bodo Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 1 minute ago, displejnejm said: Nek se pripaze Sansi - čuo sam da je Kawhi postao self-aware u međuvremenu. Još ako je ušao u zen mode nadrljasmo ga 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Jedina šansa za LAC je da ih ono coach Lue outcoachuje i da ih mozda na skoku tu nagrde Westbrook i ekipa koji je odjednom postao tip koji juri i hvata dosta tih OREB vs ekipa koje su inače male poput Sunsa. Falice George Clippersima, mislim da ce bar prva 2 meča serije da propusti, a bez njega ici ce to tesko vs ovakve napadačke mašine kakvi su Sunsi. Ne volim ih kapi ali su favoriti odje veliki, ako ostanu zdravi tesko da ce im LAC vise od 2 utakmice uzet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 17 minutes ago, LordOfTerror said: Sta pricate zadnjih 10 dana, kao da vam je neko caprkao prljavim prstima po mozgu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 8 minutes ago, Miki28 said: @LordOfTerror Klipani su sinoc sa oorazom mogli da budu 6, nikakav playin ali nisu ipak htjeli u zadnjih 5 minuta ritikovati jer je na Min-NO bio egal mec i tek se prelomio u zadnja 2-3 minuta. Pogledas reakciju Lue nakon utskmice pa ce ti sve biti jasno. sada ce da dobiju po usima od tih Sunsa jer CP3 i KD se mozda skrse u daljem toku plejofa ali sada su zdravi i imace nekoliko dana odmora. Klipani ce biti interesantan orotivnik za njih ali resavaju ih Sunsi jer Klipani nemaju neku odbranu a napadacki talenat Sunsa>napadacki talenat Klipana osim ako Gordon i Russ ne izvuku vintage partije iz prime. Kawhijev ucinak ce ili Booker ili KD da poniste bez ikakvog problema. Memfis ima dobar domaci teren ali bez Adamsa da li imaju tijela da cuvaju reket od Lejkersa, posebno imajuci u vidu da je JJJ masina za pravljenje faulova. Lejkersi na Moranta mogu da bace Vanda i Schrodera da mu dosadjuju i da rizikuju sa Brooksom da bude on taj koji ce biti sam pa ako ubacuje u visokom % onda ce se prilagoditi. Mislim da plitko posmatras stvari i mnogo je vise varijabli od cuvanja AD i igraca kojeg ces da bacis na Moranta... Pri tom da ne ulazim sa koliko strana Memfis moze da pomaze i udvaja. Vise me zanima da li Lakersi mogu da iznesu taj ritam Memfisa i trcanje i naprave brejk u gostima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 4:3 Klipani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 5 hours ago, freethrow said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ Jesam li dobro uneo parove, kucam sa telefona u putu? kako da kastomizujem prvu stranu i stavim kviklija kako pliva 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 45 minutes ago, LordOfTerror said: ali to je proslo i osim Adamsa su kompletni, zdravi i odmorni... Ruku na srce, nemaju ni Klarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 21 minutes ago, LordOfTerror said: Mislim da plitko posmatras stvari i mnogo je vise varijabli od cuvanja AD i igraca kojeg ces da bacis na Moranta... Pri tom da ne ulazim sa koliko strana Memfis moze da pomaze i udvaja. Vise me zanima da li Lakersi mogu da iznesu taj ritam Memfisa i trcanje i naprave brejk u gostima... Pa vidjecemo, Lejkersi mogu da igraju i brzo u tranziciji ali i poziciono i vjerujem da ce gledati da uvuku Memfis u pozicionu igru sa Lebronom na niskom postu ali itekako znaju da ubrzaju. Svakako da cemo dublje analizirati seriju ali prvo da se Minesota dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ne znam zasto bi Lakersima bio problem pratit Memphis u tranziciji obzirom da su i sami ekipa koja igra poprilicno brzo sa puno tranzicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 (edited) Nadas se da cemo ove sezone dobiti boljeg protivnika u finalu od Bostona,mozda Milvoki ili placljivko. Edited April 10, 2023 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 2 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Nek se trostruki MVP potrudi da ne ispadne do WCF jer mu je to jedini nacin da dodje do Lakersa i fasuje u 5 meceva od najboljeg dvojca lige. U finalu se nadamo zelenoj posasti i laznom superstaru Tatumu. Protiv njih cemo biti nemilosrdni i necemo im dati nijednu utakmicu. Diler ti radi sjajan posao, ne budi stipsa i daj kontakt detalje ostalim forumašima. Sharing is caring. