Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?

Miki28 Teoljub

Recommended Posts

20 minutes ago, LordOfTerror said:

Imao je 2 partije.

Jedna 0-9 iz igre i 2-6 bacanja.

druga 2-9 iz igre i 1-3 bacanja.

Smanjili mu prostor sa slobodnih bacanja?

I ti to porediš sa Simonsom (pretpostavljam, Ben Simonsom) koji nema šut još od koledža.

Što reče Orion Knight dole uputi jednocifren broj šuteva tako da ne vidim problem, za sada.

Par utisaka sa klipa. Zašto je ovde sviran faul KDju? Da li je ovo faul zaista? KD je jak kao životinja, a pomažu mu pri zadržavanju stava verovatno i bizarna stopala. Zašto se Nurk kurči pokazujući da je KD mali, kad je em viši od njega za glavu em ga nije izgurao za 10 sekundi...

• Ha-ha 1

2 minutes ago, DameTime said:

I ti to porediš sa Simonsom (pretpostavljam, Ben Simonsom) koji nema šut još od koledža.

Što reče Orion Knight dole uputi jednocifren broj šuteva tako da ne vidim problem, za sada.

Poredim ga jer vidim da psihicka barijera metastazira brzo kao i slucaju Simonsa. Preskace otvorene suteve, kad vidi mogucnost da izbori bacanja izbaci brze bolje neki extra pas da ne bi isao na liniju penala.

Ako nista on je barem nekad ima sut pa brzo moze da preokrene stvari ali daleko da nije alarmantno. Buvkalno bi bio igrac manje u svakoj PO seriji...

Ali slabi slon :? Ovde ga je KD ownovao po meni.

Šta je sa mladim socijalitom, kreće se lepo. šutira desnom rukom kao što Bog zapoveda, kreće se, par onih nepotrebnih asistencija kada vidiš da je anksiozan što je pod košem sa svojih 219cm visine, ali opet to deluje dosta bolje, barem na skraćenom snimku?

• Like 2

4 minutes ago, LordOfTerror said:

Poredim ga jer vidim da psihicka barijera metastazira brzo kao i slucaju Simonsa. Preskace otvorene suteve, kad vidi mogucnost da izbori bacanja izbaci brze bolje neki extra pas da ne bi isao na liniju penala.

Ako nista on je barem nekad ima sut pa brzo moze da preokrene stvari ali daleko da nije alarmantno. Buvkalno bi bio igrac manje u svakoj PO seriji...

Niti smo u PO seriji niti je on Ben Simons, relax. Pre par utakmica je pogodio buzzer beater a sad ima ne-znam-kakvu psihičku barijeru? Lik kida bukvalno 100% kad god je na terenu. Pogledaj malo kako igramo, nismo loši, i ne diži mi tenziju ođe 😉 

4 minutes ago, freethrow said:

Ali slabi slon :? Ovde ga je KD ownovao po meni.

Ma naravno da ga je ownovao, trenutno je ubedljivo najslabija karika ovog tima. Deluje kao usporeni snimak, ali ne Jokić-style već kao da će se srušiti svakog trenutka.

22 minutes ago, freethrow said:

Šta je sa mladim socijalitom, kreće se lepo. šutira desnom rukom kao što Bog zapoveda, kreće se, par onih nepotrebnih asistencija kada vidiš da je anksiozan što je pod košem sa svojih 219cm visine, ali opet to deluje dosta bolje, barem na skraćenom snimku?

Uz to imao 3/4 sa penala iz hack-a-Ben situacija što je najveće iznenađenje.

• Like 1

39 minutes ago, freethrow said:

Par utisaka sa klipa. Zašto je ovde sviran faul KDju? Da li je ovo faul zaista? KD je jak kao životinja, a pomažu mu pri zadržavanju stava verovatno i bizarna stopala. Zašto se Nurk kurči pokazujući da je KD mali, kad je em viši od njega za glavu em ga nije izgurao za 10 sekundi...

Čist faul, levom rukom je držao njegovu desnu ruku

• Like 1

Ne znam da li je cilj Rocketsa da dođu u famozni Wembyland ili su jednostavno zaljubljeni u Greena kao lidera, ali meni oni igraju jako groznu i divlju košarku. Mislim da je Greenu neki plafon da bude novi Zach LaVine, atraktivan atleta i strelac koga se niko neće sećati jednom kad završi karijeru.

44 minutes ago, DameTime said:

Baš je bezveze jer inače imaju najbolju odbranu u finišu utakmice na nivou lige, ja sam realno mislila da ih imaju i da će pobediti iako je bila rezultatska klackalica. Simons najčešće ispada u odbrani.

To vam je trademark 😄

0:17

Kakavi li je onda Simons...

Neću da kačim videe Kouča Nika kojeg sam ranije gotivio, ali je sa porastom popularnosti postao prava youtube-whore i ima reklame od po 10 minuta za šišače i brijače testisa... Imao je, ukratko, uradak o uzrocima raspada GSW i jako je lepo izdvojio i analizirao (to je uvek umeo) potpunu propast Greena u odbrani, što sam i sam uvideo u poslednjih par mečeva - sporiji za 50%, ne preuzima na vreme, nema anticipacije, nema čak ni sopstvene odbrane, bailout faulovi... Klej će se u jednom trenutku nekako osvestiti, shvatiti da više nije Klej nego neki recimo 30togodišnji JJ Reddick, što je i dalje jako korisno u današnjem NBA, ali se Drejo neće vratiti sa Bara.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...