DameTime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 20 minutes ago, LordOfTerror said: Imao je 2 partije. Jedna 0-9 iz igre i 2-6 bacanja. druga 2-9 iz igre i 1-3 bacanja. Smanjili mu prostor sa slobodnih bacanja? I ti to porediš sa Simonsom (pretpostavljam, Ben Simonsom) koji nema šut još od koledža. Što reče Orion Knight dole uputi jednocifren broj šuteva tako da ne vidim problem, za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Par utisaka sa klipa. Zašto je ovde sviran faul KDju? Da li je ovo faul zaista? KD je jak kao životinja, a pomažu mu pri zadržavanju stava verovatno i bizarna stopala. Zašto se Nurk kurči pokazujući da je KD mali, kad je em viši od njega za glavu em ga nije izgurao za 10 sekundi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ne spominji Nurkića pls, ne želim ponovo da gledam ovo, lik je bukvalno slon u staklarskoj radnji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 2 minutes ago, DameTime said: I ti to porediš sa Simonsom (pretpostavljam, Ben Simonsom) koji nema šut još od koledža. Što reče Orion Knight dole uputi jednocifren broj šuteva tako da ne vidim problem, za sada. Poredim ga jer vidim da psihicka barijera metastazira brzo kao i slucaju Simonsa. Preskace otvorene suteve, kad vidi mogucnost da izbori bacanja izbaci brze bolje neki extra pas da ne bi isao na liniju penala. Ako nista on je barem nekad ima sut pa brzo moze da preokrene stvari ali daleko da nije alarmantno. Buvkalno bi bio igrac manje u svakoj PO seriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 čini mi se da je durant levom rukom imao nekakav handcheck, koji verovatno nije bio nameran, tj ruka se tu slučajno našla ali je možda bio nepravilan? nemam pojma razmišljam naglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ali slabi slon :? Ovde ga je KD ownovao po meni. Šta je sa mladim socijalitom, kreće se lepo. šutira desnom rukom kao što Bog zapoveda, kreće se, par onih nepotrebnih asistencija kada vidiš da je anksiozan što je pod košem sa svojih 219cm visine, ali opet to deluje dosta bolje, barem na skraćenom snimku? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 4 minutes ago, LordOfTerror said: Poredim ga jer vidim da psihicka barijera metastazira brzo kao i slucaju Simonsa. Preskace otvorene suteve, kad vidi mogucnost da izbori bacanja izbaci brze bolje neki extra pas da ne bi isao na liniju penala. Ako nista on je barem nekad ima sut pa brzo moze da preokrene stvari ali daleko da nije alarmantno. Buvkalno bi bio igrac manje u svakoj PO seriji... Niti smo u PO seriji niti je on Ben Simons, relax. Pre par utakmica je pogodio buzzer beater a sad ima ne-znam-kakvu psihičku barijeru? Lik kida bukvalno 100% kad god je na terenu. Pogledaj malo kako igramo, nismo loši, i ne diži mi tenziju ođe 😉 4 minutes ago, freethrow said: Ali slabi slon :? Ovde ga je KD ownovao po meni. Ma naravno da ga je ownovao, trenutno je ubedljivo najslabija karika ovog tima. Deluje kao usporeni snimak, ali ne Jokić-style već kao da će se srušiti svakog trenutka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 22 minutes ago, freethrow said: Šta je sa mladim socijalitom, kreće se lepo. šutira desnom rukom kao što Bog zapoveda, kreće se, par onih nepotrebnih asistencija kada vidiš da je anksiozan što je pod košem sa svojih 219cm visine, ali opet to deluje dosta bolje, barem na skraćenom snimku? Uz to imao 3/4 sa penala iz hack-a-Ben situacija što je najveće iznenađenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 39 minutes ago, freethrow said: Par utisaka sa klipa. Zašto je ovde sviran faul KDju? Da li je ovo faul zaista? KD je jak kao životinja, a pomažu mu pri zadržavanju stava verovatno i bizarna stopala. Zašto se Nurk kurči pokazujući da je KD mali, kad je em viši od njega za glavu em ga nije izgurao za 10 sekundi... Čist faul, levom rukom je držao njegovu desnu ruku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ne znam da li je cilj Rocketsa da dođu u famozni Wembyland ili su jednostavno zaljubljeni u Greena kao lidera, ali meni oni igraju jako groznu i divlju košarku. Mislim da je Greenu neki plafon da bude novi Zach LaVine, atraktivan atleta i strelac koga se niko neće sećati jednom kad završi karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Gledam sad ponovo posljednji napad Netsa. 'Ladno su Dejm i Simons poslije tajmauta u petorci koja brani napad za pobjedu. Naravno, Simons spava na zagrađivanju svog igrača i O'Neal ga preskače. Kakva glupost Billupsa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Baš je bezveze jer inače imaju najbolju odbranu u finišu utakmice na nivou lige, ja sam realno mislila da ih imaju i da će pobediti iako je bila rezultatska klackalica. Simons najčešće ispada u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 44 minutes ago, DameTime said: Baš je bezveze jer inače imaju najbolju odbranu u finišu utakmice na nivou lige, ja sam realno mislila da ih imaju i da će pobediti iako je bila rezultatska klackalica. Simons najčešće ispada u odbrani. To vam je trademark 😄 0:17 Kakavi li je onda Simons... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 6 minutes ago, LordOfTerror said: To vam je trademark 😄 0:17 Kakavi li je onda Simons... Dame je bar pokušavao da čuva Luku, ovaj njega nikako. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Collins uopste nije hrdjava opcija, ali tesko da imamo sta dati pod pretpostavkom da se nijedan starter ne dira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Quote According to Shams Charania of The Athletic, the Knicks are willing to discuss Derrick Rose and Immanuel Quickley in trade talks in an attempt to resolve the team’s surplus of point guards. znao sam da će govna dati qviću 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Neću da kačim videe Kouča Nika kojeg sam ranije gotivio, ali je sa porastom popularnosti postao prava youtube-whore i ima reklame od po 10 minuta za šišače i brijače testisa... Imao je, ukratko, uradak o uzrocima raspada GSW i jako je lepo izdvojio i analizirao (to je uvek umeo) potpunu propast Greena u odbrani, što sam i sam uvideo u poslednjih par mečeva - sporiji za 50%, ne preuzima na vreme, nema anticipacije, nema čak ni sopstvene odbrane, bailout faulovi... Klej će se u jednom trenutku nekako osvestiti, shvatiti da više nije Klej nego neki recimo 30togodišnji JJ Reddick, što je i dalje jako korisno u današnjem NBA, ali se Drejo neće vratiti sa Bara. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 @freethrow, jal bi pristao http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=2aagraj2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Auh, vugla za vugla. Pristao bih i ja verovatno, mislim nemamo mi ništa više od Drejmonda realno, iako Džulijus nije prvo ime koje mi pada na pamet na pitanje koga bi voleo da vidiš u žutoplavom dresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 moze john the baptist collins kao best case scenario. inace, julije sad cepa neku meditaciju pre tekme sirom zatvorenih ociju, dok mu asistent salje neke good feelings reci na uvce. I shit you not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 11 minutes ago, uini said: @freethrow, jal bi pristao http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=2aagraj2 jel ovo powered by bill simmons™? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Just now, gggggggg said: jel ovo powered by bill simmons™? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 17 minutes ago, uini said: ok, to ima smisla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts