Besni lala Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 "Weeping Cherry 8" (a 2007 woodblock print on handmade Torinoko paper) by Namiki Hajime (並木 一), a contemporary Japanese woodblock artist born in Sumida-ku, Tokyo in 1947.
wwww Posted March 21, 2021 Posted March 21, 2021 https://svet-scandal.rs/da-je-jelena-djokovic-videla-snimak-razveli-bi-se/ a vec su preveli "vest" na spanski, engleski, francuski... 1
Милица Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Venecija slavi 1600. rodjendan Zive duse na ulici nema... 1 2
zoran59 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) Jopet muzika. Kad sam se kao tinejdzer, ima tome vec skoro 50 godina, ufatio gitare - kao pocetnik, trazio sam pesme jednostavne za sviranje a ipak efektivne za druzenje i pijane veceri. Pa sam naucio da sviram i pevam ovo (a jos uvek mi ide ) edit: tenis sam poceo da pratim kasnije, a da igram (samo rekreativno) jos dosta godina nakon toga.... Edited March 26, 2021 by zoran59 1
Kronostime Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Zotjo, mes`cini da si pre muvao uz ovo Ovo gore su slusale mnogo starije drugarice od tebe.
zoran59 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) 6 hours ago, Kronostime said: Zotjo, mes`cini da si pre muvao uz ovo ...................... Nikako! Nisam nikada pratio tzv. pop-kulturu. Nasledio sam nesto od predaka (best of selekciju ili neku djavoliju) ili upamtio par hitova sa radija. A posle, prestao sam da slusam radio i pratim modne gljuposti. Bratic, nekoliko godina stariji, me je uveo u "moderni" svet a dalje sam se razvijao sam. Preko njega sam (bez razumevanja) sudelovao na studentskim demonstracijama '68. a postao hippie sam po sebi. Muzicki, cenim svasta. Naravno, tu su '60-e i '70-e (za mene, poslednji bend vredan slusanja je Aerosmith, nakon njih me skoro nista ne interesuje). Izuzetno cenim Doors, procitao i preslusao sam sve raspolozivo, zato jer razumem Morrisona - i kao rokera i kao pesnika (boleciv sam na poeziju). Medju zenama, volim trio koji nema veze i apsolutno su razlicite. Mahalia Jackson, Aretha Franklin i Janis Joplin. Razliciti stilovi i zanrovi, ali glasovi da se useres i dize ti dlake na citavom telu. Na Balkanu, takve mogucnosti je imala i Lola Novakovic. Josipa Lisac ima glas, ali je van toga takva budala da ne mogu da je slusam. Ako Balkan prosirimo i dalje od ex-Yu, tu su i Nana Mouskouri i Vicki Leandros. Jesam nekako rocker i zajebant, slusam Creedence i Altman Brothers, ali prava muzika je ovo: Edited March 26, 2021 by zoran59 1 1
zoran59 Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 U ranijem postu sam pominjao muziku i dotakao se Morrisona koji je bio ne samo rocker nego i pisac, pesnik. Lupa me njegova poezija. Ali, najvise me lupa Jimenez. Kome se svidja, OK, a drugi neka preskoce. Najlepsa pesma: JA NISAM JA Ja nisam ja. Ja sam taj što hoda pored mene, a ne vidim ga; kojega, katkada, vidim, i kojega, katkada, zaboravljam. Taj što šuti, spokojan, kad govorim, taj što oprašta, blag, kada mrzim, taj što šeće tamo gdje mene nema, taj što će ostati uspravan kad ja umrem. 1
alcesta Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala 3
Boxy Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 2 minutes ago, alcesta said: Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala Eto ko je krivac Gol nije priznat zato sto si u tom trenutku prebacila, nije jos stiglo da deluje
wwww Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 7 minutes ago, alcesta said: Pre pola sata javlja mi drug da je Srbija izjednačila na 2:2 protiv Portugalije, ja okrećem SK1 da vidim i posle 2 sekunde neko dobija crveni karton. Brže-bolje vratim na tenis ali vidim da je ostalo još malo do kraja pa posle par minuta računam da je bezbedno da opet virnem i taman vidim loptu koja ulazi u gol za desetak cm pravo je čudo kako gol nije priznat s obzirom da sam ja gledala i tako si ti izazvala SKANDAL u Beogradu 👇 (a ja vec pomislila Novak dosao u Beograd i opet napravio neku zurku u sred pandemije )
Boxy Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Obicno sudijske greske idu protiv nas, odavno nije isla ovoliko nama u prilog 1
alcesta Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 6 minutes ago, wwww said: i tako si ti izazvala SKANDAL u Beogradu 👇 Je li on Portugalac? Kad smo kod pandemije, za meč bez publike tribine su bile prilično bučne, čini mi se.
wwww Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 jeste, on je Portugalac. nego, u komentarima naleteh na ovaj filmic: covece! kad pogledam dodje mi da se odmah spakujem i odem na neko lepo turisticko putovanje po Srbiji! Bas su ga skockali. 👍 3
Милица Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 Novoizgradjeni stakleni most u Kini https://www.lastampa.it/viaggi/mondo/2021/03/30/news/il-nuovo-ponte-di-vetro-a-due-piani-cinese-sembra-troppo-bello-per-essere-vero-1.40090953 1
wwww Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Quote April 1, the only day when everyone checks the source of a piece of information before believing it and / or sharing it, remains to do the same thing the rest of the year. 1
Recommended Posts