Marko Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 mnogo dobra utakmica mem bos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Klej prijatelju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 (edited) Bila je potrebna all time great partija da se dobije Sacremento kod kuce pola kosa. Ne moze sa ovim goventom Poolom kao prvim covekom sa klupe, ne postoji razlika koja se ne istopi kako kroci na teren ... Edited November 8, 2022 by LordOfTerror 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Denver ubedljivo najbolji u ligi u efg%, to je naravno najvećim delom zbog Jokića koji ima sulude procente, ali ima i do MPJ koji na uzorku od 10 tekmi šutira preko 50% za tri. Lejkersi su naravno ubedljivo najgori, ima lepa sličica, ali ne umem da je metnem😁 preko telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Još jedan buzzer beater Portlanda. Ovaj put Hart za tri nakon što su gubili za 15 u 3. četvrtini. Sve mi se više sviđa ovaj Portland. I Grant I Hart su bili moje želje, naročito Grant. Sa njima uz zdravog Damea i sve boljeg Simmonsa ovaj tim ima ozbiljan "fire power" 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 (edited) 25 minutes ago, Milos 3.14 said: Lejkersi su naravno ubedljivo najgori, ima lepa sličica, ali ne umem da je metnem😁 preko telefona. Nemoj😀 98 i 139 poena sinoc i jutros primljenih. Bitno da sam docekao jutro😂 Edited November 8, 2022 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 5 minutes ago, Miki28 said: Nemoj😀 98 i 139 poena sinoc i jutros primljenih. Bitno da sam docekao jutro😂 Neće te nešto u zadnje vreme 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 1 minute ago, bodo said: Neće te nešto u zadnje vreme 😁 Nece ali idemo dalje. Bar sam uzivao u madjiji Stepha mada mi pokvarise jutro Klipani sa nevjerovatnim preokretom u zadnjih 5 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 8, 2022 Author Share Posted November 8, 2022 Sigurno da se moglo naci mjesta za njega u ligi, ima mnogo gorih centara i u ovim godinama od njega 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 @freethrow Mislio sam da budemo blagi prema vama kad dodje nase vreme, ali kavacemo vas svaku tekmu jako kad se Kari penzionise, bice dzaba i sva sudijska pomoc. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 OvO sE nE sVira nA kraJu. Adam Silver sa GSW moodima u ustima verovatno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 27 minutes ago, nemanjau5 said: A ovo je onaj OKC koji je u stvari ozbiljan tim, sto se vidi ovde po odbrani 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 😳 7 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 8 minutes ago, AgroLaki said: OvO sE nE sVira nA kraJu. Adam Silver sa GSW moodima u ustima verovatno. Ja mislim da su Kingsi zadnjih par meceva isto u par situacija osteceni prema ono L2M reportu i da nije onog game winnera Foxa od prije neku noc, svaku bi utakmicu zavrsili porazom. Nekako greota kad vidis da se cimaju i izgledaju nesto bolje od standardne KANGZ kosarke a redovno im se ovakve situacije desavaju. Tesko je povrh svega sto donosi igranje u toj fransizi ostati fokusiran i normalan 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Što neko napisa na reditu, ne postoji par dvojki koji igra lošiju odbranu u NBA trenutno od tandema Klejo - Pulo. Pul se usrao od kad su mu svirali tri nošene, a Klej je ušao u sezonu spreman kao Snup Dog. Da nisam u koži Setiva Kera. Možda ne bi bilo loše da Udoka, ako već ne može da bude trener Nju Džersija, dođe za pomoćnika, da radi sa Klejom i Pulom. Ovo sada je kao u firmi u kojoj imaš četiri ozbiljna lika, gomilu pripravnika i dva tri matorana koji čekaju penziju. Nisam imao utisak da je faul na Huerteru, ali moguće je da jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Nemoj😀 98 i 139 poena sinoc i jutros primljenih. Bitno da sam docekao jutro😂 Pređi da navijaš za Partizan 😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 6 minutes ago, MrTwister said: Ja mislim da su Kingsi zadnjih par meceva isto u par situacija osteceni prema ono L2M reportu i da nije onog game winnera Foxa od prije neku noc, svaku bi utakmicu zavrsili porazom. Nekako greota kad vidis da se cimaju i izgledaju nesto bolje od standardne KANGZ kosarke a redovno im se ovakve situacije desavaju. Tesko je povrh svega sto donosi igranje u toj fransizi ostati fokusiran i normalan 😄 Na sve to, uzmes top pika, krene momak jako, i sad ne igra jer ima ozbiljne privatne probleme. Nadam se da je sa deckom sve u redu, i da ce se resiti tu situaciju koju ima, mnogo je on mlad da bi se sad prestresirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 (edited) 2 hours ago, bodo said: Još jedan buzzer beater Portlanda. Ovaj put Hart za tri nakon što su gubili za 15 u 3. četvrtini. Sve mi se više sviđa ovaj Portland. I Grant I Hart su bili moje želje, naročito Grant. Sa njima uz zdravog Damea i sve boljeg Simmonsa ovaj tim ima ozbiljan "fire power" Ja sam presrećna, ne znam šta da kažem, sem da se nadam da mi neće presesti ovaj optimizam. Edited November 8, 2022 by DameTime 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 On 11/7/2022 at 1:02 AM, Horium said: Iako kapiram da te podsecaju na Portland usled protagonizma Spiderland dvojca, meni su Kavsi nekako zdravije sastavljeni i posledicno vrlo drugaciji od nekadasnjih Blejzersa. Taj kompetentan frontcourt koji si pomenuo ih potpuno transformise, tako sto sprecava konjanike da budu all-in ofanzivna ekipa a la Lilard i kompanjerosi vec ih cak covek moze nazvati all-round timom. Uz to, Love i Levert ipak mogu dosta da daju sa klupe, i ako im je vece, drzite gace. Ne secam se da je Portland imao takav adut u Cj-Lilard godinama. Naposletku, ako se Riki (Martin) Rubio vrati iole citav, tek ce da bude veselja u Klivlendu gradu. Nikad nisu imali ovakav front court. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Ja sam presrećna, ne znam šta da kažem, sem da se nadam da mi neće presesti ovaj optimizam. S razlogom si sretna i samo uživaj u tome. dobro mi je poznat osjećaj. i manje straha i više vjere i ljubavi 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 On 11/6/2022 at 10:29 PM, gggggggg said: otkud ja znam, nisam mu ja alter-ego xd zavisi od njeg naravno a on je neuracunljiv kao sto ocigledno. bice slobodan igrac na leto i cisto sumnjam da ce mu iko dati ugovor na 2+ godine, ili uopste ugovor, ali to zavisi kako ce irving zavrsiti sezonu. Nisi mu alter-ego ali dosta se informišeš pa me je zanimala procena 😅 1 minute ago, bodo said: S razlogom si sretna i samo uživaj u tome. dobro mi je poznat osjećaj. i manje straha i više vjere i ljubavi 😉 Ja sam pesimistična po prirodi i ovo osećanje u sportu mi je strano. Na nepoznatom sam terenu 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 1 hour ago, AgroLaki said: Na sve to, uzmes top pika, krene momak jako, i sad ne igra jer ima ozbiljne privatne probleme. Nadam se da je sa deckom sve u redu, i da ce se resiti tu situaciju koju ima, mnogo je on mlad da bi se sad prestresirao. Sto mu se desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 32 minutes ago, MrTwister said: Sto mu se desilo? Nisam uspeo da nadjem ni na Redditu ni na Tviteru, ima samo ovo: Mozda je neko u porodici bas bolestan, nedaj boze, ili nesto slicno, a momak je mlad, verovatno ne moze sa svime da se nosi, sto je razumljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts