Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, gggggggg said:

james iskusno bezi od stewarta. 

Ma ko beži, Stjuart prijavio povredu 3 nedelje da bude uverljivije

Znao sam da se može pobediti uprkos Vestbruku i ostaloj bandi.

Dejvis je fenomenalan. Zaista su mi bile smešne priče o njegovom trejdu.

1 hour ago, uini said:

za 14mins je imao 4-4 iz igre (2-2 za 3) plus 3 blokade i asistenciju. nije lose u najmanju ruku.

minuti mu jako variraju od tekme do tekme, kao i svima koji se ne zovu sga ili dort.

...

Kakve veze imaju SGA i Dort sa Jovićem.

Posted

grofe, koliko lakersi imaju pobeda sa vozdom a koliko bez njega? ozbiljno pitam jer ne znam ali slutim da je tu negde.

2 minutes ago, Dracarys said:

Kakve veze imaju SGA i Dort sa Jovićem.

decko je pitao za pokua, joviceve hajlajce sam razdvojio .... od teksta, posto forum spaja brza dva posta

Posted

Igrali su sa oslabljenim Bruklinom kući i sa ekipom koja je među najslabijim kada je zdrava, a ne polomljena.

2 minutes ago, uini said:

decko je pitao za pokua, joviceve hajlajce sam razdvojio .... od teksta, posto forum spaja brza dva posta

Ja pomislio počeo si da mešaš Pokua i Jovića, kao onaj lik sa mima kada se okrene ka drugoj devojci (Joviću)

• Ha-ha 1
Posted

Pa ja znam na šta ti ciljaš, ali Lejkersi su imali ubedljivo najteži raspored u prvih desetak utakmica

Da su pobedili zdravi Klivlend bez Brona, rekao bih im svaka čast.

Posted (edited)

dobro, sam cu da guglam.

edit

sa vozdom nuggets i pelicans, gde je vozdara dominirao protiv denvera a protiv pelicansa bio cca 5i najbolji igrac.

bez vozda bruklin i pistonsi.

Edited by uini
  • Like 2
Posted
7 minutes ago, uini said:

dobro, sam cu da guglam.

edit

sa vozdom nuggets i pelicans, gde je vozdara dominirao protiv denvera a protiv pelicansa bio cca 5i najbolji igrac.

bez vozda bruklin i pistonsi.

Bio je protiv Pelikana deseti najbolji igrač, veoma je loše 9/23 iz igre 8 asista i 2 blokade.

Posted
8 minutes ago, freethrow said:

Hvala @uini i i hvala Niksima na viteškoj borbi i sportskom nadmetanju, na buđenju Kleja (racionalna partija, dobri šutevi). Uvek je čast ali i obaveza kada se igra protivu Niksa.

Warriors 111, Knicks 101: Scenes from a classic crap first quarter ripple effect

Posted

sunsi baš zaređali s ovim tesnim porazima na jednu loptu, ovaj put protiv jazzera koji igraju dosta dobar basket. ah well.

u ostalim vestima, zainteresovani smo da uvalimo crowdera za delgišinog i mikijevog favorita kajla kuzmašina.

Posted
1 hour ago, LordOfTerror said:

Jel ovo za Pokua pricate o minutazi?

On se povredio juce (ponovo) i nije se vise vracao...

A otvorio je utakmicu odlicno, kakve dve blokade je udario Aldami i Morantu. A i povreda mu je dosla malo priglupo. Prosledio je pas saigracu za tri poena umesto da je  sutirao sa metar odstojanja od kosa  i onda u borbi za skok doskoci nezgodno.

Posted

Ali pored svega, taj Milvoki kakvo djubre od ekipe.

Da vodis 10 razlike na poluvremenu kada se povredio Maxey i izgubis mec od ove Filadelfije kojoj jos ne igraju ni Harris,Harden, Korkmaz i ko zna ko jos...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...