Snjofko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 13 minutes ago, DameTime said: Nadam se da ćete biti jednako spremni na sprdnju i ako Denver ispadne. 😌 I love everything about this, a nemam više + Plakacemo i biti ispod pokrivaca i ugasiti net, tako da necemo ni znati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Snjofko said: Plakacemo i biti ispod pokrivaca i ugasiti net, tako da necemo ni znati... Plačemo samo zbog reprezentacije. NBA igrači i onako brišu suze milionima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 13 minutes ago, NikadProtivKaline said: realno, lestvica je postavljena prilicno visoko ovim nivoom plakanja danas sa sve vadjenjem klipova iz naftalina gde je igrac xy dao kos preko jokica Hahahaha xy🤣🤣🤣 3 minutes ago, freethrow said: Kako Kigan Muri ima gotivan šut spolja, mehaniku, izbačaj, range. Strašan igrač će da bude, ljubomoran sam. Jos da se sjete Kingsi da ga imaju za cio mec a ne samo u 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Hahahaha xy🤣🤣🤣 xy as in bilo je vise klipova/igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Smori ovo sa Janisom. Pobedio je, MVP je junenimus ove sezone i ispao je zato što je povređen, zato što je trener pijanac, Jrue liliputanac, ali je svejedno jako uspešan u svom poslu i ovu godinu kapira kao ciglu uzidanu u sledeće prvenstvo. Hajde da vidimo šta nam je činiti sa izuzetno interesantnim mečapima koji su pred nama, počev od KD-Jokić i Quickley-Butler. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Hahahaha xy🤣🤣🤣 Čovek je hteo da apostrofira Dejvisovu muževnost ističući njegove hromozome. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 2 minutes ago, freethrow said: Smori ovo sa Janisom. Pobedio je, MVP je junenimus ove sezone i ispao je zato što je povređen, zato što je trener pijanac, Jrue liliputanac, ali je svejedno jako uspešan u svom poslu i ovu godinu kapira kao ciglu uzidanu u sledeće prvenstvo. Hajde da vidimo šta nam je činiti sa izuzetno interesantnim mečapima koji su pred nama, počev od KD-Jokić i Quickley-Butler. slazem se 13 cigli je dosta dobar temelj 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: Hahahaha xy🤣🤣🤣 AD strah i trepet 😄 Samo sam ja kačila i to taj klip, drugi je bilo Jamalovih 50 pts vs Jazz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Janis je dao super odgovor o zidanju cigli... samo da nije izgubio 4-1 u prvoj rundi kao prvoplasirani protiv osmoplasiranog 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 @ Miami Bravo! Jedna manje, litvanska zelena... Jos samo, Kokakolicari, i kao covek da gledam hajlajtse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 BALADA O JANISU Bio si mi sve, glavni lik iz serije Ja devojčica koja u sve veruje Bio si mi drag Sad od tebe ne vidim ni trag Bio si mi sve, glavni lik iz serije Ja devojčica koja u sve veruje Idi bilo kom' Ja ću od sad terati po svom Constance Dima 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 14 minutes ago, DameTime said: AD strah i trepet 😄 Samo sam ja kačila i to taj klip, drugi je bilo Jamalovih 50 pts vs Jazz Ma nisi morala ni kaciti, sjecaju se Nugetlije svega jer ipak igraju svake 15te godine prosjecno WCF protiv Lejkersa, to je bio veliki dogadjaj za njih😀 @alpaka Bereta Sida cega se najvise sjecaju?😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 13 minutes ago, Miki28 said: Ma nisi morala ni kaciti, sjecaju se Nugetlije svega jer ipak igraju svake 15te godine prosjecno WCF protiv Lejkersa, to je bio veliki dogadjaj za njih😀 @alpaka Bereta Sida cega se najvise sjecaju?