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Na istoku naravno Majami, na zapadu full srbenda mode za Denver. Od ostalih želja, što je moguće turbulentniji PO za LAL i PHX, ispadanje Embida i rukometaša što je moguće ranije. Sve u svemu, neka gori forum. 🔥 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 1 hour ago, MrTwister said: Jedina šansa za LAC je da ih ono coach Lue outcoachuje i da ih mozda na skoku tu nagrde Westbrook i ekipa koji je odjednom postao tip koji juri i hvata dosta tih OREB vs ekipa koje su inače male poput Sunsa. Falice George Clippersima, mislim da ce bar prva 2 meča serije da propusti, a bez njega ici ce to tesko vs ovakve napadačke mašine kakvi su Sunsi. Ne volim ih kapi ali su favoriti odje veliki, ako ostanu zdravi tesko da ce im LAC vise od 2 utakmice uzet. george najavio da ce danas na svom podcastu objaviti kada se vraca. memphisu moze biti bas veliki problem izostanak adamsa, a pogtovo sto je i clarke zavrsio sezonu. bice to dojaja serija protiv lakersa. vec vidim da ce biti pizdarija na sve strane. da je beverley i dalje u lakersima kvota 1.05 da bi se u jednom trenutku potukao sa brooksom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Imam osjećaj da se fanovi Lejkersa previše razmeću nekakvom imaginarnom snagom trenutnog rostera. Ja tu vidim baš ozbiljne rupe u rosteru. Nije ni Memfis neka sila, ali uspijevaju već drugu sezonu zaredom da uđu u vrh konferencije. Ako bi došlo do sudara sa Voriorsima zna se ko je favorit u toj seriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 4 minutes ago, Kvaratskhelia said: Imam osjećaj da se fanovi Lejkersa previše razmeću nekakvom imaginarnom snagom trenutnog rostera. Ja tu vidim baš ozbiljne rupe u rosteru. Nije ni Memfis neka sila, ali uspijevaju već drugu sezonu zaredom da uđu u vrh konferencije. Ako bi došlo do sudara sa Voriorsima zna se ko je favorit u toj seriji. Slazem se. Teza ce biti serija protiv Memfisa nego sa GS 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Dobro je kad objavljuje na svom podkastu,ko da se ocekuje povratak mesije licno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 24 minutes ago, Darko said: Diler ti radi sjajan posao, ne budi stipsa i daj kontakt detalje ostalim forumašima. Sharing is caring. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 9 minutes ago, Gaga said: Dobro je kad objavljuje na svom podkastu,ko da se ocekuje povratak mesije licno micro-decision. ali gggggggg je bas ispao beyveynjakovic, ni linka ni satnice za djordjov pod' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Dobro je kad objavljuje na svom podkastu,ko da se ocekuje povratak mesije licno:furious:Real ones se sjećaju kad je Danny Green jebeni, u sred ljeta kad je Kawhi bio FA, zajebavao ljude nedelju dana da čekaju njegov podcast dje ce da objavi dje nastavlja karijeru [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 10, 2023 Author Share Posted April 10, 2023 4 minutes ago, MrTwister said: Real ones se sjećaju kad je Danny Green jebeni, u sred ljeta kad je Kawhi bio FA, zajebavao ljude nedelju dana da čekaju njegov podcast dje ce da objavi dje nastavlja karijeru Sjajna vremena. Odlican izbor Danny boya za razliku od Kawhija Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 10 minutes ago, uini said: micro-decision. ali gggggggg je bas ispao beyveynjakovic, ni linka ni satnice za djordjov pod' otkud znam, ne slusam te podcaste igraca, smor su (iako hvale georgetov pod)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Postoji li vise ljucka jedinka koja nema svoj effin podcast 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 moram sve sam https://www.paulgeorge.la/podcast Just now, SteveFrancis#3 said: Postoji li vise ljucka jedinka koja nema svoj effin podcast ti. ja imam u svojoj glavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ko nema podcast, ima blog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 blogojavljanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts