Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

7 minutes ago, Miki28 said:

Free, nista licno ali ja se stvarno bojim tog potencijalnog duela. 

Ajde Lebron vrvt i pretekne jer je ipak Green tamo ali AD je najebao🤦‍♂️

Ne, sad, znaš da sam stvarno uvek tu da pošteno ukažem na štrokavosti, kopanje očiju, nokaute saigrača i ostalo. Odgledao sam celu utakmicu. GP2 igra sa ludačkom energijom, ima neverovatan odraz a nije više ni klinac i svuda je, ima osećaj. Nije stigao da se zaustavi, posle je čučao i gledao Monka, izvinjavao se, zaista mi ne deluje kao prljav igrač.

 

Igramo jako zajebanu odbranu, čvrstu, preventivnu, sa pokrivanjem šuta za tri i sa zagrađivanjem skoka. Ova igra noćas mi je delovala jedno 50% jača od prve utakmice, na primer. Ne mogu da predviđam, ali mislim da će Kingsima biti jako teško u šestom meču. Majk Braun pravi nešto što bi se moglo porediti sa GSW, ali je - priznajem - najslabija karika tu upravo Sabonis. On sjajno dodaje, ima osećaj za prostor i dobar je u skoku, ali nema Drejmondovu brzinu, koju ovaj još uvek ima i u ovim godinama, plus te dugačke ruke. GSW je krenuo napokon da ponovo igra onaj svoj 10togodišnji napad kada ide pikenrol sa Drejmondom, i kada Stef povuče igrača, Drejmond gađa lobovima Wigginsa, Loonija i GP2, kao nekada Boguta. Na kraju, ima i ta komponenta da je takva košarka verovatno najzahtevnija i povlači određeni nivo "snalaženja u haosu" i tu se Kingsi, iako mnogo mlađi i brži, slabije snalaze u 3. i 4. četvrtini. Poole je postao agresivniji u odbrani, on nikada neće biti lockdown defender jer paradoskalno nema lateralnu brzinu, ali je počeo svoju vertikalnu brzinu - koja je među najvećim u ligi - da pametno koristi da pravi neke uglove u odbrani i da se malo "krpi", slično Kariju koji je već neko vreme above average u odbrani...

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Hajde Đano kolo da igramo
Hajde Đano, hajde dušo
Kolo da igramo. 🥲 

E da, ja volEm rukometaša, ne volim samo kursadžijski smisao za humor + dad jokes koje prosipa (nekad je jedno, nekad drugo).

Inače, po onome što sam video, po meni je redosled krivaca za poraz ovakav:

1. Trener idiot, ubedljivo prvo mesto, sledi otkaz 1/1. 

2. Janis, jer nije bio najbolji igrač u ovoj seriji, a bolji je od Batlera. Povreda mi nije opravdanje, jer je po svemu delovao dovoljno zdravo. Nemojmo zaboraviti da i Jokić igra sa povredom, Foks sa jbnim polomljenim prstom, LBJ-u možda sledi i operacija posle plej-ofa - verovatno većina igrača vuče razne povrede, ali ne kukaju.

Holidej bi bio treći, ali ne zato jer nije uspeo da sačuva Batlera, već što je slabo odigrao napad. Ne možeš protiv čoveka koji je u misiji i igra nešto što će ostati zapamćeno kao jedna od najboljih plejof predstava u istoriji. 

U svakom slučaju, ništa ne treba da menjaju Baksi, samo trenera da ubodu, sačuvaju čitavu ekipu (možda nekog šutera dovedu za nevelike pare, ali nije neophodno) i sledeće godine eto ih u finalu Zapada minimum. 

P.S. Janisu takođe zameram što je pokazao onoliki strah od bacanja, to nije bio slučaj prethodnih godina, iako i on zna da nije dobar šuter sa penala. Najviše sam kod njega cenio njegovu hrabrost, spremnost da opali i 5 cigli sa trojke i onda ga bog košarke nagradi pogotkom za 3 pred kraj utakmice, sa bacanjima je bilo slično. Ovoga puta je ispoljio paničan strah. Ali dobro, ako je jedan Lebron mogao da se usere u velikom finalu, ima pravo i Janis na slično.

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, greenenvy said:

 

Nemoj molim te. Dovoljno sam psihicki utucen posle ovog hrkljusa, jos ako g7 ode, odoh na bolovanje 😂

 

Hah, sorry 💚 Da se revanširam za gostoprimstvo, ako šta treba po BG-u, tu sam. Nadamo se da nećeš morati ni na kakvo bolovanje:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...