Jump to content

Recommended Posts

Posted

Traljav završetak poluvremena za Denver, razlog je kao i obično ball hog Murraya. On jednostavno mora da nauči da se oslobodi toga. Čini se da je ipak sve pod kontrolom Nuggetsa...

• Like 1
Posted

Majami sutira cudnih 48% za tri u gostima. Anti-klimaks prve utakmice. Nekako ocekviano, svi su to dovikli. Zanimljivo da li ce odrzati to priblizno.

Tri velike serije odredile utakmicu. Prilicno izjednaceno sve statisticki. Majami hitno da batali tu zonu kada je Jokic na klupi, prelako ih pune u obe utakmice do sada.

Kakav doprinos Denverove klupe. 

1 minute ago, Ječmendo said:

Traljav završetak poluvremena za Denver, razlog je kao i obično ball hog Murraya. On jednostavno mora da nauči da se oslobodi toga. Čini se da je ipak sve pod kontrolom Nuggetsa...

I on i BB carine previse veceras.

Posted

Ali misterija MIA je zasto im uvek fali korak, korak i po do obruca.

Dodju blizu ( ne Bam ) i onda zafrljace pass napolje  ili neku komplikaciju pa nekako ubace pod kosem. 

Meni odgovara. 😊

Posted
Just now, Nek grmi jako said:

U ABC prenosu pustili koment Edina i Koleta.

Upravo sam došao da iskomentarišem. "Serbian guys dominating the broadcasting booth", tako nešto :D

• Like 2
Posted

U sezoni kad Jokić ima dvocifren broj asistencija Denver ima 34-4. To je igra u kojoj je ekipa najjača, ne kao noćas kad mora da trpa. A mora, jer ima malo raspoloženih skorera...

• Like 1
Posted

Apsolutno mozemo reci da Jokic rastavlja Batlera u tom mecapu vojskovodja ekipa. Jimmy je ozbiljno podbacio u ove 1 & 3/4 i moze ga povaditi samo jaka cetvrta. 

Majamijevi role playeri i ostali van Dzimija su uradili sasvim dovoljno za brejk veceras. 

• Like 2
Posted

Odbrana Mareja na bazi kurca, leš Robinsona sam stigao razliku. Mora Jokić odmah nazad u igru. Lauri iznudi faul u skoku posle bacanja... 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...