Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

stvarno lepo napakovan denver

KCP i bruce tacno ono sto im je trebalo

svidja mi se i mali bogoljub

MPJ deluje da je nastavio tamo gde je stao

najveci znak pitanja je jamal. ako on moze biti 70% onog igraca iz babla nagetsi ozbiljan kontender 

 

edit: i naravno da ova dvojica ostanu zdravi

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Raspada mi se leaguepass, tj NBA app ove sezone. Kad pustim preko TVa, slika je sve vreme zumirana, tako da nedostaje jedno 50 posto kadra. Deluje kao da je mobile view i ne može da se promeni, uvek ostane tako ma koji streaming source odabrao. Kad castujem sa telefona, tad se vidi ceo kadar, ali mi ide cc titl onoga što komentatori pričaju. I nema opcija da se isključi dok se castuje (iako je ta opcija decheckirana pre castovanja). Sve u svemu đubre, negledljivo. Tj mogu da gledam na telefonu.

  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Odradi update aplikacije na telefonu, ako nisi do sada. Ja sam ih smarao za taj CC i izgleda da je popravljeno. Sad kad kastujes, mozes da iskljucis. Kad krene cast, cc je ukljucen , onda kliknes da se ukljuci CC, pa da se iskljuci i nestane.

 

Od ostalih problema koje sam primetio, kad radim cast i ako pustim neki video na telefonu ili me neko pozove na video call, prenos se pauzira, sto je debilno, ranije nije bilo tako. Takodje, ne mogu da menjam meceva kad radim cast, vec svaki put moram da prekinem cast pa da opet odradim cast sa drugog meca, sto jako smara, jer kad je time out negde, hocu da promenim mec, ili ako je negde neizvesna zavrsnica, pogotovo sto je u prosloj verziji ovo radilo bez problema, bukvalno se spusti lista meceva i promenis na ono sto te zanima.

 

Pricam za Android verziju, ne znam kako je na iPhone ili na drugim platformama.

 

Promenili su kompaniju koja im radi softver i ova nova verzija je golo govno. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, uini said:

 

 

nisam gled'o još uvek kingse ali fox po surim statsima igra jako dobro, tako da je taj deo trejda haliburton - sabonis uspešan.

kingsima svakako treba balans niski-visoki, sabonis je bio dostupna opcija. svakako i on i barnes mogu bolje od ovoga a važnije za kingse u ovom ranom delu sezone je to da keegan muray isporučuje i protiv ekipe kao što su clippersi.

 

ne radi se tu samo 1/1 fox vs haliburton, iako haliburton ako mozda jos u ovom trenutku nije bolji igrac, sigurno ima veci potencijal, to mislim da nije ni blizu. nego se treba uzeti u obzir i stanje sa ugovorima.

sacramento ce morati platiti glorifikovanog sextona oko 35 miliona godisnje jos oko 4 sezona. za igraca koji nije nesto poznat po iq-u, odbrani, sutu i razigravanju, to je bas puno.

da su ostali sa haliburtonom, bilo bi tu mnogo fleksibilnosti sa sansom da se ekipa redovno nadogradi. 

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

During the session, one employee asked Silver about tanking, a theme that is widely expected to dominate the league conversation with 7-foot-4 French phenom Victor Wembanyama -- a potentially franchise-altering prospect -- being projected to be the No. 1 pick in the 2023 draft.

"We put teams on notice," Silver told employees. "We're going to be paying particular attention to the issue this year."

Speaking of a concept in European soccer, Silver told employees that the league has thought about relegation as a potential solution to ensure the worst-performing teams are incentivized to compete. But the commissioner then said relegation would be "destabilizing" to the NBA.

In such a scenario, Silver told employees, relegation would essentially mean demoting the worst one or two teams to the G League while promoting the best team or two from the G League to the NBA.

"It would so disrupt our business model," Silver told employees. "And even if you took two teams up from the G League, they wouldn't be equipped to compete in the NBA."

 

:classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Ja očekujem pobedu. Na perimetru nemaju dobrog defanzivca sem PatBev a mislim da je on nedovoljan za duo Dame&Simons. Dejvis je out zbog povrede (?), nemačka prevara Šroder takođe, Vestbruk je u lošoj formi a od Lebrona ne očekujem da nam sruči 50 poena na glavu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma ne, naravno da je vruće uzimanje, ali suštinski ne verujem ni u jednu ekipu koja važi za favorita sa Zapada dok me ne uvere da su legitimni.

 

Lakersi su jednostavno loše sklepani. Klipersima ne verujem jer ne verujem da će Kawhi moći konzistentno da trpa cele sezone ili celog plejofa. Zion i Ingram mi ne deluju toliko zastrašujuće, iako su sigurno dobri newcomeri u uži krug. Dalas će jahati Luku i imam utisak da će gađati da uzme MVP, a da će ga to učiniti preumornim za plejof, te da nema prejake druge opcije (nisam još gledao Hrišćansko Drvo TM by Uini). Denver, Memfis i Finiks su mi i dalje tu negde, tier-1 sa nama, a Portland bi mogao da bude zanimljivo iznenađenje sezone sa bekovima koji gruvaju sa 9m, ako se još tona stvari poklopi. Minesota mi deluje da je sada tamo gde je Memfis bio pre 2 sezone, mogu biti zajebani sledeće sezoneTM.

 

Ne vredi davati (pr)ocene pre olstara, to je potpuno jasno, a i tada je rano.

 

PS da se razumemo, isto važi i za GSW: verujem da Drejmondova sranja imaju daleko veći uticaj na ekipu nego što se vidi

Edited by freethrow
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...