Mina D. Harker Posted yesterday at 11:55 AM Posted yesterday at 11:55 AM Džesi Bakli (Hamnet) je naljutila mačkoljupce (dakle, bar pola interneta) rekavši u jednom intervjuu da ne voli mačke, i da je svom sadašnjem suprugu dala ultimatum: ili ja, ili tvoje 2 mačke. Pretpostavljate koga je izabrao. Bogami, ovo joj nije trebalo pred dodjelu Oskara... Inače i njen partner u filmu Pol Meskal je u istom intervjuu bio u fazonu, fuck cats, ali je Džesi ta koja je na sebe navukla bijes javnosti. 2 1
alcesta Posted yesterday at 12:14 PM Posted yesterday at 12:14 PM Ja baš sutra idem da ga gledam i pokušaću da zaboravim taj tužni podatak 1
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Još vijesti tek marginalno povezanih sa Oskarima, Timote Šalame je pokazao klasu kad je u skorašnjem intervjuu izjavio kako su balet i opera umiruće umjetničke forme, i da za njih nikoga nije briga (za razliku od filma). Ovo je naljutilo umjetnike i ljubitelje opere i baleta, neki su konstatovali da će u budućnosti Timija lako zamijeniti neki AI, dok kod ovih umjetnosti to nije moguće. Msm, ja prva potpuno preferiram film, ali izgleda je Timi malo previše povjerovao u sopstveni hajp, a ni druženje sa Kardašijankama ne pomaže za lični rast i kulturno uzdizanje. Ukratko, bojim se da će mu Oskar za Marti Suprima izmaći - već je snabovan u predsezoni - and frankly my dears, I don't give a damn. 1
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Videla sam to. Tja, mislila sam da je pametniji, ali odličan je glumac, dobiće tog Oskara pre ili kasnije.
Mina D. Harker Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Ovaj kanal hejtuje Timotea, ali moram da podijelim 😂 zapravo je dobra analiza:
Recommended Posts