Jump to content

TENNIS WARS: Episode X - RETURN OF DJOKOVIC (A.Open '23)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Boxy said:

To je ta ATP konstantnost :classic_sleep:

RG: 4R

W: -

USO: 4R

AO: 3R

A pre toga: F, Win, 4R, QF, F, SF, nije lepo da ideš u prošlost koliko ti odgovara.

Znaš, ovo je teniski forum i za očekivati je da neko za malo više o Medvedevu da ne prođe glupost da Meda nije konstantan...

Čak ni Iga, koja je najkonstantnija na WTA nije toliko konstantna kao Medvedev. Jeste, ima 3 titule, ali nije ona morala da igra protiv Nadala i Novaka u završnicama slamova.

I da ne ulazim u dalju raspravu, reći da je ATP kao WTA što se tiče konstantnosti... mislim...

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Rubljov veceras crta po terenu kao Novak iz 2011-e. Najbolja predstava jednog igraca na ovom slemu od meceva koje sam gledao.

Ocekujem da sve frca po terenu u 1/8 protiv Runea.

Posted

Pa naravno, Rune je furiozno zavrsio proslu sezonu, da je igrao i WTF, daleko bi dogurao, srecom po Novaka, nije se plasirao. Rune je taj koji moze da izbaci Novaka sa slema.

Posted

Ajmo Grigore, nesudjeni ruski zete

Samo jako i bez zavaravanja, ne postoji veci folirant od ovog sto rasteruje svoju bracu i clanove porodice, samo oprezno.

• Tuzno 1
Posted

... ne postoji veci folirant od ovog sto rasteruje svoju bracu i clanove porodice
...

Čekaj, pa onaj ko rasteruje Srđana, Marka i Đorđa može biti samo real OG :default_coffee:

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, fancy said:

Čekaj, pa onaj ko rasteruje Srđana, Marka i Đorđa može biti samo real OG :default_coffee:

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

To je tacno, ali real OG takvim spodobama ne bi ni dozvolio da ga gledaju osim na TV 😄 

• Like 1
Posted

Znao Sam da ce Dimitrov nekad u karijeri da nanese tezi poraz Novaku. Ima sve sto je potrebno da bi se pobedio Novak. Zbog povrede Novaku je bolje da odustane da ne bi pogorsao povredu.

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted
4 minutes ago, Dracarys said:

Znao Sam da ce Dimitrov nekad u karijeri da nanese tezi poraz Novaku. Ima sve sto je potrebno da bi se pobedio Novak. Zbog povrede Novaku je bolje da odustane da ne bi pogorsao povredu.

Zahvaljuje ti se porodica Djokovic👍

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...