Mina D. Harker Posted yesterday at 11:55 AM Posted yesterday at 11:55 AM Džesi Bakli (Hamnet) je naljutila mačkoljupce (dakle, bar pola interneta) rekavši u jednom intervjuu da ne voli mačke, i da je svom sadašnjem suprugu dala ultimatum: ili ja, ili tvoje 2 mačke. Pretpostavljate koga je izabrao. Bogami, ovo joj nije trebalo pred dodjelu Oskara... Inače i njen partner u filmu Pol Meskal je u istom intervjuu bio u fazonu, fuck cats, ali je Džesi ta koja je na sebe navukla bijes javnosti. 2 1
alcesta Posted yesterday at 12:14 PM Posted yesterday at 12:14 PM Ja baš sutra idem da ga gledam i pokušaću da zaboravim taj tužni podatak 1
Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Još vijesti tek marginalno povezanih sa Oskarima, Timote Šalame je pokazao klasu kad je u skorašnjem intervjuu izjavio kako su balet i opera umiruće umjetničke forme, i da za njih nikoga nije briga (za razliku od filma). Ovo je naljutilo umjetnike i ljubitelje opere i baleta, neki su konstatovali da će u budućnosti Timija lako zamijeniti neki AI, dok kod ovih umjetnosti to nije moguće. Msm, ja prva potpuno preferiram film, ali izgleda je Timi malo previše povjerovao u sopstveni hajp, a ni druženje sa Kardašijankama ne pomaže za lični rast i kulturno uzdizanje. Ukratko, bojim se da će mu Oskar za Marti Suprima izmaći - već je snabovan u predsezoni - and frankly my dears, I don't give a damn. 1
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Videla sam to. Tja, mislila sam da je pametniji, ali odličan je glumac, dobiće tog Oskara pre ili kasnije.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj kanal hejtuje Timotea, ali moram da podijelim 😂 zapravo je dobra analiza:
Recommended Posts