Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Mnogo su brzi i loodi oni za LAL bre.

 

Nego, Dejvis je stvarno strašna zver. Znali smo da će u ovoj seriji dobrim delom zavisiti od prednosti koju on donosi ekipi, ali ovo je stvarno ludilo od plej of nastupa. 🙌

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

21 tricu pogodili i opet pobjeda Lakersa. Zavrsiti ovo u 5. 

 

Moraju dosta trojki da šutiraju i daju, treba nekako nadoknaditi deficit od 25-30 bacanja po utakmici

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

I eto, DLo ipak nekako izdrzao tog Wigginsa.

Lebron toliko skuplja sa Draymonda, milina za gledati kako ga unrespectuje, kako njegov sut takoni ballhandling.

Vando svaka cast, kakva borba sa Stephom, morao ga je vratiti u igru prije ove serije Warriorsa.

 

Anthony Davis, no words. 

 

Sto se tice utakmice, dosta lose izdanje, ocajna kontrola skoka. Naskakali su se samo tako i imali 2 pa i 3 prilike, to mora mnogo bolje. 

 

Lebron lijepo zalijepio Stepha,AD isto. Ipak Lebron mora da poradi na skok sutu, pukao mu je skroz sut za 3 poena u zadnje vrijeme ( potreban je itekako ).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Strasan je Davis. 

 

Za razlike u serije sa Sacrementom gde ih je Curry ubio prevashodno ulazima pod kos ovde toga nece biti.

 

Tacno sam znao da kad su prisli na 112-112 i usli u onaj half court finis da nemaju sanse, to je blato u kom ih tesko dobiti.

 

Sad slede prilagodjavanja ako ih ima...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dejvis je ubjedljivo najbolji igrač na terenu. Ovakva kontrola prostora vjerovatno nikad nije viđena. Čovjek iz reketa doleti do perimetra i zasmeta na šutu, vrati se par koraka unazad i pokupi skok. I tako cijelu utakmicu. Još zbog njega Voriorsi ne smiju da napadaju reket. On kad je na ovom nivou sigurno je jedan od najuticajnijih igrača u ligi. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ne treba zanemariti činjenicu da je GS prekjuče u gostima igrao sedmu utakmicu. To u ovakvim situacijama se često odrazi, tako je bilo i večeras. Dejvis stvarno strašna partija, ali on teško da može da izdrži na ovom nivou čitavu seriju. Rasel dok nema pritiska dobar, čim je bilo bitno idu centaršutevi. 

I pored ovakve partije Dejvisa, loše igre GS-a opet je jedna lopta odlučivala, tako da vjerujem da će sve biti kako treba već od sledeće. Moraće Grin uzeti koji šut, a još bitnije da Vigins ubacuje trojke. To je već tad druga priča. 

Pul samo da održi ovaj nivo, šteta za ovu trojku, možda je mogao još malo prići ali šta je tu je, ulazilo mu je svašta večeras pa vjerovatno da je osjećao da može pogoditi.

Link to comment
Share on other sites

AD je trenutno najbolji igrač ekipe, Bron igra dozirano, da li je zbog povrede stopala i odložene operacije ili zbog toga što više ne može, ko zna. Uglavnom, ako Lejkersi budu osvojili titulu ove godine, to će biti zbog AD. Bron je trenutno druga opcija.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Samo da se prijavim da sam odgledao celu utakmicu, kao i drugo poluvreme NY-MIA

 

Veliki respect za MIA kako su se drzali bez Jimmy-a (uzasan potez Harta da mu intervenise na zglobu, nadam se da to nece odluciti seriju) -> Vincent je madafaka, a i Caleb, bile su potebne max partije Brunse, Prime Minsitera of Canade i Julija da nekako prelome Jimmyless Majami. Od njegovog zdravlja zavisi serija, ako zaigra u sledecoj, pa i od 4-te nemam sumnje da prolazi Heat. Heat in 6.

 

Brejk u prvoj je od presudne vaznosti kada nemas homecourt, tako da mission completed. Dosli smo po brejk, uzeli smo ga. Ne bih se iznenadio da nas u sledecoj masakriraju Warriorsi. Mnogo koncentracije je potrebno za ovo jurenje kroz blokove i chasovanje Curryja, Klaya pa i Poola. Vanda je odradio lavovski posao, dosli smo do +14, i na kraju su izjednacili i klac odbrane su nas spasile od katastrofe.

 

  Izuzetno zanimljiva utakmica, Warriorsi streljaju trojkama, Lakersi u reketu i bacanjima, i onda u II pol Lakersi ubace nesto trojki, ali proradi hasl Voriorsa. Bas na visokom nivou koncentracije mora da se igra protiv GS, LeBron nije bio nesto napadacki ali je odradio dobar posao u odbrani i skidanju nekih kljucnih skokova, blokada. Davis je trpao toliko da je dao nesto i u svoj kos. Moram priznati da smo odigrali ovo na visokom nivou, da su Warriorsi odlicno sutirali i kreirali svoje suteve, da je ovde brejk prosto morao pasti. Naravno da se pokazalo da su Sruder i Vanda kljucni ljudi da prelome ovu seriju za nas, odbranom, ali i napadom -> Protiv Warriorsa i oni ce dobiti svoj prostor jer su nizi i slabiji od Memfisovih snagatora.

 

 Idemo dalje, 1-0, sve se za sada odvija po planu. 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...