Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problem u ovom trenutku je suđenje koraka i nošenih. Očigledno je da liga ima neku akciju u toku, ali se sve sudi toliko nekonzistentno da nikome ništa nije jasno. Na stranu Karijevi koraci kod poslednjeg šuta protiv Dalasa, tu su i Poolovi produženi driblinzi koji su suđeni, bruutalni koraci koje Luka maltene stalno pravi (a ne sude se), Janisovi performansi u kontri (ne znam ni kako da ih nazovem). Koliko ja gledam, ubedljivo najčistiji igrač u tom smislu je Jokić koji bi sa ovim svojim kretnjama prošao i kod sudija iz 50tih godina.

• Like 2
Posted

Da završim ovu priču, pa neću više da smaram. Da, moguće je da bi Wiseman imao 15ppg i 8rpg u nekoj jadnoj ekipi i ne bi imao pritisak i sve ostalo, ali sa druge strane ukoliko ima ambicije da postane deo pobedničke ekipe, bilo u GSW bilo u nekoj drugoj ekipi, onda mu je glupo da ide. Oubre mi je možda najbolji primer, talentovan momak sa dobrim šutem i potpuni imbecil kada je u pitanju košarka shvaćena kao skup aktivnosti koje dovode do pobede. 

• Like 1
Posted

Znam da su samo highlights-i, ali neki potezi su baš ludački. Da sam Viktor, smanjio bi ove trojke sa jedne noge, mislim da je rizik od povrede veći. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...