Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

18 minutes ago, LordOfTerror said:

Sto je najjace Portland  ili ko god je ovo smislio je bio upravu jer GS ne bi stopirao trejd sve da im vrate Wismana i dodaju 10 pikova druge runde jer je razlika u 100+ miliona poreza na luksuz. 

 

mislim da ne može da se doda ništa, jer je dedlajn prošao; ili se poništava ili prolazi kkao je ugovoreno.

što se tiče poreza, jesil' siguran? mislim da je razlika u primanjima pejtona i vajzmana nevelika, tipa par milki.

 

da su hteli da uštede, uzeli bi beja iz pistonsa ili knoxa, oni su oko 3milke svako

Link to comment
Share on other sites

Negde sam cak naleteo na cifru od potencijalnih 140 miliona, sad kako su dosli do toga zaista nemam pojma. 

 

Evo sto Gaga rece 7 ove, 30 sledece i ko zna sta bi bilo one poslednje kada ide Mudri na 15+ miliona :classic_biggrin:

 

Edit: Meanwhile zajebana situacija u Juti i pored svega su dobili sinoc, mislim da Ainge polako shvata da mu je jedina sansa da pusti RW na teren...

Edited by LordOfTerror
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ne znam oce Russ zaigrati za Jazz, ali za sav slander i pljuvačinu koju dobija, coek nije jednom rekao, ni u jednom timu, dajte mi trade/buyout ili me nećete gledati, necu da igram i slične gluposti. Russ oce da igra i to nikad nije krio.

Mislim čak da bi to mozda ispalo i za njega i za Jazz bolje da on ostane tamo i odigra sezonu tamo do kraja. Svakako da ako bude želio da igra nedje drugo poput LAC ili slično da će mu izaći u susret.

Ljudi se sa GP2 ponasaju kao da su ga Blazersi "pokvarili" i da je to bio jedan Ironman koji meča propustio u karijeri nije, a ne da je imao debeli medicinski karton i nekoliko abdomen operacija i prije i posle Warriorsa. Nije lijepa slika forsirati igrače da igraju kroz povrede ali da se foliramo da to samo rade ovi iz Portlanda i da najglasniji u tome budu Warriorsi je ko da Nebojša Čović nekom zamjera sto provodi dosta vremena na jutarnjem programu [emoji23]

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Pa postoji mala razlika izmedju igranja  finala i to 6. meca i igranja nebitnih meceva regularne sezone pod blokadama.

 

Ali opet i to je manji problem da si prijavio prilikom trejda kao sto je obaveza...

 

Onda kad shvatis da su ga namerno zavaljali povredjenog otvara i sva ostala moralna pitanja.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, LordOfTerror said:

Ne kapiram, pa Denver i jeste na nivou Minesote.

 

Jedina je razlika sto imaju ozbiljne strucnjake u organizaciji i potrefilo im se da se jedan od mnogobrojnih uboda bude Jokic.

 

U NFL-u je druga prica, osim sto je salary cap miliona puta bolje uredjen i u jednom trenutku ako hoces gomilu love moras otici u neku pripizdinu da je pokupis i tamo je Denver izmedju ostalog zbog Elweya i tradicije velikan...

 

 

Nisu ni u NBA ista kategorija, jer imaju duplo veci broj pobeda all-time, mnogo vise ucesca u PO i vise boljih igraca su izbacili. Uz to su desetak godina duze u ligi, nijednom im se nije desilo da naprave duzu pauzu od PO kao sto se Minesoti desilo.

 

Tako da oni od ulaska u ligu imaju ozbiljne strucnjake u organizaciji, Jokic im je istina pomogao da u vise PO prodju prvu rundu nesto sto nije poslo za rukom u Karmelovoj eri.

 

Taj deo sa parama nije tacan, svi pretplacaju i novci se uzimaju svuda. Citam iste argumente i i za malo i za veliko trziste u poslednjih 10+ godina.

 

Denver ima u svim glavnim americkim sportovima fransize i na Zapadu je uvek trziste koje ima visi prioritet da se animira. Nije bilo puno americkih gradova 70ih koji su mogli da se pohvale da imaju tri fransize, zato i nikada necu moci da ih smatram vukojebinom. Bitno su trziste za zapadni deo Amerike.

 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Oborio rekord pod nepodnosljivim bolovima :Hail: Kultna nepodnosljivi bolovi obaranje rekorda tekma :Hail: The Flu Game pada u zaborav posle ovoga.

 

 

Cuo sam i da nije spavao vece pre tekme jer je spasavao neke macice koji su bili na drvetu zaglavljeni kod njega u hudu i dosao na tekmu u autu koji ne zagadjuje, ali je prvo sve komsije odvezao na posao.

 

Ispred hale castio picem sve fanove, nazdravljao sa svima i tako pijan otisao i zabio 38 poena dok mu noga samo sto nije otpala.

  • Ha-ha 11
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Sto je veliki dan sto se prosetao u ljubicastom duksu kroz scenografiju? Mi sledecu igramo tek u sredu ujutru, a ni to mu nece biti debi...

My bad, mislio sam da danas igrate i da je on već ozdravio...

Mislima sam već u gaženju Novih Lajkersa večeras.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...