Borko Posted September 3, 2019 Author Share Posted September 3, 2019 1 minute ago, alberto.ascari said: Ja sam rekao ds radim Rusiju samo u paketu sa Brazilom, ima to tu negde, proverite. Tako je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 3, 2019 Author Share Posted September 3, 2019 @DASUBO moramo da ga navedemo da ne odustane od Rusije, hocu to da vidim da li bi ti mozda hteo da radis bracu Rodriges? Meksiko je staza sa lepom tradicijom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Askarijev uvod za Rusiju je nešto što se ne propušta. Forget Brasil, Mexico here I comeeeeeee 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Ja sam se vrn'o s letovanja, IndyCar sezona je prakticno gotova (ostala jos jedna trka 22.09.) pa mogu i ja da se aktiviram sa F1 najavama. Javite gde treba da uskocim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 6 minutes ago, Radoye said: Ja sam se vrn'o s letovanja, IndyCar sezona je prakticno gotova (ostala jos jedna trka 22.09.) pa mogu i ja da se aktiviram sa F1 najavama. Javite gde treba da uskocim. Je l mozes Ostin? Onda nam ostaje samo dobrovoljac koji bi radio Suzuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Moze Ostin! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 (edited) Uvod za Singapur veceras oko 7-8, izvinjavam se sto ce biti tako jasno Edited September 19, 2019 by Borko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 26, 2019 Author Share Posted September 26, 2019 @alberto.ascari jesi li se predomislio za uvod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 [mention=281]alberto.ascari[/mention] jesi li se predomislio za uvod? Ne, najkasnije sutra ujutro stiže.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Ah, sve što je lepo mora se i čekati.😃 Kume, očekujem bravuru tj. pravo malo remek delo. Nema na čemu što sam ti olakšao pisanje uvoda 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 30, 2019 Author Share Posted September 30, 2019 Posto se niko nije prijavio za Suzuku, ja cu onda napisati i za Suzuku uvod. Raspored do kraja: Japan: Borko Meksiko: @DASUBO USA: @Radoye Brazil: @alberto.ascari Abu Dabi: Borko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 On 9/30/2019 at 5:12 AM, Borko said: Posto se niko nije prijavio za Suzuku, ja cu onda napisati i za Suzuku uvod. Raspored do kraja: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 Bice do sutra ujutro, izvinjavam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Kakvo se nevreme sprema mozda ine treba tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Navodno petak i nedelja ok, problem u subotu.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Vec su otkazali neke dogadjaje najavljene za subotu, za sada nista u vezi F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 6 hours ago, Hertzog said: Kakvo se nevreme sprema mozda ine treba tema 6 hours ago, alberto.ascari said: Navodno petak i nedelja ok, problem u subotu. Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk Ja sam za svaki slucaj uplatio Williams u bodovima... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Radoje, aj' skrati ban Vjekoslavu. On nije zlonameran. Covek voli da bude precizan i u pravu. Ja sam mozda pogresio kad sam napisao "razlika izmedju auto-moto i ostalih sportova" umesto da napisem "vecine ostalih sportova". A on se nameracio da me ubedi da gresim, bez te vecine. Jbg, razliciti smo. Neko voli da se svadja a ja volim da "prodajem pamet". Najbolji savet mu je dao MetalHead - da otvori novu temu o specificnostima razlicith sportova pa da lajemo tamo. Ali nije ovo za toliki ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Zorane cenim i postujem tvoje misljenje ali ni govora o smanjenju bana. Ja sam na FB92 prakticno od samog pocetka (kao obican clan, moderator samo zadnje 2-3 godine), i ne secam se da je Vjekoslav jedan post napisao na automoto forumu za sve te godne. I prvi post ovde odmah cepanje dlake na cetvoro. Nisam intervenisao (zapravo, ocekivao sam da cu morati da intervenisem da ga uzmem u zastitu zato sto ce se "redovni" upecati i krenuti da ga cipelare), no i u drugom postu on se nastavlja u fazonu "ne zamimaju me nista ove vase gluposti ali ipak da ja vama objasnim" kada je zvanicno opomenut da se dalje nece tolerisati. Njegova reakcija na to je bila da - moju opomenu reportuje moderaciji??? Apsolutno me ne zanima ko je ko i kakav je kome staz na ostalim delovima foruma, ovo je bio par excellence primer trolovanja sto se ovde nece tolerisati nikome. Svako je dobrodosao da ucestvuje u diskusiji ali nikome nije forum ostao u amanet od pokojnog dede pa da ima bogomdano pravo da po njemu radi sta mu je volja (ovo ukljucuje i mene i moju moderatorsku funkciju - ako admini smatraju da ne radim dobro svoj posao imaju svako pravo da me rascine). Kao sto ne bih dozvolio da neko dodje kod mene u kucu i u startu mi se pokenja na tepih u dnevnoj sobi necu isto tolerisati ni ovde na forumu. Ko se s tim ne slaze - siroko mu polje internetsko, neka nadje sebi forum koji mu vise odgovara. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ban skroz opravdan. Što Radoje reče, uđe čovek u kuću prvi put i pokenja se na tepih za dobar dan. Lepa poruka bilo kome o pravilima ponašanja na ovom delu foruma. Molim da ko god je moderator na ovom delu foruma ima nultu toleranciju za kršenje pravila bez obzira na "lik i delo" dotičnog. Pogotovo primenjivati na trolčine i kojekakve likove koji džabe troše energetske resurse ove planete... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 16 hours ago, Radoye said: ...ali nikome nije forum ostao u amanet od pokojnog dede pa da ima bogomdano pravo da po njemu radi sta mu je volja (ovo ukljucuje i mene i moju moderatorsku funkciju - ako admini smatraju da ne radim dobro svoj posao imaju svako pravo da me rascine) I admini su podlozni moderaciji, i meni su brisani postovi 😄 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Ko ce da radi najavu za Melburn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Jel’ otvara neko temu za Melburn ili da cekamo petak da ne baksuziramo pa otkazu?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Ja mogu da otvorim temu ali nemam vremena za pristojan uvod, samo najbazicnije. Ako se ne bude niko prihvatio do cetvrtka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted March 11, 2020 Author Share Posted March 11, 2020 Okej, kao i uvek, ja cu preuzeti to na sebe . Ali ne mogu da slozim nista a da bude ok pre sutra uvece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts