zoe Bg Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 53 minutes ago, Milica said: Menjam Nutellu za liker od aronije Da je moja proizvodnja resili bismo dobila na poklon, prijatno sam iznenadjena proizvodom 21 minutes ago, alcesta said: Inače je jako bitno da je u što lepšem pakovanju, valjda ti je ispod časti ovo obično? Boze sacuvaj, nego bih kupovala mnogo vise nego sto mi treba Kad smo vec kod kremova, ko voli Spekulas krem Lidlov je odlican, to mi je sveza opsesija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 27 minutes ago, alcesta said: Kako se osećaš? Osećam se dobro, fizički. Psihički ću da poludim pošto živim na relaciji soba+wc deset dana već. Bio sam nešto malo bolestan onaj prethodni vikend, ništa strašno 37.5 temperatura, bez ikakvih drugih simptoma. Da nije pandemije nakljukao bi se fervexom i otišao na posao , ovako sam otišao da se testiram u utorak i ono kaže pozitivan kad je stigao rezultat, iako sam se ja već tada osećao dobro, i osećam se dobro bez ikakvih simptoma ever since... 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 minutes ago, zoe Bg said: Kad smo vec kod kremova, ko voli Spekulas krem Lidlov je odlican, to mi je sveza opsesija Probao sam bas prosle nedelje crunchy opciju... srecan sam Manje je sladak u odnosu na Lotus, tako da moze da ode taglica u jednom danu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 minutes ago, We lose every week said: Osećam se dobro, fizički. Psihički ću da poludim pošto živim na relaciji soba+wc deset dana već. Bio sam nešto malo bolestan onaj prethodni vikend, ništa strašno 37.5 temperatura, bez ikakvih drugih simptoma. Da nije pandemije nakljukao bi se fervexom i otišao na posao , ovako sam otišao da se testiram u utorak i ono kaže pozitivan kad je stigao rezultat, iako sam se ja već tada osećao dobro, i osećam se dobro bez ikakvih simptoma ever since... Samo da si ti dobro i bez simptoma, a izolacija će proći začas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ja sam tek sada shvatio da si pokupio virus Boki. Lepo je cuti da si dobro progurao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 5 hours ago, zoe Bg said: Kad smo vec kod kremova, ko voli Spekulas krem Lidlov je odlican, to mi je sveza opsesija 5 hours ago, Darth Steva said: Probao sam bas prosle nedelje crunchy opciju... srecan sam Moze slika? Da ga prepoznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) I mene zanima bas koji je😍 Oma sutra da ga pazarim Obozavam spekulus keks a nisam imala pojma da ovo postoji. Jel mozda ovaj? Edited November 20, 2020 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Bas taj... taj je crunchy. Inace, kapa dole za coveka koji je smislio da napravi namaz verziju spekulasa 👏🏼 vrhunac covecanstva Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 7 minutes ago, Darth Steva said: Bas taj... taj je crunchy. Inace, kapa dole za coveka koji je smislio da napravi namaz verziju spekulasa 👏🏼 vrhunac covecanstva Meni su speculaas keksi dobri, ne super ali dobri. E, sad, probao sam i čokoladu sa speculaas keksima i nije mi se svidjela, pa ne znam šta mogu očekivati od krem(ov)a? Edited November 20, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Prvi put čujem i za kekse i za krem Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 2 minutes ago, alcesta said: Prvi put čujem i za kekse i za krem On 10/19/2020 at 7:16 PM, We lose every week said: imaćeš 100+ kila (moram malo ) Edited November 20, 2020 by Abudžaba Dabila 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 11 minutes ago, Darth Steva said: Bas taj... taj je crunchy. Plavi crunchy, crveni kremasti. @Crni Bombarder Ja sam jela crveni, sledeci ce biti plavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 3 minutes ago, Abudžaba Dabila said: (moram malo ) Na sreću mislim da ovoga nema kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 2 minutes ago, zoe Bg said: Plavi crunchy, crveni