Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Najbitniji igrač File je Harden, kad ima dobro veče oni dobijaju, kad šutira kao večeras gube. Embiid ne izgleda kao taj koji donosi razliku na terenu u ovakvim utakmicama. 

 

Da vidimo šta Jock može večeras protiv pravog MVP-ja... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Slabo otvaranje pocetnih par minuta, uzeli smo neke isforsirane suteve i dali im priliku da ostanu na posed razlike non-stop. KCP deluje maksimalno fokusiran, i to je jako bitno. Mislim da ce biti potreban itekako veceras.
MPJ opet zeli da glumi heroja. To je izgleda problem koji nikad nece sam sa sobom resiti. Videli smo kako izgleda kad sam sebe uvede u mec koncentracijom u defanzivi i otvorenim sutevima. Imam osecaj da ce ovaj biti susta suprotnost, nazalost.

Link to comment
Share on other sites

Verovatno najlosija nasa 1/4 od svih 6 utakmica u seriji, s obzirom na okolnosti. Imaju egal, bez puno doprinosa glavnog dvojca. Izasli su sa sjajnom energijom, za razliku od nas, koji kao da delujemo iznenadjeno sto se to desava, protiv jake ekipe, koja se bori za svoj plejof zivot. 10 poena bez promasaja Pejna i 2 lagana kucanja Lendejla su nedopustiva za pocetni kvartal. Moramo bolje!

Edited by Sombor Shuffle
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...