delgado Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Nunn je skandalozan Izgleda da je ova ekipa jos gora od proslogodisnje. Neki igraci su uspeli dodatno da propadnu. Prosto neverovatno da su dali Hortona za ovog gmizavca Beverlija. Ako ne bude trejda Vestbruka, mozemo komotno da donesemo Wembejamu Pelicansima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Lebron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Bude mi iskreno žao Lebrona kada ima ove pasivno agresivne šuteve sa 10 metara, a onda se setim da je sam odlučio kako će da provede poslednjih par sezona... i ne bude mi žao. Nurkić mi se ne sviđa. Spor je i trom i nekako kao neki deda ili neka baba jadna se kreće. Kao da mu je ispala markica iz torbice i sad je traži po podu autobusa dok ga svi guraju i vređaju. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Just now, freethrow said: ...a onda se setim da je sam odlučio kako će da provede poslednjih par sezona... i ne bude mi žao. Pre ovoga može bilo koja teška situacija za LBJa. Počev od davanja pola ekipa za ADa, do dovođenja RWa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Bravo, Jusuf proigrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Lejkersi su zaista užasni. Kolektivno posvađani s loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Kakav pokusaj floutera, ko na basketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Sudar superstarova u pastelnim patikama pripao bradonji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Portland kreće sa 3:0 u sezonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Just now, Dracarys said: Portland kreće sa 3:0 u sezonu E jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Ko je ovaj miks Pninija i Elvisa u Portlandu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Pa sigurno nije odlucio da mu saigraci budu ovakvi invalidi Nazovite stvari pravim imenom, nije vam zao vec drago jer ga mrzite i to je to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Ja ga zaista ne mrzim, ali me mrzi da objašnjavam po 100ti put. Baš zato što je jedan od najvećih i zato što može još da igra jako dobro, žao mi je što je u ovako usranoj ekipi. Dame se već 5x postavlja na faul u napadu - to je neka novost u PTB? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 3 minutes ago, delgado said: Pa sigurno nije odlucio da mu saigraci budu ovakvi invalidi Ako je 90% PDF Kosarka kapiralo da je trejd za Vestbruka budalastina i da lik u svojoj decline fazi ne moze da bude koristan, mogo je i Lebron da ga ne dovede. Tj. ako nije on odlucio da ga dovedu, sigurno je imao leverage da ulozi veto na dovodjenje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Sa ovakvom igrom LAL treba da vodimo 15 razlike. Ne sviđa mi se ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Meni jeste drago, jer smatram da ne zaslužuje te titule koje juri. I ova jedina sa LAL mu je baš dar sa neba u jako specifičnoj sezoni. Tako da mu je i ovo što je nakupio puna kapa. Što se tiče ekipe, pa u najvećoj meri je on sastavljao svaku, a ne zna se koja je manje kompatibilna. Kladio se na pogrešnog superstara, pogrešno procenio i svoje mogućnosti koliko će i na koji način moći da nosi ekipu.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 A da neko skapira da GM Lakersa nije Lebron, nego Rob Pelinka ? Nemamo dokaze da je Lebron 'doveo' / trejdovao bilo koga, toliko o tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 6 minutes ago, delgado said: Pa sigurno nije odlucio da mu saigraci budu ovakvi invalidi Nazovite stvari pravim imenom, nije vam zao vec drago jer ga mrzite i to je to.. Ni ja ga ne mrzim, rekla sam ti već da možda tako zvučim ali zaista ne. Samo ako smatraš da si u top 5 ikada, a mnogi te čak i porede sa najvećim, moraš preuzeti odgovornost. I nije isti nivo odgovornosti jednog Nunna i LBJ. Možda ti deluje da nije fer, ali tako je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 2 minutes ago, AgroLaki said: Ako je 90% PDF Kosarka kapiralo da je trejd za Vestbruka budalastina i da lik u svojoj decline fazi ne moze da bude koristan, mogo je i Lebron da ga ne dovede. Tj. ako nije on odlucio da ga dovedu, sigurno je imao leverage da ulozi veto na dovodjenje. Pa šta je mogao drugo drogirani Pelinka da mu dovede? Bron je video da ne može bolje da se izvuče od Vestbruka, rekao ok, i teraj dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 A dobro sad, nije se Lebron ništa pitao, on je samo vojnik Pelinka Roba... Nego Ras se pretvorio u one oldskul SFRJ Zvezdine plejeve tipa Srđan Dabić Kiza Radović, glava dole, dugo tapkanje, bez gledanja ka košu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Kao sto rekoh ima vas vise i jaki ste u mrznji, tako da sta god napisem otici ce u vetar Stara dobra, ne mrzim ga ja, ali ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Koliko gluposti u napadu i evo egal će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Meni je samo ruzno sto je Lebron malko razmazen. Da on rilja, u napadu i u odbrani, bukvalno nema ko u njegovom rosteru ne bi izginuo na terenu, sto zbog sramote sto zbog toga da izbegnu cebovanje. I odmah bi bilo drugacije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Ima i toga, svakako. Ima taj pasivno agresivni vajb, sve sam vam dao, ja sam vas rodio, dao vam agenciju, klub i sve i ovako mi vraćate. Nego, noćas pucamo od Sakramenta i počinjemo sezonu sa zabrinjavajućih 1:2 uprkos 49 poena Stefa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Pa dobro, šta da ti radim što imaš slabo pamćenje, pa ne znaš šta se dešavalo pre godinu dana. Bolji poznavaoci se bar sećaju kakvo je bilo tržište i da je Vestbruk jedini bio dostupan za manje asete, poenta je da niko živ nije očekivao da se on toliko sroza da ne bude kvalitetan ni za startera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts