Jump to content

Ko osvaja?  

44 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

• Argentina
      24
    • Francuska
      20
  2. 2. Ko ce zauzeti 3.mesto?

• Hrvatska
      21
    • Maroko
      23
  3. 3. Ko ce biti proglasen najboljim mladim igracem prvenstva?

• Enzo Fernandez
      16
    • Josko Gvardiol
      18
    • Neko treci
      10

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Big Ticket said:

Не будите острашћени. Уживајте у крунисању GOAT-a.

Fudbalski GOAT je krunisan još 1970. i dok god homo sapiens bude igrao fudbal, niko mu neće ni prići. 

Tri titule svetskog prvaka, sa 17. godina najbolji igrač i osvajač SP, pa ponovi to isto sa 30. godina, a svih 13 godina između najbolji igrač sveta po zapisanom mišljenju svakog relevantnog istoričara fudbala. 

O čemu mi uopšte pričamo? 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted

Vode ljudi 2-0, grizu ka pitovi za treći, sve to protiv ekipe koja je trenutni svjetski šampion i koja ih je prije 4 godine demolirala.

Ovo je onaj izlizani kliše "ostaviti srce na terenu", ali ovi ga baš ostaviše

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Fudbalski GOAT je krunisan još 1970. i dok god homo sapiens bude igrao fudbal, niko mu neće ni prići. 

Tri titule svetskog prvaka, sa 17. godina najbolji igrač i osvajač SP, pa ponovi to isto sa 30. godina, a svih 13 godina između najbolji igrač sveta po zapisanom mišljenju svakog relevantnog istoričara fudbala. 

Ja mogu s ovim da se složi, ali ja sam pisala o onome čega se sećam- o hajpu oko Maradone i njegovog proglašavanjem za najboljeg ikad( termin GOAT nije postojao).

I koliko je sve izvesno govori ovo o čemu mi pišemo tokom finalne utakmice.

Posted
9 minutes ago, Stiletto said:

Pri tome dao golova više nego CR i Mesi zajedno.

Posted
4 minutes ago, Maharaja said:

Mislim da je čista privilegija što smo imali priliku da gledamo i Mesište i Kristinu sve ove godine. Pogotovo dok su obojica bili u Španiji.

I za 50 godina će se pričati o njima

Slažem se. Nisam fan nikoga, ali da su igračine tu nema dileme.