Don Dusko Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 28 minutes ago, Green23 said: Bas govnarski potez Townsa. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Svaka čast za sjajan start Spursa. Definitivno najugodnije iznenađenje za sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Ma potceniše ih Bulsi, igrali su bez Lavina sinoć, umesto da su išli na sigurno da odmara večeras protiv Filadelfije, gde je manja verovatnoća za pobedu. Ne znam ko radi u tim organizacijama, stvarno mislim da bi ih tele bolje vodilo. 19 minutes ago, Don Radonja said: Bas govnarski potez Townsa. Koliko je loš potez Taunsa, toliko je bar 2x lošiji potez sudija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Towns sa džukačkim guranjem dole. Kako vreme prolazi sve više želim da vidim Russa u Memfisu, Finiksu ili GSW, nekoj pristojnoj ekipi sa šuterima i trkačima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Jadan Vestbruk, nije u pristojnoj ekipi. Ima samo Brona i AD pored sebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Vidim,pik LAL ide Pelikanima. Veselo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 1 hour ago, bodo said: Svaka čast za sjajan start Spursa. Definitivno najugodnije iznenađenje za sad. ne znam cemu im to sluzi, posto tvoje ili moje cestitanje nece dovesti top2 pika 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Oni kao i Juta imaju 4-2, oni će i nastaviti da pobeđuju, baš me zanima kakvu će vratolomiju da izvedu da dođu do TOP5 pika, a TOP3 da ne govorimo, maltene pola lige tankuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 5 hours ago, Devil In My Pants said: Minesota ima brutalan tim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 12 minutes ago, Dracarys said: Oni kao i Juta imaju 4-2, oni će i nastaviti da pobeđuju, baš me zanima kakvu će vratolomiju da izvedu da dođu do TOP5 pika, a TOP3 da ne govorimo, maltene pola lige tankuje rano je ali je ujedno i krajnje vreme ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) 34 minutes ago, uini said: ne znam cemu im to sluzi, posto tvoje ili moje cestitanje nece dovesti top2 pika Koliko god ja razumijem način funkcioniranja ove lige toliko se pak tankovaje kosi sa mojim poimanjem sporta. Čuj ono igram da namjerno izgubim. Užas. Kod nas je jednom revolucija nastala u klubu kad se ispostavilo da je troje igrača umiješano u namještanje utakmice. Osim fizičkog i verbalnog obračuna uslijedili su i momentalni otkazi. Mada je ovdje posrijedi uzimanje para opet se svodi na isto. Sukus je da ti namjerno gubiš. Daleko od toga da sam ja bio cistunac no ovo je za mene pak takva hereza da nemam riječi. A što se tiče Spursa, nekako mi je drago iako su nam oni arch enemy po defaultu. Međutim meni osobno su dragi kao franšiza. Odmah iza Sunsa i Knicksa. Edited October 29, 2022 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) 4 minutes ago, bodo said: Koliko god ja razumijem način funkcioniranja ove lige toliko se pak tankovaje kosi sa mojim poimanjem sporta. Čuj ono igram da namjerno izgubim. Užas. evo do ovde sam citao, ne da bih te grdio, nego da naglasim poentu: spursi su svoju slavu postigli na besramnom tankovanju za tim dankana. ... bez njega nema nicega, pa ni popa kakvog poznajemo [njegovim recima]. Edited October 29, 2022 by uini 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 15 hours ago, SteveFrancis#3 said: Sunkings project revival, anyone? zajednicka petorka bi bila brutalna: paul booker bridges johnson ayton. ~60 pobeda 1 minute ago, uini said: evo do ovde sam citao, ne da bih te grdio, nego da naglasim poentu: spursi su svoju slavu postigli na besramnom tankovanju za tim dankana. ... bez njega nema nicefa, pa ni popa kalvog poznajemo [njegovim recima]. tankovali su jer je robinson nastradao na pocetku sezone, ne 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 29, 2022 Author Share Posted October 29, 2022 46 minutes ago, Gaga said: Vidim,pik LAL ide Pelikanima. Veselo. A bila su vremena kad je isla prica da su Lejkersi opljackali Pelikane ali to su oni objektivni koji cute ko zaliveni na neke druge kradje u trejdovima koje to jesu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Jokić propo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) Edited October 29, 2022 by Grunf 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Dobro, Lebron je opljačkao Pelikana ili Jezerdžije, nekog jeste 4 minutes ago, Miki28 said: A bila su vremena kad je isla prica da su Lejkersi opljackali Pelikane ali to su oni objektivni koji cute ko zaliveni na neke druge kradje u trejdovima koje to jesu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 7 minutes ago, uini said: evo do ovde sam citao, ne da bih te grdio, nego da naglasim poentu: spursi su svoju slavu postigli na besramnom tankovanju za tim dankana. ... bez njega nema nicega, pa ni popa kakvog poznajemo [njegovim recima]. To pak ne pamtim, iskreno, jer tada sam je još bavio fudbalom i onako usput pratio NBA bez velikog udubljivanja u istu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 1 minute ago, Nugetlija said: Jokić propo Mislim da je vreme da @uini počne sa svojim dnevnim goat listama , ali da ove sezone doda i ove što su zreli za povratak u EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Sto je najtuznije ova ekipa Lakersa stvarno igra vrhunsku odbranu kad ovaj celavi pokusaj od trenera ne baca harakiri petorke al je napad historijski los. U moru losih rezultata bar jedna lijepa vijest da je zelena kuga opet izgubila. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Prva tri minuta 4.četvrtine LAL VS Minesota je nešto najružnije što sam video jako dugo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 33 minutes ago, Miki28 said: A bila su vremena kad je isla prica da su Lejkersi opljackali Pelikane ali to su oni objektivni koji cute ko zaliveni na neke druge kradje u trejdovima koje to jesu... A svi koji su otišli iz LAL sad igraju bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 2 hours ago, Grunf said: Slika bi bila potpuna kad bi stavili i Bajern kako zajedljivo gleda ovaj zagrljaj. :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 29, 2022 Author Share Posted October 29, 2022 2 hours ago, uini said: evo do ovde sam citao, ne da bih te grdio, nego da naglasim poentu: spursi su svoju slavu postigli na besramnom tankovanju za tim dankana. ... bez njega nema nicega, pa ni popa kakvog poznajemo [njegovim recima]. Kako to besramno? Sezonu 95/96 su bili sempioni divizije, ispali od jake Jute u PO. Tad se Admiral povrijedio, zaredjali poraze i onda je dosao Pop negdje posle 20tak meceva u sezoni i normalno da su tankovali kasnije. To nije nista besramno i to dolazi od navijaca Lejkersa kome su Sparsi odvratna fransiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts