Horium Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 21 minutes ago, suptil said: Finiks zavrsio sa Krisom Polom... Oof. Znaci da bukvalno ni ovi tank timovi ganisu hteli kao expiring (odnosno, vrv su trazili pikove). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Kyrie i CP3 na pleju rotacija? Potpisuj😀 Necemo biti bahati jebo ga ti. CP-Reaves-Bron-Rui-Davis. Sex. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Trenutno bi CP3 možda mogao da pomogne Celticsima na isti način na koji je pomogao Sunsima. Da im poveže taj napad kao pravi old skul plejmejker. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Kad počinje 4. četvtina u Miamiju, u 04:30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 9 minutes ago, DameTime said: Trenutno bi CP3 možda mogao da pomogne Celticsima na isti način na koji je pomogao Sunsima. Da im poveže taj napad kao pravi old skul plejmejker. Lomis mi srce sa tom idejom. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Lomis mi srce sa tom idejom. I meni će srce da se lomi kad trejdujemo Dejma kod kurčevitog Butlera, pa me niko ništa ne pita. Miki još kaže da se pakujem za Floridu. E pa patite malo i vi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 7, 2023 Author Share Posted June 7, 2023 Ipak je Haynes poranio sa waive-om. Jos razmatraju opcije 37 minutes ago, DameTime said: I meni će srce da se lomi kad trejdujemo Dejma kod kurčevitog Butlera, pa me niko ništa ne pita. Miki još kaže da se pakujem za Floridu. E pa patite malo i vi! Florida, Majami. Lijepo vrijeme, plaze, finalista Nba lige i daj Boze novi sampion kroz par dana. Da zaigra sa Jimmy i Bamom, top. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 (edited) Edited June 7, 2023 by BJÖRKman011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 @Miki28 Ne zanima me toliko da se čvarim na suncu, koliko da konačno uradimo nešto smisleno za franšizu. Nisam sigurna koliko trade sa Heatom ima smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 3 hours ago, Horium said: Meni ovaj covek nije jasan. Ostavimo sa strane pragmatizam, moral, itd. Ono sto me stvarno buni je da covek toliko nema ukusa. Ta Moriah Mills izgleda tako da bih se ozbiljno zapitao da li da imam odnose sa njom da je poslednja zena na svetu, a ne da sam slavni i bogati sportista u cvetu mladosti koji moze onoliko da bira. Dobro, bar pricas u svoje ime 😄 24/7 bih odabrao silikonski nafilovanu ribu, sa ekstenzijama u kosi i dugim isaranim noktima pre neke Becky, Harry Potter wannabe odmerene i obrazovane, bez onog promiskuitetnog sjaja u oku. Da sumiram stvari, Morija je bombonica 💝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Ozbiljan početak, pegla se baš jak basket. Ne fali energije na obje strane. MPJ i KCP moraju pronaći šut spolja ako Denver misli nešto da postigne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 MIA kada sutne za 3. istog sekunda postanu ozbiljni paraplegicari , kakvi su to padovii , sta je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Kod Denvera su se opet pojavili samo Jokić, Marej i Gordon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Mnogo je dublji Majami. Denver da slavi svaki poen van Jokica i Murraya kao gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Nije ni blizu bio faul u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Teško će Jokić sam ovo da izvuče, trojka Denvera 0-5. Dosta ''pecanja'' faulova kod Heata, rekao bih i previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2023 Author Share Posted June 8, 2023 Prezivje Denver bez Jokica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Meni nije jasno da Malone nije uspeo jedan normalan napad na ovu zonu da pozove a vec je sredina 3. utakmice. Neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Za sada pod kontrolom. Proradice ostali u Denveru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Just now, Miki28 said: Prezivje Denver bez Jokica U poslednja dva napada otvorene šuteve maše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Bez obzira na ovaj mali pad, nakon onog promasenog zicera Gordona, ovo je daleko bolje od prethodne. Da smo ovako igrali 2. mec, dobili bi lagano, 10-15 razlike. Zasto su odlucili da ih caste brejk, stvarno mi nije jasno. Sramotno izdanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Niko me ne moze uveriti da ovo nije bilo 10. faulova na Jamalu sada dok je vodio loptu ali eto veceras se to ne svira. Pusta se snazniji presing ... nemam nista protiv takvog kriterijuma ali da je obostran. Perfidno/namazano. Ispadas kreten ako se zalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 8, 2023 Author Share Posted June 8, 2023 Braun ti daje poene jbt🤦♂️ Klupa Denvera se raspucala. Evo i ovog Murraya ludog sa ovim sutevima uz zvuk sirene Publika podivlja ali Murray kroz cio plejof da neku usersku trojku da okrene momentum. Jokic, Murray i Gordon igraju. Klupa odlicna. Bice jebeno za Majami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Bogami pravo finale, ozbiljna fizikalija - na granici prljave igre. Izgleda da mora tako uz ovakve profile finalista, jbg. ulog je najveći mogući. Čini se da je MPJ neupotrebljiv za takav tip igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 Kotrlja DEN ali kada MIA pritegne malo odbranu pa krene ispadati lopta iz ruku Jamalu,KCP i ostalim ... Bicu (pozitivno) sokiran ako DEN ovu dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts