Jump to content

Recommended Posts

Posted

kad budete ulazili u Lidl zaobiđite ovo u širokom luku. Ozbiljan sam. Prava noćna mora....slatkiš koji je budzašto jeftin a ne možeš da prestaneš dok god ga ima. 

1286037_yUTBocKtNEf1N0JQptbCHQzKo5bUHhIh

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ima ih, no ovaj nije za mene. Tj od tih jeftinih slatkiša neće mi napraviti štetu od neumerenog tovljenja kao neki drugi. Više su tu oni keksovi&cookies koji me brinu kad se nađem u Lidlu. And some of the chocolates ofc

• Like 1
Posted
31 minutes ago, We lose every week said:

kad budete ulazili u Lidl zaobiđite ovo u širokom luku. Ozbiljan sam. Prava noćna mora....slatkiš koji je budzašto jeftin a ne možeš da prestaneš dok god ga ima. 

Imas to isto i na meru... cisto da se ne ogranicis na tu jednu malenu kesu :D  

Inace, ne znam da li neko od vas voli starkov citro... ako ima ljubitelja, imaju na istu tu citro foru bombone samo sa 5-6 razlicitih vocnih ukusa, jos veca zaraza.

Posted

Ima i kod nas ta kesa, ja prvi put nisam ni video da ima na meru, uzeh tu kesu, nisam se jos ni posteno zagrejao kad ono nema nista u kesi. 

Kad sam pre jedno mesec dana bio u lidlu, nasao sam neki italijanski krem sa komadima lesnika... mogu da preporucim, kvalitetan krem, bio sam srecan.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Darth Steva said:

Ima i kod nas ta kesa, ja prvi put nisam ni video da ima na meru, uzeh tu kesu, nisam se jos ni posteno zagrejao kad ono nema nista u kesi. 

Kad sam pre jedno mesec dana bio u lidlu, nasao sam neki italijanski krem sa komadima lesnika... mogu da preporucim, kvalitetan krem, bio sam srecan.

:lol_2::lol_2:

Posted
1 hour ago, Darth Steva said:

Tek sad? :classic_biggrin: Ima 23% lesnika ako se ne varam. 

• Ha-ha 1
Posted
15 minutes ago, zoe Bg said:

Tek sad? :classic_biggrin: Ima 23% lesnika ako se ne varam. 

Pa moram li ja sve sam da otkrivam... ne znas da podelis? 😞 Kako ti ja odmah javim kada ima nesto zanimljivo 😄

Inace, ne znam koliko ima procenata... je l’ teglica sa plavim poklopcem i plavim nalepnicama?

Posted
5 minutes ago, Darth Steva said:

Pa moram li ja sve sam da otkrivam... ne znas da podelis? 😞 Kako ti ja odmah javim kada ima nesto zanimljivo 😄

Inace, ne znam koliko ima procenata... je l’ teglica sa plavim poklopcem i plavim nalepnicama?

Bila sam ubedjena da znas, taj krem bude svaka 3-4 meseca kad je italijanska nedelja :59:

Jeste, to je to :classic_smile:

• Like 1
Posted (edited)

Pfizer, Moderna i J&J - od toga ova poslednja privremeno kazu, proizvodice Sanofi dok francuzi ne naprave najzad svoju vakcinu

Prvi krece Pfizer vec sledece srede prve doze izlaze is pogona, a plan je da do kraja godine bude napravljeno oko 250 miliona vakcina

18 minutes ago, vanjabarsa said:

@ciaosta od vakcina krece da se proizvodi u fr .? 

sad nesto polemisemo na poslu pa nikako da se slozimo ko je sta procitao o tome :classic_biggrin:

Edited by ciao
  • Thanks 1
Posted
On 4/5/2021 at 9:31 AM, We lose every week said:

Ne dopadaju mi se.
Nisu moj zonfa :classic_unsure:

Posted
32 minutes ago, Crni Bombarder said:

Ne dopadaju mi se.
Nisu moj zonfa :classic_unsure:

I ja ti još rekao da zaobiđeš u širokom luku, a ti navalio...:classic_biggrin:

4 hours ago, bistru vodu mutim said:

Zašto 6 mjeseci, zašto? :((

To pitanje i mene muči, kad bi samo znao koliko puta prokunem sudbinu kletu što je šest meseci...

Posted
2 minutes ago, We lose every week said:

I ja ti još rekao da zaobiđeš u širokom luku, a ti navalio...:classic_biggrin:

Morao sam.

Siguran sam da ce mi se pakovanje belgijskog piva vise dopasti.:classic_biggrin:

Posted
2 hours ago, We lose every week said:

To pitanje i mene muči, kad bi samo znao koliko puta prokunem sudbinu kletu što je šest meseci...

Da znaš da ti zavidim...ti ćeš gubit još samo dvije-tri sedmice...meni ostaje da mutim vodu još ihihi...:(((