Jump to content

Evrovizija / Eurosong


Drug Crni

Recommended Posts

Malo je i Karija sjebao na kraju ali ok on ioanko neće dobiti mnogo bodova na pevanje. Jedini deo koji mi se ne sviđa je onaj kada trči oko kaveza, mislim da su trebali više da iskoriste plesače jer su bili fenomenalni u Finskoj. No ovo sigurno pobeđuje kod publike, voditeljke nisu mogle da nastave program od ovacija posle Finca.

 

Holanđani su dobrano izmenili pesmu, nije na bolje ali bar zvuče dobro. Ono što su popravili je da pevač malo bolje oseća pesmu, nije kao drvo. Međutim njemu je realno teško da prati ovu devojku koja je po meni fantastično nosi pesmu i zvuči kao da peva svoju priču.

 

Azer je mnogo bolje izvukao onu visoku notu, imali su peh da je ovom otpao kaiš od gitare ali ok se snašao i izdržao. I oni kao i Malta mislim da su izvukli max iz svojih pesama i ako propadnu nema za čim da žale jednostavno su došli sa pogrešnim pesmama na ESC.

 

Čehinje zvuče odlično ali meni taj nastup i  dalje deluje mnogo neinteresantnije do onog finiša. Finiš je odlično urađen.

 

Biće interesantno ko će proći, možda bude i neko iznenađenje jer dosta pesama je išlo unazad od izbora istih.

Link to comment
Share on other sites

Francuskinja mi baš nije zvučala dobro. Biće problema ako to ne dotera do finala. Švabo i Italijan odlični. Italijan ima odličan nastup, oseća odlično pesmu samo mu fali neka atrakcija na bini da uzme koji poen i kod onih kojima će to biti dosadna balada.

 

Prođođe Hrvati, odlično oni su mi baš visili.

 

Glupavo su ovo čitali. Ajde da kažemo da mi nismo bili 100% sigurni za finale ali Norvešku i Švedsku ostavljati za kraj je glupost. Dobro nisu umesto nas Finsku ostavili.

 

Za mene jedino iznenađenje Portugalija. No ok na kraju krajeva pesma je unikatna kao i naša i možda bolje da ide ona nego Holandija koja pretopstavljam bila 11.

 

Edited by Klotzen
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, erwin said:

Kladionice po onim kvotama od malopre pogodile svih 10 kvalifikovanih.

 

tbUbb0y.jpg

 

5 minutes ago, Helena said:

Kladionice nepogrešive.

 

Ja pisah prošle godine o Evroviziji i kladionicama, koga ne mrzi može da se podseti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Realno bilo je dve ili tri nedoumice. Ja sam siguran da bi Malta prosla da su imali bolje mesto. Sutra je mnogo teze, zato sto drzave koje generalno prolaze imaju krs pesme. Jedino je sigurno da San Marino ne prolazi, a sinoc je bilo tri sigurice - Letonija, Azerbejdzan i Irska.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...