😀 Nije ni bitno da li se sećaju... Poenta je da za svakog velikog igrača možeš da izvučeš neku situaciju i iskoristiš je da mu se podsmevaš/sprdaš/da ga opljuneš. Za sve osim za Jordana, rekla bih 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 42 minutes ago, Snjofko said: Janis je dao super odgovor o zidanju cigli... samo da nije izgubio 4-1 u prvoj rundi kao prvoplasirani protiv osmoplasiranog 🤣 Gubili su i Spursi sa Popom i triom, gubio je i Dirk. Jeste problematicno ali vjerujem da ce se Bucksi i Janis vratiti jos jaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Uf, nadam se da je Monk dobro. Podvukao mu se GP2 jako nezgodno, bez ikakve namere, ali je mogao opasno da ga sjebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: Gubili su i Spursi sa Popom i triom, gubio je i Dirk. Jeste problematicno ali vjerujem da ce se Bucksi i Janis vratiti jos jaci. Btw, pročitah da je Milvoki osvojio nakon pucanja u PO od strane Heata, gde su isto prosipali neke lude prednosti. Zaboravila sam na taj PO... Tako da naredna sezona je ključna 😄 https://www.basketball-reference.com/playoffs/2020-nba-eastern-conference-semifinals-heat-vs-bucks.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 3 hours ago, Jenkins said: Razmišljam sad. U novonastalom hajpu plejof goata ovako bih podelio uloge. Butler-Đoković. Potcenjen, najbolji kad je nateže, teško odrastanje, borac protiv nepravde i moćnih. Jordan-Federer. Elegancija, esencija sporta, umetnik, ultimativni šampion, gomila najjačih sponzorstava, mlađi ga osporavaju. Kobe-Nadal. Strvina, životinja, trening od jutra do sutra, nikad ne odustaje, prvi među jednakima, iskasapljen povredama. Lebron-Marej. Negativan odnos u finalima, stalno u senci drugih goat kandidata, fizički besprekorno spreman, voli društvene mreže, politiku itd. Za Jokića, Janisa i Embida nema mesta. Prvi je sumo rvač, drugi rukometaš, a treći gimnastičar-umetnički. Butler je bukvalno Jordanov sin, ne znam koliko još puta treba da dokaže 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Btw, pročitah da je Milvoki osvojio nakon pucanja u PO od strane Heata, gde su isto prosipali neke lude prednosti. Zaboravila sam na taj PO... Tako da naredna sezona je ključna 😄 Da, u bubble u 1/2 istoka. 4-1 za Heat, i tu se Janis skrsio ali vec bilo 3-0 za Heat. I tada Bucksi no1 seed ali Majami je bio 4 ili 5, ne sjecam se sad. Heat isao do finala ali naravno titula se zna dje otisla. Edited April 27, 2023 by Miki28 Typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 32 minutes ago, DameTime said: Nije ni bitno da li se sećaju... Poenta je da za svakog velikog igrača možeš da izvučeš neku situaciju i iskoristiš je da mu se podsmevaš/sprdaš/da ga opljuneš. Za sve osim za Jordana, rekla bih 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 20 minutes ago, Miki28 said: Jeste problematicno ali vjerujem da ce se Bucksi i Janis vratiti jos jaci. ne mogu da budu slabiji od ovoga, tako da hoce 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 11 minutes ago, freethrow said: Uf, nadam se da je Monk dobro. Podvukao mu se GP2 jako nezgodno, bez ikakve namere, ali je mogao opasno da ga sjebe. Free, nista licno ali ja se stvarno bojim tog potencijalnog duela. Ajde Lebron vrvt i pretekne jer je ipak Green tamo ali AD je najebao🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 Just now, Miki28 said: Free, nista licno ali ja se stvarno bojim tog potencijalnog duela. Ajde Lebron vrvt i pretekne jer je ipak Green tamo ali AD je najebao🤦♂️ Ne boj se, grizliji isušuju jezera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 Just now, 4th and Goal said: Ne boj se, grizliji isušuju jezera. Da biram to ili ozniljna poveda AD onda bolje nek se Medjedi macuju sa ovima. Naravno salim se. Bice jebeno dobiti medjede sutra, razmak od 2 dana izmedju meceva se vec vidi na Lebronu a imam takav osjecaj da ce onaj Brooks nabosti neke trojke sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 4 hours ago, Sector said: Ispadanje grčkog rukometaša je druga najljepša stvar koja se mogla dogoditi u plej ofu. Prva bi bila kingov prsten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 27, 2023 Share Posted April 27, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts