Džudi Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 (edited) Gde su i šta rade stari forumaši? Volela bih da me neko demantuje..ali JD-John Doe je preminuo. A šta je sa Domazetom, da li je to bio dupli nik JD-a ili se radi o drugom čoveku? Nastavite i pitajte.. Edited May 10, 2019 by Džudi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Kandahar? St Maurice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Vesna? Roterdamac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Mango? Nicole? Hefestus? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 E da, sad sam se setio rasprave koju su vodili Mango, Magripa, naravno Denis ( valjda je tada bio DWTS) i onaj lik iz Londona (ontarijskog) oko Veliki grad vs Manji grad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Dino, jarane, jav`se iz tog Roterdama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e4_guy Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Dino ponesi čakiju . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Nek grmi jako se registrovao, samo da se aktivira. [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Kit Louch, Vizla i Pesadijski dabar, tako u paketu, mi ovde nedostaju. I Hill Bill, on posebno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Murase, dovlaci dupe ovamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 On 5/12/2019 at 7:02 AM, Kronostime said: Murase, dovlaci dupe ovamo. ovako pozivas nekoga samo kada molis boga da ne dodje...sve si pokvario! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 glupo mi je da dozivam kinika i murasa kad je kron upropastio ovaj posledenji zov evo i ja da kazem normalno da ovi ljudi koje sam pomenula, nedostaju, oprecni ili na istim str. ozbiljni ili saljivi, svejedno, meni ludjacki i najblaze receno - zabavni no, volela bih da se iznenada pojavi i Upekha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 33 minutes ago, Mama_mia said: ovako pozivas nekoga samo kada molis boga da ne dodje...sve si pokvario! Da ga zovem sa cvecem i bombonicama - oterao bi me u 3pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 9 minutes ago, Kronostime said: Da ga zovem sa cvecem i bombonicama - oterao bi me u 3pm. da naravno nikako to, nismo rusi pa zbog toga ne ide. (inace rusi drugarima nose cvece i bobone - tamo je to normalno, a u srb sve mora grubo - `dovlaci pedu` i te stvari) vidis, da je kinik tu mogao bi da kaze da li je ono istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Elle, Dubravka, Indira, Vesna, Mallorn Tree, Sioran, Dunadan, Hipppie, Lavinia, Macha, Bodolino, Slaven, Toca / Toal, SerZKO, Kr_En, Kit Louch, Tadino, Kosmarac, Al Bundy, Cro-boy, Condor, Lun, Vladan, Rajo, Diskutant, Kresimir, Tarmi, King Louie, Lorenz, Gandalf, Chandra, U prolazu, itd. itd. itd. huh, mogao bih tako do sutra. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted May 18, 2019 Author Share Posted May 18, 2019 Koliko dana je tamo, na starom forumu stajalo obaveštenje o ovom forumu sa linkom? Da li je bilo tog obaveštenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Bilo je. Od trenutka kad se saznalo, pa sve dok se nije pojavio u read only verziji. A stoji i sada, u pojedinim topicima, a na pdf Forum ima i tema Novi forum, nova adresa. Dakle, ko hoće da dođe, zna gde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Bila je na "starom" forumu izvanredna forumasica Sanguinic. Zna li je neko, da joj pomene ovo mesto? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 gde li je Nimrod i on je imao napad letecih bubasvaba, upravo procitah na onoj temi.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) On 5/12/2019 at 7:02 AM, Kronostime said: Murase, dovlaci dupe ovamo. Pozvala sam ga, lepo se zahvalio ali - ne. Edited June 4, 2019 by Pletilja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) Da se lepo sama prijavim: citirala sam Kronosov poziv Murašu bez Kronosove dozvole. Ako se i na to ne odazove, stvarno nema srca. Eto kad smo anonimni. I kad su mi poruke sa starog foruma nedostupne. Edited June 4, 2019 by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 5 minutes ago, Pletilja said: Da se lepo sama prijavim: citirala sam Kronosov poziv Murašu bez Kronosove dozvole. Ako se i na to ne odazove, stvarno nema srca. Eto kad smo anonimni. I kad su mi poruke sa starog foruma nedostupne. Ne sekiraj se. I ja sam spojio dva nedasnja forumasa. Jednoga s kojim sam imao vanfurumski kontakt i drugoga koji je ovde. Naravno, pitao sam za dozvolu pre nego sam jednome preneo kontakt metod drugog. A ti, ako znas Murasa, reci mu da ga pozdravljam (i na fb92 sam imao isti nick). Nekada davno sam i ja imao nacin da ga kontaktiram, ali mi je nestao kad mi se raspao stari komp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 On 6/4/2019 at 6:39 PM, Pletilja said: Pozvala sam ga, lepo se zahvalio ali - ne. jao nije trebalo ovo da dozivljavate 😥 meni je jos prvog trenutka kada sam prizivala ovaj nick (ono kada sam se nasalila u poslednjim danima starog foruma da je moj uslov za reg. na novom, da se tu pojave izmedju ostalih i muras - bilo jasno da bi i inace odustao cim je video `na sta mirisemo` (za svaki slucaj da kazem da je ovo ozbiljna sala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Gde je Schrodi? Javite mu da dodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Day Trader ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts