Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tačno ću još početi da navijam za Sabalenku ovde, da Ribakina ne može da uzme set ranije iako je dobila dva i po gema duplih grešaka na poklon, to je baš deprimirajuće. Čudo je i ovo iščupala.

Posted (edited)

Sabalenka deluje vidno umornije sada, ali ništa još nije gotovo.

Trener viče Eleni "davai, davai" a britanski komentator misli da joj daje ko zna kakve savete :classic_biggrin:

Kakav je ovo bio novakovski ritern za dupli brejk :thumbsup:

Edited by alcesta
Posted

Otišao mi strim, mislila sam nema veze, ionako je gotovo, kad ono... sad samo još fali da se Sabalenka vrati sa dva brejka minusa :classic_laugh:

Posted (edited)

Ne mogu da odlučim za koga da navijam, ali bilo bi zanimljivo čuti šta Danil ima da kaže o terenu ako osvoji :classic_biggrin:

Alkaraz krenuo iz pete brzine, Medvedev iz druge. Kakav dropšot :Hail:

Edit: crkao zvuk na stadionu, Lajani zove aute  :classic_laugh:

Edited by alcesta
Posted

Sad već razmišljam bi li finale bilo zanimljivije da je neko drugi umesto Medvedeva prošao... koliko je uopšte poena uzeo u ovom setu?

U svakom slučaju zasluženo se vraća na prvo mesto, nema šta.

Posted

Alkaraz ce imati sansu za kalendarski slem za par godina pod  velikim uslovom da dovede spremu na nivo Nadala i Djokovica i da ga izbegnu povrede. Sve ostalo vec ima.

Posted

Njemu ce najveci problem biti da prodje prvu nedelju W, kad ono i lici na neku travu, u drugoj nedelji ce biti lagano.

Bas je opasan klinac, mnogo dobro igra, a pozitivan je i harizmatican, definitivno sledeca teniska zvezda.

Posted (edited)

Imam to u vidu, realno ako je Nadal osvajao i stizao do finala i kada je imalo veze sa travom (a ne ovo sto imamo u poslednjih desetak godina), uspece i on. Pitanje da li bas sve iste godine, ali imajuci u vidu konkurenciju, verujem da ce uspeti bar jednom.

Ako pogledamo big 3, svako od njih bi imao bar 1 kalendarski slem da nije bilo onih drugih, a na kraju ispalo da je veteran Djokovic bio najblizi i da ga je Medvedev sprecio. A Alkaraz nema apsolutno nikoga, osim Medvedeva, kojeg sistematski treba da resava kao sto je to uradio i ovde. Plus Medvedev ne postoji na sljaci, a ni na travi.

Edited by McLeod
Posted

Jos se Alkaraz nije "naigrao" sa konkurencijom, videcemo recimo da li Medvedev ima neki odgvor u narednom mecu (voleo bih da se opet sastanu u Majamiju), treba i da udje u kontinuitet meceva sa Zverevom, Cicipasom, pa i ostalima (Rud, Rubljov, Rune...). Sto se Vimbldona tice i ja mislim da ima odlicne sanse samo mu treba vremena da se navikne na travu i bice opasniji od Nadala, bar u igrackom smislu. Potencijal za sva 4 GS sigurno, a mozda i kalendarski jednog dana.

• Like 1
Posted

To je tacno, ali on ima upravo ono sto niko od ove medju generacije nema, s izuzetkom donekle Medvedeva - srce i fizicku spremu. Mnogi nemaju ni glavu, i sa poprilicnom sigurnoscu mozemo reci da niko od ovih iz vrha nece moci u kontinuitetu da se rve s njim.

Iskakace na po par meseci neko kao sada recimo Fric, ali istorijski gledano, najbolji igraci su uvek uspevali da resavaju takve bez vecih problema.

Posted

Omlatio ga Alkaraz..k'o granom..:cigar: Takticki ga potpuno iznenadio..u realizaciji raznovrstan..bas ga je ucinio bezopasnim i mozda "pokazao" kako sa Medvedevim treba igrati na hc. Mada.."ovo nije hc" :classic_biggrin:

12 hours ago, Milutinov Tata said:

Kako je lepo eksploatisao riterne Medvedeva iz prvog reda tribina

Rekoh ja jos za vreme Roterdama kako treba sa Danilom :default_coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...