejava atak na moj ukus (koji nema veze sa ES) na sta cak nisam ni reagovao. Dok ja nijednom nisam komenatrisao tebe i tvoj ukus van ES. Ali izgleda da ti je primary muzicki ukus ono sto nudi ES. Zaista nisam znao da te toliko dotice ES. Mogao bi da nasledis nekad Dusku, kao najveci ES entuzijasta.
McLeod Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Rumunija je imala mnogo lose kadrove. Ideja top, jako losa egzekucija. Drugi deo pesme mnogo bolji, bukvalno cak i ta klasika bi bila dovoljna
BattleBender Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Rumunija i Francuska siju sve sto je bilo u utorak.
DameTime Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Rumunija je bukvalno Evanescence, ali mi se dopada. Francuska mi je isto odlična iako me smara ovo opersko pevanje koje se ponavlja 3-4 godine unazad.
McLeod Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) Francuska mi je bukvalno kao Azerbejdzan, dosadno. Ja volim obicno operske pesme, ovo mi je skroz matematicki i chatgpt. Nula emocija mi budi. Savrseno otpevano, staging lenj. Edited 35 minutes ago by McLeod
BattleBender Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ovde oprastamo sto se osoba ugusi posle 10 sec pevanja.
DameTime Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Kipranka ozbiljna mačka, gori. Ova pesma zvuči više grčki nego Grk
BattleBender Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago (edited) Je l ste tacni u glavu, imas grcki jezik, a ti pevas engleski. Ovo sve gadja na atraktivnost i seksipil. Bukvalno ne postoji seksipilnija stvar na svetu nego kad zenska osoba izgovara grcki jezik. Edited 29 minutes ago by BattleBender
McLeod Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Jermenija ne znam sto je takav autsajder. Meni je ovo bilo dobro. Svajcarskoj su kablovi mnogo bolje izgledali nego Rumuniji. 1
Nicklord Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) Pomislio sam da mi ova iz Kipra izgleda poznato pa sam guglao i video da njena keva vodi razne kulinarske emisije što moja keva voli da gleda... ali onda sam video da je ova Antigona bila na Love Island, to mu dođe kao Parovi 😄 Edited 22 minutes ago by Nicklord 1
McLeod Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Bogami Kipar moze da bude shock NQ. Ne samo da je ocajno otpevala vec i energetski je bilo lose.
DameTime Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 6 minutes ago, McLeod said: Jermenija ne znam sto je takav autsajder. Meni je on bio baš dobar, vidim ga u finalu. 1
BattleBender Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Jao, pa nemoj da pokusavas da budes Selin Dion. To verovatno nikom nikad nije uspelo. Jedna je ona.
DameTime Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Australija je smor otkako su se priključili takmičenju, a opet će ući u finale i biti u top 10. Haljina TC Piramida, matura 2013. godine.
Nicklord Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) 3 minutes ago, BattleBender said: Jao, pa nemoj da pokusavas da budes Selin Dion. To verovatno nikom nikad nije uspelo. Jedna je ona. Jedan Australijanac mi je rekao da je ona super poznata tamo edit: Kaže gugl prodala 8m albuma Edited 7 minutes ago by Nicklord
Helena Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago I pesma je takva, premda je dobra energija i siguran stav.
McLeod Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Delta Gudrem je rang Selin Dion lagano. Ubedljivo najbolja pevacica ovde. I verovatno jedno od najvecih imena koje se takmicilo u 21. veku.
DameTime Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 2 minutes ago, McLeod said: Danac prvi koji daje winner vibes. Brt šta je ovde winner vibe? Ne kapiram zašto se kotira tako visoko, meni je mid za evrovizijskog pobednika.
McLeod Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Just now, DameTime said: Brt šta je ovde winner vibe? Ne kapiram zašto se kotira tako visoko, meni je mid za evrovizijskog pobednika. Cela godina je mid. Zasto je Finska tako ubedljivo prva?
DameTime Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Just now, McLeod said: Cela godina je mid. Zasto je Finska tako ubedljivo prva? Nešto se dešava na sceni, ima efekat violine i upečatljiv kraj. S druge strane, njegov nastup mi je totalno ravan. Danski Luke Black koji ne spava otprilike.
Klotzen Posted just now Posted just now Odlična Delta, nisam očekivao da će takvu pesmu da prezentuje ovako lepo. Žiri pobednik. Rumunka za sada najbolji opšti utisak ostavila na mene.
Recommended Posts