Down With The Sickness Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 6 hours ago, Amigo said: Day Trader ? Nece on doci. On je rekao da ce unca zlata biti 5000 dolara, danas je 1300. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 6 hours ago, Denis Jasharevic said: Nece on doci. On je rekao da ce unca zlata biti 5000 dolara, danas je 1300. Nema veze, volio bi i ti da sa njim forumasis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Bratanac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McCarthy Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 On 6/12/2019 at 10:54 PM, Denis Jasharevic said: Nece on doci. On je rekao da ce unca zlata biti 5000 dolara, danas je 1300. Hahahaha. 😂 Kraj dolara, antologijska tema. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 On 6/13/2019 at 5:54 AM, Denis Jasharevic said: Nece on doci. On je rekao da ce unca zlata biti 5000 dolara, danas je 1300. Day Trader? Taj veze ni o čemu nije imao. Kao neko iz "boiler room", kao neki kriminalac. Još na B92 sam ga napušio, ismejao, nije odgovorio bar dok sam pratio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 A di je Mioba? Imala fini japanski avatar, malo mi išla na živce u početku a onda sam je zgotivio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 ...aha! odlicna stvar je to sto imamo jednan nick manje da se pitamo dje je i sto radi...naime, Kinik is back. (jeste da konstatacija zvuci creepy, ali ipak super) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 2 hours ago, Mama_mia said: ...aha! odlicna stvar je to sto imamo jednan nick manje da se pitamo dje je i sto radi...naime, Kinik is back. (jeste da konstatacija zvuci creepy, ali ipak super) Kinik doprinosi kvalitetu diskusije! Jeste da se ne slazem uvek sa njegovim misljenjem ali ima se sta nauciti od njega! On i yoyogi su najveci "znalci" - ljudi koji najvise znaju na ovom forumu!! I treci je bio Schrodi - u pogledu nauke, ali je verovatno prezauzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Hill Billy gde si? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Vesna, Dhx, Slaven...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Down With The Sickness Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Tito, Kardelj, Bakaric … ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 down with sickness? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 (edited) 1 hour ago, mrd said: down with sickness? Mulja nesto oko penzije i planira da zivi jos 35 godina. Edited July 7, 2019 by Kronostime 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ObiW Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 11 hours ago, zoran59 said: Vesna, Dhx, Slaven...? Vesna je umrla pre par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 2 hours ago, ObiW said: Vesna je umrla pre par godina. Nije, ovo je vec bog zna koji put da se to pise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 19 hours ago, A sad said: Nije, ovo je vec bog zna koji put da se to pise. Jel moze neko da potvdri? Ovo je vec par puta da sam cula spekulaciju da Vesna nije medju nama. Stoji da su neki forumasi od pre 10 godina, jednostavno umrli, ali nemojte da sahranjujemo zive ljude. Proverite i javite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 a di nam je Laki? i zašto se ja brinem oko Lakija, ako Laki ima svog kuma u Londonu? https://forum.b92.net/topic/12258-regionalna-kavica-za-ljude-dobre-volje/page-1190#entry5714448 ... uostalom, di nam je Chilli? ako je u vikendici, ili na treningu, ili na nekoj brdskoj turi gdje odvali po 300km dnevno na onom ružnom zelenom biciklu, u redu, ne treba ga dirati. ali ako nije, dovucite ga ovamo. tj. ne baš ovamo vamo, već onamo namo, na interreg kavicu, da čitamo njegove najnovije putopise. forumašu koji pronađe Chillija, i dovuče ga na board, slijedi bogata nagrada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 1 hour ago, Vjekoslav said: forumašu koji pronađe Chillija, i dovuče ga na board, slijedi bogata nagrada. isto vrijedi i za Slavena! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Manitu preskace ogradu, jako korektan forumas iz Banjaluke, na zalost stradao u cistkama bivseg foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 To beše ovaj gospodin? On 6/27/2019 at 1:11 PM, GlennGould said: Pozivanje na etničko čišćenje - trajni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 ... Gde je DWS / Denis? Zar mu ban nije odavno istekao? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 On 7/9/2019 at 11:38 AM, Angelia said: Jel moze neko da potvdri? Ovo je vec par puta da sam cula spekulaciju da Vesna nije medju nama. Stoji da su neki forumasi od pre 10 godina, jednostavno umrli, ali nemojte da sahranjujemo zive ljude. Proverite i javite. A gde se i u kojoj ustanovi moze pitati o stanju anonimnih moderatora i clanova? Neko drzi evidenciju o njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 @Yoyogi ja odavde, sa našeg foruma i onog ex b92 poznajem lično dve osobe. Od te jedne osobe sam saznala da je forumaš sa ex B92 koga mnogi nisu voleli, preminuo...a znala sam i da je bio bolestan.... I razumem tvoje pitanje..tj konstataciju. I kad već pričamo o forumašima, drugačija je slika kad nekoga upoznaš uživo, a drugačije je ovo pisanje. Znam da ovo mesto nije za prigovore, primedbe i sl. ali meni pomalo počinje da smeta ono pisanje na pdf-u Politika..Mogu o tome duže na temi predviđenoj za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 33 minutes ago, Yoyogi said: A gde se i u kojoj ustanovi moze pitati o stanju anonimnih moderatora i clanova? Neko drzi evidenciju o njima? Ima ljudi na forumu koji se licno znaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 3 minutes ago, Angelia said: Ima ljudi na forumu koji se licno znaju. Eh, bas jaca stvar. Kao sto vidis, od toga nema nista, niti bi trebalo da bude. Da danasnji anonimni Mod ili Admin proglasi nekoga zivim ili mrtvim, mislim da polazes velike nade u nista i sto nije uloga nikoga angazovanog na ovom Forumu. Cudi me da niko od Uprave nije to vec rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts