Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebiga ja sam naučio prethodne dve godine da treba za kvalitet navijati 🙂 Na kraju mi bi žao što sam pogodio da će Švica slabo proći kod publike, šteta što nisu dobili neku siću da makar budu drugi. Kad sam mozgao o tome setio sam se onog "Boys dont cry" koji je kod žirija dobio preko 100 poena a nulu od publike i evo opet se desilo.

Švedska težak flop, mada na kraju 4. još jedan top 5 za njih. Najveća iznenađenja su zamena mesta Finske i Italije ostalo nije toliko strašno.

Evo ga pukao u ponovnom izvođenju pesme, očigledno je imao veliki pritisak i sada ne može da dođe sebi. Svaka čast JJ, ali i našoj Teodori Špirić. Ovo je bio "drugi tim Srbije" 🙂

Posted
8 minutes ago, Klotzen said:

Jebiga ja sam naučio prethodne dve godine da treba za kvalitet navijati 🙂 Na kraju mi bi žao što sam pogodio da će Švica slabo proći kod publike, šteta što nisu dobili neku siću da makar budu drugi. Kad sam mozgao o tome setio sam se onog "Boys dont cry" koji je kod žirija dobio preko 100 poena a nulu od publike i evo opet se desilo.

Švedska težak flop, mada na kraju 4. još jedan top 5 za njih. Najveća iznenađenja su zamena mesta Finske i Italije ostalo nije toliko strašno.

Evo ga pukao u ponovnom izvođenju pesme, očigledno je imao veliki pritisak i sada ne može da dođe sebi. Svaka čast JJ, ali i našoj Teodori Špirić. Ovo je bio "drugi tim Srbije" 🙂

Ja sam razočarana kako je publika glasala za švajcarski.

I konačno, naš džoger je bio koji u SF?

Posted
2 minutes ago, Nicklord said:

Idemo Tomi $$$$!! Drugi po jedinom relevantnom glasanju 

Prvi od onih koji nisu dobili sympathy vote. Takoreci, momak je pobedio! 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Screenshot-from-2025-05-18-01-24-28.png

2 minutes ago, Helena said:

Našla, u ukupnom plasmanu 35. tj pretposlednji :lol_2:

A mi smo beše imali đubre pesme.

15. mu je bio redosled u SF2

Prva 3 mesta iz prve polovine takmicenja, to se sigurno dugo nije desilo?

Posted

Semi-Final 2 results:

Israel: 203

Latvia: 130

Finland: 115

Greece: 112

Austria: 104

Lithuania: 103

Luxembourg: 62

Denmark: 61

Malta: 53

Armenia: 51

Australia: 41

Czechia: 29

Ireland: 28

Serbia: 28

Georgia: 28

Montenegro: 12

Semi-Final 1 results:

Ukraine: 137

Albania: 122

Netherlands: 121

Sweden: 118

Estonia: 113

Iceland: 97

Poland: 85

Norway: 82

Portugal: 56

San Marino: 46

Cyprus: 44

Croatia: 28

Belgium: 23

Slovenia: 23

Azerbaijan: 7

Posted
8 hours ago, Helena said:

Ne znam, Izrael mi je bolji, ali da Švajcarska dobije nulu...njah.

7 hours ago, Klotzen said:

Nije prvi put da "stručni" žiri podigne svojim glasovima neku mrtvačku baladu, a publika za to ne glasa, pa flopnu u ukupnom plasmanu. Ili namerno potope nekog od favorita, kog onda publika vrati tamo gde mu je mesto. Krajnje vreme je da pobeda na Eurosongu zavisi isključivo od glasova publike.

Posted

Pročitah na netu pre neko doba teoriju zavere da se pobednik Eurosonga zna još pre početka po jednom prostom principu: država koja pristane da organizuje Eurosong sledeće godine.

Kvalitetna organizacija Eurosonga je trošak koji se sigurno meri u milionima evra i koji nema šanse da izvuče fleku na prodate karte, TV reklame i Televote. Takav novčani gubitak ne može svaka država da iznese. Zato se prvo osigura domaćin za sledeću godinu, a onda se žirijima sugeriše kome ide gurka. Eventualno ako se više država prijavi onda imamo takmičenje.

Pogledati koji su haos sinoć napravili drugoplasirani Bejbi Lazanja i Karija. Čisti pobednici svojih takmičenja. Ali...

Samo je falilo da na kraju njihovog battle-a iz mraka između njih dvojice izroni Konstrakta i pita A šta ćemo sad? :classic_cool:

Posted

Problem je što je kvalitet konstanta pa žiriji glasaju ujednačeno. Dok kod publike preovlađuje kome se šta svidi a pošto je lepota u oku posmatrača to onda bude razuđeno, pogotovo u godini kao što je ova gde niko nije dominirao sa preko 300 poena nego smo imali 9 zemalja sa 100+ poena i Italija 97. Bilo je godina kada je i kod publike neko dominirao ali to opet nije garant da ćeš pobediti što smo videli kod Karije, dok su Ukrajinci pobedili zahvaljujući glasovima publike. Ali i Karija i Ukrajinci su bili u top 5 kod žirija a Švedska juče 6. Estonija i Finska su dobili niske ocene žirija, za Estoniju je opravdano, nema tu materijala za žiri, dok je Finska prošla ko bosa po trnju ali pošto su i kod publike loše prošli nemaju za čim da žale.

CG je u polufinalu dobila 12 poena, svih 12 od nas. Ukrajina dobila 158 bodova publike, e to je prava emigracija a ne ove naše primadone. Jedino su ovi u Austriji ispoštovali Prinčipesu 🙂

Posted

Grkinja uzela 6. mesto, taman da zapuši usta kako balkan balads nemaju prođu na ESC. Imaju samo treba da budu dobre a ne kisela voda kao naša.