kremasti. @Crni Bombarder Ja sam jela crveni, sledeci ce biti plavi Možeš mi i ti odgovoriti na pitanje koje sam postavio Stevi, hoće li mi se svidjeti ako mi se sviđaju keksi, da ili ne nužno? Edited November 20, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 15 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Možeš mi i ti odgovoriti na pitanje koje sam postavio Stevi, hoće li mi se svidjeti ako mi se sviđaju keksi, da ili ne nužno? Ja obozavam spekulas, pravim i sama neku varijantu teksturom lici na meki kikiriki puter i ima ukus keksa 1/1. Cokoladu nisam probala, jel to nova Dorina? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 5 minutes ago, zoe Bg said: Ja obozavam spekulas, pravim i sama neku varijantu teksturom lici na meki kikiriki puter i ima ukus keksa 1/1. Cokoladu nisam probala, jel to nova Dorina? Da, nova Dorina. Meni se ne sviđa (iako mi se keksi kao što rekoh sviđaju), ali mi se zato sviđa (isto nov(ij)a) Dorina sa tamnom Domaćicom, s običnom Domaćicom mi nije toliko dobra. Mada mi je najbolja Dorina ona s napolitankama (bilo jednima, bilo drugima). Edit: onda moram probati taj krem :)) Edited November 20, 2020 by Abudžaba Dabila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Da, nova Dorina. Meni se ne sviđa (iako mi se keksi kao što rekoh sviđaju), ali mi se zato sviđa (isto nov(ij)a) Dorina sa tamnom Domaćicom, s običnom Domaćicom mi nije toliko dobra. Mada mi je najbolja Dorina ona s napolitankama (bilo jednima, bilo drugima). Edit: onda moram probati taj krem :)) Videla sam da ima svasta novo od Dorine ali nisam naletela u marketima jos, doduse nisam bas namenski ni trazila. Javi utiske kad probas Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Just now, zoe Bg said: Javi utiske kad probas Hoću, valjda toga ima i kod nas za kupiti :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 32 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Možeš mi i ti odgovoriti na pitanje koje sam postavio Stevi, hoće li mi se svidjeti ako mi se sviđaju keksi, da ili ne nužno? Mislim da ako ti se svidja keks da ovo jednostavno mora da ti se svidi. Verujem da je jedina veca pobeda od spekulas namaza je spekulas sladoled 😄 ali taj Ben & Jerry’s jos nema u Srbiji 👎🏼 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 20, 2020 Author Share Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Hoću, valjda toga ima i kod nas za kupiti :)) Medju novogodisnjom ponudom je kremic, da znate da se lakse snadjete 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 3 minutes ago, zoe Bg said: Videla sam da ima svasta novo od Dorine ali nisam naletela u marketima jos, doduse nisam bas namenski ni trazila. Potraži ovo ako ima Spoiler i nećeš pogriješiti a možeš i ovo Spoiler Zabranjeno otvarati spoilere @alcesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) Ja sam ove nekad davno tamanila, a bile su umesto kikirikija posute nekim cokoladnim mrvicama, njam njam Edited November 20, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 19 hours ago, alcesta said: Jao, Burano Ma Fužine su mesto. I pogled na Mangart i sa Mangarta. Jedno od najlepših mesta na planeti. https://goo.gl/maps/AH6RMSD9VfHQ1t9K9 https://goo.gl/maps/usEsCVN2cVFv55817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) On 11/20/2020 at 9:19 PM, zoe Bg said: Javi utiske kad probas Kupio odmah sutradan, probao crunchy, maloprije dovršio. Sve sa kašikom ofc. Pri samom vrhu liste kremova, definitivno, hvala i tebi i @Darth Steva na preporuci. Ostaje samo jedan mali problem... Imaćeš 100+ kila, Abudžaba Dabila Edited November 23, 2020 by Abudžaba Dabila 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 6 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Imaćeš 100+ kila, Abudžaba Dabila Neces, bitno je samo da dovrsis teglicu onog dana kada je otvoris a onda narednih 7-10 dana iskuliras i sve kul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts