Barkley#34 Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Imam utisak da AD ima +- nekih +20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Hacimura porobio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Rui cuda cini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ja ne postoji večeras. Loše izdanje baš dosad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Just now, bodo said: Ja ne postoji večeras. Loše izdanje baš dosad. Jbg, fokusirani su na njega i dobro ga brane. Kako je par blokada popio od Dejvisa, kao da je na slavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Mnogo bolje drugo poluvreme za gledanje. Ja se povukao, ne forsira mnogo, ali ima 18 poena. Bane i JJJ lepo igraju i okej bi bilo da se Ja ne meša mnogo ukoliko im bude i do kraja lepo išlo. Rui drži Lejkerse u igri jer Lebron baš nešto tanak danas sa dosta greška u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 2 minutes ago, bodo said: Ja ne postoji večeras. Loše izdanje baš dosad. nije vrhunska partija ali izuzev par koraka, ima i respektabilnih 8/14, 2/3 za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Kakva defanzivna klinika AD, ovo je za uzivanje 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 minute ago, uini said: nije vrhunska partija ali izuzev par koraka, ima i respektabilnih 8/14, 2/3 za 3 Po meni nikakav impact na igru svojih, daleko od njegovog standarda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Sve ovo iz odbrane najboljeg defanzivca lige. 💜💛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 12 minutes ago, AlexMaxim said: Pa ipak. lepo ga je gledati kad hoće/može da igra. Naravno, u pitanju je verovatno najbolji visoki u ligi kada je full spreman, ali ono umiranje, ne može da pomeri ruku, rame, oduzelo mu se sve, 5 min kucanje iz kontakta. Dramoser. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 (edited) Igra mu izgleda ko qratz, a takav i ucinak ima mislim na jaa Edited April 16, 2023 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Just now, bodo said: Po meni nikakav impact na igru svojih, daleko od njegovog standarda ne sme da udje u reket zbog davisa. evo sada je mozda i polomio prste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Mora Ja da nauči da dozira ove eksplozije, trajaće još par godina ako nastavi ovako... Šteta je. Ja bih mu puštao neke klipove Tonija Parkera ili Nika Van Eksela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Uhh ono je bilo bas problematicno sletanje Moranta, uhh. +7 5 minuta do kraja. Da se privede kraju sa jakom odbranom i pametnim resenjima u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 3 minutes ago, Miki28 said: Kakva defanzivna klinika AD, ovo je za uzivanje Zaključao sve i bacio ključ 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Just now, gggggggg said: ne sme da udje u reket zbog davisa. evo sada je mozda i polomio prste. A spremili su specijal za njega. Nema sta, dobar posao Lekersa. Steta ako ne bude mogao nastaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 2 minutes ago, realno *w said: Naravno, u pitanju je verovatno najbolji visoki u ligi kada je full spreman, ali ono umiranje, ne može da pomeri ruku, rame, oduzelo mu se sve, 5 min kucanje iz kontakta. Dramoser. Rekla bih da je kod njega opreznost i bojazan jer se lako i često povredjuje. Razumem ga zašto pretera ponekad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Lebron i AD da se roknu ako ispadnu od ekipe u kojoj bitne uloge imaju Tilman, Rody, Santa Aldama pa i Kennard + roviti Ja. Inace, finala ce biti Bucksi vs Boston i Sunsi vs GSW ukoliko ne bude nekih ozbiljnih povreda. Medju te 4 ekipe ce ipak nijanse odlucivati. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ja je već imao neke flastere na toj ruci plus ovaj pad na tu ruku ne čini mi dobro. Čudi me da nije tražen celendz jer je Dejvis u poslednjem momentu privukao nogu, deluje kao def faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 16, 2023 Author Share Posted April 16, 2023 Imas Kennarda na AD i nisi u stanju da spustis tu jebemu loptu dolje? Vando ubijen u pojam od JJJ. Klupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 JJJ drži Memphis još u utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Ne znam sto Memphis cesce nije pustao na Jacksona. Covek ih unosi u kos sa lakocom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 Pa stavi Davisa na JJJ dan te jebo glupi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 16, 2023 Share Posted April 16, 2023 1 minute ago, Magia said: Lebron i AD da se roknu ako ispadnu od ekipe u kojoj bitne uloge imaju Tilman, Rody, Santa Aldama pa i Kennard + roviti Ja. Inace, finala ce biti Bucksi vs Boston i Sunsi vs GSW ukoliko ne bude nekih ozbiljnih povreda. Medju te 4 ekipe ce ipak nijanse odlucivati. Daj Bože, mada mi je od pobrojanih Finix dosta neispitan materijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts