Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo bolje drugo poluvreme za gledanje.

Ja se povukao, ne forsira mnogo, ali ima 18 poena. Bane i JJJ lepo igraju i okej bi bilo da se Ja ne meša mnogo ukoliko im bude i do kraja lepo išlo.

Rui drži Lejkerse u igri jer Lebron baš nešto tanak danas sa dosta greška u napadu.

Posted
1 minute ago, uini said:

nije vrhunska partija ali izuzev par koraka, ima i respektabilnih 8/14, 2/3 za 3

Po meni nikakav impact na igru svojih, daleko od njegovog standarda

Posted
12 minutes ago, AlexMaxim said:

Pa ipak. lepo ga je gledati kad hoće/može da igra.

Naravno, u pitanju je verovatno najbolji visoki u ligi kada je full spreman, ali ono umiranje, ne može da pomeri ruku, rame, oduzelo mu se sve, 5 min kucanje iz kontakta. Dramoser.

• Like 3
Posted
Just now, bodo said:

Po meni nikakav impact na igru svojih, daleko od njegovog standarda

ne sme da udje u reket zbog davisa. evo sada je mozda i polomio prste.

• Like 1
Posted

Mora Ja da nauči da dozira ove eksplozije, trajaće još par godina ako nastavi ovako... Šteta je. Ja bih mu puštao neke klipove Tonija Parkera ili Nika Van Eksela.

• Like 2
Posted
Just now, gggggggg said:

ne sme da udje u reket zbog davisa. evo sada je mozda i polomio prste.

A spremili su specijal za njega. Nema sta, dobar posao Lekersa. Steta ako ne bude mogao nastaviti. 

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Naravno, u pitanju je verovatno najbolji visoki u ligi kada je full spreman, ali ono umiranje, ne može da pomeri ruku, rame, oduzelo mu se sve, 5 min kucanje iz kontakta. Dramoser.

Rekla bih da je kod njega opreznost i bojazan jer se lako i često povredjuje. Razumem ga zašto pretera ponekad...

Posted

Lebron i AD da se roknu ako ispadnu od ekipe u kojoj bitne uloge imaju Tilman, Rody, Santa Aldama pa i Kennard + roviti Ja. 

Inace, finala ce biti Bucksi vs Boston i Sunsi vs GSW ukoliko ne bude nekih ozbiljnih povreda. Medju te 4 ekipe ce ipak nijanse odlucivati.  

• Like 1
  • Love 1
Posted

Ja je već imao neke flastere na toj ruci plus ovaj pad na tu ruku ne čini mi dobro.

Čudi me da nije tražen celendz jer je Dejvis u poslednjem momentu privukao nogu, deluje kao def faul.

Posted
1 minute ago, Magia said:

Lebron i AD da se roknu ako ispadnu od ekipe u kojoj bitne uloge imaju Tilman, Rody, Santa Aldama pa i Kennard + roviti Ja. 

Inace, finala ce biti Bucksi vs Boston i Sunsi vs GSW ukoliko ne bude nekih ozbiljnih povreda. Medju te 4 ekipe ce ipak nijanse odlucivati.  

Daj Bože, mada mi je od pobrojanih Finix dosta neispitan materijal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...