Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

10 minutes ago, freethrow said:

Oh cmon. Prvi sam pljuvao Drejmonda i prvi ga ne zelim u ekipi posle onog ubedjivanja Pula da nije u pravu na treningu. Nije ovde bitan ni ugovor, bitni su lekovi i papiri, crno na belo. To sto je povredjen igrao ya Dubse, posto mu je onaj debil slomio ruku, nema apsolutno nikakve veze sa ovom pricom. Znas da volim Dejma i da mi je PTB cisto igracki historijski vrlo bliska ekipa, ali nemojmo skretati pricu.

Friski linux nema slova, sori.

BTW Bird je prema naprednim statistikama dosta ispred Lebrona a ispod MJa...a

Koja vrsta napredne statistike?

 

Gledao sam ukratko TS Birda i tu ga Bron jede za dorucak.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

NBA nije bio nikako pokriven na sajtu (osim ako arena prenosi) sad sam dodao sve i jedan kanal koji prenosi NBA, upravo iz razloga sto je kosarka skoro u rangu fudbala na sajtu, zahvaljujuci Zvezdi i Partizanu.. Sto se All Stara tiče, samo se kanali cekaju😄 @DameTime

Edited by rd_
neko objavio post dok sam odgovorio Dame-u :)
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, rd_ said:

NBA nije bio nikako pokriven na sajtu (osim ako arena prenosi) sad sam dodao sve i jedan kanal koji prenosi NBA, upravo iz razloga sto je kosarka skoro u rangu fudbala na sajtu, zahvaljujuci Zvezdi i Partizanu.. Sto se All Stara tiče, samo se kanali cekaju😄 @DameTime

 

Bome sam uhvatila neke u poslednje vreme, a EL svakako gledam kod vas 😄 Hvala puno, eto pokrivena sam i za All Star da ne moram da bazam po bespućima interneta.

Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, DameTime said:

@uini Svako vidi ono što u sebi nosi.

 

GPII je najveći ugovor u karijeri dobio od Portlanda. Nakon što tim sa kojim je uzeo titulu iako im je bio "key piece" nije imao mesta da ga zadrži. Ok, naplatiće se kod nas. Ok, znali su u FO da se uzima igrač koji je hronično povredjen, ali cost-benefit analiza u tom trenutku kaže da se uloži u njega jer će doprineti gde smo najtanji. I računalo se da će biti spreman za početak sezone, iako se povredjen vratio u finale da pomogne Dubsima (što svi konvencionalno zaboravljate). Nije bio. Ok, odlaže se debi sve dok igrač ne bude potpuno spreman fizički i psihički za povratak. I odlaže i odlaže... Nakon čega mi najednom postajemo zlostavljači koji su ga maltretirali i terali da igra kroz bol (kroz koji je već igrao u drugoj ekipi khm), takav se narativ pravi jer se eto to može internet navijačima koji su danas borci za pravdu, a već sutra će nekog drugog igrača baciti pod autobus i boleće ih uvo za pravdu. Toliko na ovu temu od mene do daljnjeg. 

 

Mesas totalno babe i zabe.

 

Taj ko je ''racunao da ce biti spreman za pocetak sezone'' i dao mu ugovor je isti taj koji je smatrao da je povreda zalecena i da ima psihicke barijere i onda nije dostavio dokumentaciju.

 

I bili su sve u krivu, da li su toliko glupi kao qrac ili i zlonamerni i da li je doslo do narusavanja protokola to liga treba da utvrdi...

 

Znacice TBF ligi donacije u naturi u vidu kontigenta drvne gradje iz druge runde, mogu iz prava na Mimi Oro Miye Onija da dobiju...

 

Edit: To sto je igrao povredjen za GS je totalno drugi par opanaka, za Portalnd nije hteo i to je to. Kao sto ce opet igrati povredjen za Kerinu jer je tako u mogucnosti...

Edited by LordOfTerror
Link to comment
Share on other sites

Računalo se da će biti spreman za početak sezone i da će se oporaviti na vreme. Ni prvi ni poslednji igrač kom je urađena određena procena a da je bila pogrešna. Opet kažem, niko nije lud da igrača kom je dato 28 M na 3 godine (znači solidan ulog) ne želi da iskoristi; naravno da želiš da se taj igrač oporavi i činiš sve da ide u tom smeru i da zaigra. Na njega se jako dugo čekalo, da je neko hteo da ga maltretira isterao bi ga na parket u oktobru da zaradi tu platu. Ko je muljao i ako je, taj će biti sankcionisan. A tebe Lorde, pošto si za red, poredak i pravdu, čekam na primeru MPJ-a i Džamala koje bi da se pitaš išibao samo da zaigraju, a momci su još bili u oporavku.

Link to comment
Share on other sites

Nikad nisam komentarisao MPJ niti Dzamala, ne znam kakve veze imam uopste sa njima?

 

Sto se mene tice igrac ako hoce da igra moze i sa otvorenim prelomom da igra. Imam jedino problem ako je neko nestrucan da obavlja svoj posao kao sto je ocigledno ova gomila diletanata iz medicinskog tima Portlanda.

 

Na Lilardu su vise puta pokazali kakvi su indijanci...

Link to comment
Share on other sites

Ostala mi je u sećanju rasprava oko nekog snimka MPJ-a kako vežba šut. Čini mi se da si baš ti tu zapeo oko toga zašto on i Džamal još nisu zaigrali a konstantno se tvrdilo da su navodno sve bliže povratku. Pa je na topiku bila rasprava i oko psihološkog oporavka igrača kad se izlazi iz tako teških povreda. Izvinjavam se ako sam ti pogrešno pripisala takve upise (sad nema trika da ih pronađem). Čak i bez toga je bilo i previše hot tejkova o povredama pojedinih igrača... Ako treba ponoviću još jednom: ko je muljao i ako je muljao i ko je nestručan, taj će gotovo sigurno biti sankcionisan, jer NBA ne bi dozvolila da nešto takvo prođe bez sankcija. 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, stefan81888 said:

Fali njegov signature move "Kornet Kontest" kad skokom u vis blokira pogled na koš dok njegov igrač šutira za 3 na nekoliko metara od njega. Nadam se da će ovaj potez završiti na omotu NBA2K. 

 

 

 

Ti pratis Nba intenzivnije reklo bi se, ja samo povremeno do plej ofa. Koliko znas igraca da imaju neki upecatljivi signature move koji su oni izmislili a i drugi iskopirali od njih? Ja mozda izmedju 5 i 10. Kapiram da ima i vise al slozicemo se da je nesvakidasnje svakako.

 

 

Porzingis i Hachimura poceli da ga kopiraju, a i jos neko ne mogu naci klip gde ih je bilo cetvorica.

 

Inace i ne cudi da ga kopiraju kad su procitali podatak da je na 90% uspesnosti promasenih suteva.

 

Za 2-3 sezone ovo ce raditi preko 30 igraca u ligi, mark my words...

 

Vizionar.

 

Evo ne igra Horford protiv Milvokija (ima prenos na areni1 premium koga zanima) ako brat veceras ne dobije 20+ minuta tacno necu gledati vise Nba do plej ofa.

 

Jebote kolko centara ima Boston... Kornet, Horford, Vilijams treci, Muskala... Skoro kao Zvezda.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro jutro, braco, srecan praznik. 

Ocekivani porazi Portlanda (b2b, osakaceni i umorni, Wsh kompletan i u solidnoj formi) i GS-a, gostovanje kompletnim Klipersima bez Wigginsa.

 

Za Kinga se ne zna hoce li igrati protiv Pelikana ili ce se spremati za ol-star. Svakako je King by far najbolji strelac u ol-star mecevima, ali treba taj rekord jos vise podebljati zbog nadolezecih stat whorova ;D

 

All-star mec nece propustiti sigurno, imace finu pauzu posle ovog meca ako resi da ga odigra, situacija je teska ali i dalje smo aktivni (kao kad odigras tiket pa kao jbg ima nade hehe) --> ili ce ipak odluciti da uzme produzeni odmor i posle ol-stara upali masinu, videcemo. Pelicansi su nezgodni, i da igraju obojica sanse su 50-50, ovako ako ne igra bice mnogo ih tesko pobediti, ne leze nam nikako posebno ako ce da ponovo prethodnu partiju odbrambeno, izbusice nas CJ, Alvarado, Troj Marfi III i kompanija. 

 

 Bez obzira na katastrofalan poraz u Portlandu, na malom uzorku DLo, Malik i Vanderbilt se pokazali sasvim solidno. E sad vidi se i da je ovo puotpuno nov tim i da ce trebati neko vreme da se uigraju. Coach Ham maltretira Lonija Vokera i ne da mu da igra, ne znam zasto kada decko ima i dobar sut i dobar ulaz. Cudne su mu rotacije generalno..

Link to comment
Share on other sites

Što se tiče Pejtona uopšte nije poenta da li ga je neko i zašto terao da igra kroz povredu. Poenta je da su lažirali papire prilikom prodaje pri čemu su znali da GSW neće odustati od trejda. GSW sa druge strane pošto je svestan da je izjeban i pošto su izgleda digli ruke od sezone kreće u neku osvetničku misiju u kojoj će možda izvući neki ćar i napakostiti Portlandu. Sasvim opravdano rekao bih.  

Hart sa druge strane ničim izazvan u klasičnom hood stilu skače da brani ortaka koji je napravio sranje i izazvao tuču.

 

Drugo, kako se uopšte zapatila priča da se dovodi u pitanje Džordanov šut i da se po tom pitanju poredi sa likovima koji su taj šut navežbali.

 

Boston trenutno izgleda za klasu bolje od svih drugih ekipa, igraju fantazija.

7 minutes ago, Miki28 said:

Evo jedan 👍 za Celticse, bravooo. 

Bucksi upisali 11 zaredom, ni prvi ni poslednji put da se ekipa opusti, protivnik se razmase jer nema sta sa izgubi tako da evo jos jedan 👍 

Miki nemoj da zajebavaš , bukvalno je sramota što su protiv ovako sakatog Bostona išli u OT. Ni ja ne volim Boston, ali malo realnosti .

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Milos 3.14 said:

Miki nemoj da zajebavaš , bukvalno je sramota što su protiv ovako sakatog Bostona išli u OT. Ni ja ne volim Boston, ali malo realnosti .

Sto bi bila sramota, dobili su. Pobjeda se pise a kao sto rekoh isti im je matrak da li u reg dijelu, da li u OT, da li sa 40+ ili sa 1 poenom razlike. 

Jel se sjecas da je taj Boston izgubio 30+ razlike od OKC? Oko 20 razlike od Orlanda? Ne. Koga boli uvo u kom sastavu i koja razlika. Ljudi igraju svaka 2-3 dana, kao sto rekoh doslo do opustanja u fazonu lako cemo, Boston opusten i to je to. 

Bucksi da uzmu mjeru i Cikagu i nakrive kapu do povratka sa Allstar.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...