Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam, Izrael mi je bolji, ali da Švajcarska dobije nulu...njah.
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jebiga ja sam naučio prethodne dve godine da treba za kvalitet navijati 🙂 Na kraju mi bi žao što sam pogodio da će Švica slabo proći kod publike, šteta što nisu dobili neku siću da makar budu drugi. Kad sam mozgao o tome setio sam se onog "Boys dont cry" koji je kod žirija dobio preko 100 poena a nulu od publike i evo opet se desilo. Švedska težak flop, mada na kraju 4. još jedan top 5 za njih. Najveća iznenađenja su zamena mesta Finske i Italije ostalo nije toliko strašno. Evo ga pukao u ponovnom izvođenju pesme, očigledno je imao veliki pritisak i sada ne može da dođe sebi. Svaka čast JJ, ali i našoj Teodori Špirić. Ovo je bio "drugi tim Srbije" 🙂
Nicklord Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Idemo Tomi $$$$!! Drugi po jedinom relevantnom glasanju 1
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Klotzen said: Jebiga ja sam naučio prethodne dve godine da treba za kvalitet navijati 🙂 Na kraju mi bi žao što sam pogodio da će Švica slabo proći kod publike, šteta što nisu dobili neku siću da makar budu drugi. Kad sam mozgao o tome setio sam se onog "Boys dont cry" koji je kod žirija dobio preko 100 poena a nulu od publike i evo opet se desilo. Švedska težak flop, mada na kraju 4. još jedan top 5 za njih. Najveća iznenađenja su zamena mesta Finske i Italije ostalo nije toliko strašno. Evo ga pukao u ponovnom izvođenju pesme, očigledno je imao veliki pritisak i sada ne može da dođe sebi. Svaka čast JJ, ali i našoj Teodori Špirić. Ovo je bio "drugi tim Srbije" 🙂 Ja sam razočarana kako je publika glasala za švajcarski. I konačno, naš džoger je bio koji u SF?
Jurgen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Nicklord said: Idemo Tomi $$$$!! Drugi po jedinom relevantnom glasanju Prvi od onih koji nisu dobili sympathy vote. Takoreci, momak je pobedio! 1 1
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Našla, u ukupnom plasmanu 35. tj pretposlednji A mi smo beše imali đubre pesme.
Jurgen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Helena said: Našla, u ukupnom plasmanu 35. tj pretposlednji A mi smo beše imali đubre pesme. 15. mu je bio redosled u SF2 Prva 3 mesta iz prve polovine takmicenja, to se sigurno dugo nije desilo?
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Semi-Final 2 results: Israel: 203 Latvia: 130 Finland: 115 Greece: 112 Austria: 104 Lithuania: 103 Luxembourg: 62 Denmark: 61 Malta: 53 Armenia: 51 Australia: 41 Czechia: 29 Ireland: 28 Serbia: 28 Georgia: 28 Montenegro: 12 Semi-Final 1 results: Ukraine: 137 Albania: 122 Netherlands: 121 Sweden: 118 Estonia: 113 Iceland: 97 Poland: 85 Norway: 82 Portugal: 56 San Marino: 46 Cyprus: 44 Croatia: 28 Belgium: 23 Slovenia: 23 Azerbaijan: 7
Recommended Posts