neko me sabotira Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 23 minutes ago, Milutinov Tata said: Evo jedno kviz pitanje, da vidimo koliko se pomno prati WTA. Da li je ovo polufinale najveci rezultat Kirstee na nekom od velikih tunira ovog ranga? U glavi mi je da je negdje bila u finalu a gdje e to ne znam, mogao bi Boki znat al njega nema ovdje više... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 37 minutes ago, Milutinov Tata said: Da li je ovo polufinale najveci rezultat Kirstee na nekom od velikih tunira ovog ranga? Nije. Ima finale u Kanadi,ali ne znam da li je bio Montreal ili Toronto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Bravo momci, svaka cast . Igrala u Torontu protiv Serene finale pre 10 godina, na putu do tog meca dobila Jelenu Jankovic, Kvitovu i Li. Rumuni preplavili kompleks tih dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Pretpostavljam da si bio na nekim mečevima, možda i finalnom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Medvedev igra SF. Alkaras ce opet imati bas tezak zreb kao i na IW. Fric, Siner i najverovatnije Medvedev. Ako opet osvoji, to je onda zaista velika konstantnost! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Steta sto Alkaraz i Fric igraju kasno..to je mec za pogledati. P.S.da li je AlkaraZ ili AlkaraS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Ispravno je Alkaras. Mene je u pocetku isto to nerviralo, ali kako kaze Ceca: Ziv se covek na sve navikne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 Špansko z bi trebalo izgovarati kao s, ali kod nas se po tradiciji uglavnom prenosi kao z, pa tako imamo prezimena Lopez, Perez, Rodrigez i sl. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 30, 2023 Share Posted March 30, 2023 (edited) Odmah brejk Alkaraza i to direktno iz bekhend riterna. Dominacija Alkaraza kada se razvije poen, udara mnogo snaznije od Frica, par puta je Amerikanac bio na loptici, ali jednostavno ne moze da je vrati u igru. Ipak uz pomoc servisa i sjajnog loba u poslednjem poenu gema, upisuje se na semafor. Fric je sada potpuno u mecu i opasno pritiska Alkaraza na servis, ali u dva uzastopna gema ne koristi BL, Spanac mu nije ni dao sansu. Nekoliko sjajnih poluvoleja Alkaraza u prvom setu. Rutniranje, od 4-3 u prvom setu lagana voznja za Alkaraza. Edited March 31, 2023 by Milutinov Tata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Decko je spoj Nadala i Federera, jos Djokovica da ubaci u miks i presao je igricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnesiac. Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Pa ima zasad tu bekhend paralelu iz stretcha. Pokupio je od najboljih kao sa švedskog stola :)Uh, kakav meč u najavi. Raduje što su i Sinner i Alcaraz osjetno bolji nego prošle godine u ovo vrijeme. Odrađuju igrače koji, iako dobri, nijesu njihova klasa u 2 seta pa tako štede energiju. Standardan problem za mene, budući da oba igrača obožavam, pa ne navijam ni za koga u tom meču, odnosno to se mijenja u toku meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Siner, barem do sada, nije pokazao da je kadar da ovakve meceve dobije, tako da bi za mene bilo iznenadjenje da trijumfuje (kao sto vec pisah, vec ce nekako naci nacin da izgubi mec). Nadam se bar trecem setu, Alkaraz je u velikoj formi tako da bi za Sinera i to bio uspeh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Ribakina opet u finalu drago mi je baš zbog Kvitove, volela bih da stigne i ona u finale, mada joj tamo ne dajem velike šanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Da,lepo ste sve rekli. Poceo sam gledati mec..medjutim..u jednom momentu sam imao "zamracenje" i kad sam se trgnuo,na ekranu je vec stajalo 4:2.. Pa rekoh sebi: "Ajde Crni,gasi ovo..vreme je za spavanjac" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 31, 2023 Author Share Posted March 31, 2023 Just now, Drug Crni said: Da,lepo ste sve rekli. Poceo sam gledati mec..medjutim..u jednom momentu sam imao "zamracenje" i kad sam se trgnuo,na ekranu je vec stajalo 4:2.. Pa rekoh sebi: "Ajde Crni,gasi ovo..vreme je za spavanjac" A inace si pre toga pazljivo gledao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Jesam..kazem - video sam ceo prvi gem..brejk..i onda sam i ja "brejknuo" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Sta kazete na izjavu Runea da ce Alkaraz, Siner i on ciniti novu trojku nakon odlaska najvecih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Njih dvojica su sada poprilicno daleko od Alkarasa. Cicipas je isto govorio u tom stilu da dolazi njihovo vreme. To se na terenu pokazuje i ne najavljuje se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Meni ne smeta da se i najavi ako ima pokriće, pa da vidimo u narednim godinama to pokriće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Kvitova u finalu 🥰 Uhvatih samo poslednjih par gemova, koliko je zelja jako kod nje, cista emocija i sve usmereno u silinu udurca, milina za gledati. Idemo do titule! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Mnogo mi je drago zbog nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) U najkriticnijem trenutku u TB, nema prvog servisa za Sinera i Alkaraz pravi potpuni preokret sa 5 uzastopnih poena, dva servis vinera i 3 greske Sinera. Evo i Novakove crte kod Alkaraza, izvucen prvi set i onda odmah na startu drugog daje brejk fore rivalu . Konstatan pritisak Alkaraza na servis Sinera, vracen brejk i jos par sansi da potpuno okrene set na svoju stranu, i onda nicim izazvan pravi par gresaka i gubi opet servis kod 4-4, Siner u narednom gemu kod 15-15 "krade" poen sjajnim pasingom bekhend paralelom (mislim da je pogodio u 90 stepeni izmedju linija) i uskoro dobija gem i set. Alkaraz u kontra ritmu, opet brejk za Sinera na startu seta. Italijan izdrzava napade Spanca i doceka gresku. Sad je i opustio ruku, lagan gem za njega, mada kao da je Alkaraza uhvatio neki grc u nozi, nije ni pokusao da igra poslednji poen. Definitivno ima neki problem, nije mogao uopste da se izvija i skoci kod servisa, ali je majstorski odradio gem. Ne moze da se krece kako treba, Siner servisima odradio gem. ispustio je Siner sada veliku sansu, 0-30, pa na 30-30 dva druga servisa Alkaraza, ali nema brejka koji bi resio mec. Edited April 1, 2023 by Milutinov Tata 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Prvi izgubljeni set Alkarasov na turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) Vratio se Alkaraz, normalno trci sada, imao je i BL, ali je drugi servis reternirao u mrezu. Luka Doncic is in the building. Brejk! Maratonski gem u kome je Alkaraz sve vreme imao prednost , ali nikako nije mogao da uzme gem, i onda dupla za BL i nekontrolisani udarac u aut za verovatno oprostaj od titule. Edited April 1, 2023 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 (edited) Ako Alkaras izgubi Novak se vraca na prvo mesto jel? Siner mi sada bolje izgleda ali videcemo jos Edited April 1, 2023 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts