Besni lala Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ravnodnevnica - proleće 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 "Weeping Cherry 8" (a 2007 woodblock print on handmade Torinoko paper) by Namiki Hajime (並木 一), a contemporary Japanese woodblock artist born in Sumida-ku, Tokyo in 1947. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 https://svet-scandal.rs/da-je-jelena-djokovic-videla-snimak-razveli-bi-se/ a vec su preveli "vest" na spanski, engleski, francuski... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Ljubav jednog gusana ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Venecija slavi 1600. rodjendan Zive duse na ulici nema... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) Jopet muzika. Kad sam se kao tinejdzer, ima tome vec skoro 50 godina, ufatio gitare - kao pocetnik, trazio sam pesme jednostavne za sviranje a ipak efektivne za druzenje i pijane veceri. Pa sam naucio da sviram i pevam ovo (a jos uvek mi ide ) edit: tenis sam poceo da pratim kasnije, a da igram (samo rekreativno) jos dosta godina nakon toga.... Edited March 26, 2021 by zoran59 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Zotjo, mes`cini da si pre muvao uz ovo Ovo gore su slusale mnogo starije drugarice od tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 (edited) 6 hours ago, Kronostime said: Zotjo, mes`cini da si pre muvao uz ovo ...................... Nikako! Nisam nikada pratio tzv. pop-kulturu. Nasledio sam nesto od predaka (best of selekciju ili neku djavoliju) ili upamtio par hitova sa radija. A posle, prestao sam da slusam radio i pratim modne gljuposti. Bratic, nekoliko godina stariji, me je uveo u "moderni" svet a dalje sam se razvijao sam. Preko njega sam (bez razumevanja) sudelovao na studentskim demonstracijama '68. a postao hippie sam po sebi. Muzicki, cenim svasta. Naravno, tu su '60-e i '70-e (za mene, poslednji bend vredan slusanja je Aerosmith, nakon njih me skoro nista ne interesuje). Izuzetno cenim Doors, procitao i preslusao sam sve raspolozivo, zato jer razumem Morrisona - i kao rokera i kao pesnika (boleciv sam na poeziju). Medju zenama, volim trio koji nema veze i apsolutno su razlicite. Mahalia Jackson, Aretha Franklin i Janis Joplin. Razliciti stilovi i zanrovi, ali glasovi da se useres i dize ti dlake na citavom telu. Na Balkanu, takve mogucnosti je imala i Lola Novakovic. Josipa Lisac ima glas, ali je van toga takva budala da ne mogu da je slusam. Ako Balkan prosirimo i dalje od ex-Yu, tu su i Nana Mouskouri i Vicki Leandros. Jesam nekako rocker i zajebant, slusam Creedence i Altman Brothers, ali prava muzika je ovo: Edited March 26, 2021 by zoran59 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 U ranijem postu sam pominjao muziku i dotakao se Morrisona koji je bio ne samo rocker nego i pisac, pesnik. Lupa me njegova poezija. Ali, najvise me lupa Jimenez. Kome se svidja, OK, a drugi neka preskoce. Najlepsa pesma: JA NISAM JA Ja nisam ja. Ja sam taj što hoda pored mene, a ne vidim ga; kojega, katkada, vidim, i kojega, katkada, zaboravljam. Taj što šuti, spokojan, kad govorim, taj što oprašta, blag, kada mrzim, taj što šeće tamo gdje mene nema, taj što će ostati uspravan kad ja umrem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala Eto ko je krivac Gol nije priznat zato sto si u tom trenutku prebacila, nije jos stiglo da deluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 7 minutes ago, alcesta said: Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala i tako si ti izazvala SKANDAL u Beogradu 👇 (a ja vec pomislila Novak dosao u Beograd i opet napravio neku zurku u sred pandemije ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Obicno sudijske greske idu protiv nas, odavno nije isla ovoliko nama u prilog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 6 minutes ago, wwww said: i tako si ti izazvala SKANDAL u Beogradu 👇 Je li on Portugalac? Kad smo kod pandemije, za meč bez publike tribine su bile prilično bučne, čini mi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 jeste, on je Portugalac. nego, u komentarima naleteh na ovaj filmic: covece! kad pogledam dodje mi da se odmah spakujem i odem na neko lepo turisticko putovanje po Srbiji! Bas su ga skockali. 👍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Stavljali smo silne fore,red je i ovu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Novoizgradjeni stakleni most u Kini https://www.lastampa.it/viaggi/mondo/2021/03/30/news/il-nuovo-ponte-di-vetro-a-due-piani-cinese-sembra-troppo-bello-per-essere-vero-1.40090953 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Quote April 1, the only day when everyone checks the source of a piece of information before believing it and / or sharing it, remains to do the same thing the rest of the year. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts