Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jang je katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Auu, šta počini Gospodar vremena! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited) Neverovatno kakav uticaj ima TimeLord na bilo koji ulaz u reket. Young se usrao kao da je ispred njega Mutombo iz najboljih dana. Los i nas i njihov sut spolja, ali deluje da mnogo mnogo jednostavnije dajemo koseve. Edited April 15, 2023 by greenenvy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 10 hours ago, Dracarys said: Vidim da se ocekuje nabijanje Minesote. Posle g1 slede komentari, ne moze sve sam 6 hours ago, Dracarys said: E sad, ako mislis da cu da kopam po postovima, ne mogu. Samo, bice mi zabavno citati ko je kriv. Dzamal se zalece u tri igraca, MPJ ne sme da krene u dribling, Gordon ciglari, a KCP nece da sutira. Nemoj da brigas, to se sigurno nece desiti. Takve stvari ostavljamo navijacima laznog kralja, kojima je to ekskluziva i rade istu stvar svake godine, kad god ovaj epski zasere. Iako doticni dobija saigrace koje pozeli, maltene otkako je usao u ligu. Mi Nugetlije znamo sta je dostojanstvo, a zalili smo se jedino kad nam je backcourt startera bio sastavljen od Sekila, ali Herisona, Kampaca i tatinog sinka Riversa. Dakle G ligasi i 10 dana ugovori. E da, i Bartona. Za vise informacija, pogledati gde je i sta radi otkad nema Jokare da mu servira lake poene. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Da orestano da bacamo lopte u bunar i da uhvatimo neki skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Smešna je Atalanta realno, ali posebno Trajče. Baš sam se nadao da će da sizrodi u boljeg igrača. Ovaj njegov arsenal i kada ga ide je baš bezveze. STavljati ga u neku ligu sa Dejmom ili Morantom je težak blasfemi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jedva docekas plejof a dobijes preseason utakmicu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited) Uvedite Korneta da stanje na terenu bude fer! #unleashtheKornet Edited April 15, 2023 by Don Dusko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 (edited) Ruzni Legolas igra goru odbranu nego FC3 Edited April 15, 2023 by drperce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Kakav uvod u plej of, prve dve utakmice blow out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jang truleks odbrana. Attack him and you will score! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Atlanta je igrala doigravanje za plejof. Em su umorni od Majamija em je Boston za klasu bolji od Atlante. Ovolika razlika nije realna ipak je ocekivano ciscenje u prvom mecu.Boston 70 poena za poluvreme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Navijaci bostona vicu da daju tehnicku Jangu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jedino mi se ne svidja sto ne igra Grant Williams. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Razvaljotka, očekivano. Čekamo Cavs - Knicks za nešto kompetitivnije košarke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Ne treba zaboraviti da je Atlanta igrala jako tesku utakmicu protiv Majamija pre 2 dana. Uprkos svemu skandalozno poluvreme citave ekipe predvodjene Jangom. Ne vidim kako moze ovo otici u 6 utakmica, Boston je dosta jaci a i deluju motivisani maksimalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Razvaljotka, očekivano. Čekamo Cavs - Knicks za nešto kompetitivnije košarke. E šta ste dočekali da čekate... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Ja ne znam gde mi je bila pamet da prgnoziram 2 pobede Atlante. Just now, Bobby Shurda said: E šta ste dočekali da čekate... To je ono kad si zavisnik pa kazes daj sta das. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Daj, kakav umor, mec je igran u utorak, danas je subota. Sta da kazu igraci koji su prethodne noci izborili plej of i sto imaju manje od 48h da se spreme za mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 31 minutes ago, freethrow said: Smešna je Atalanta realno, ali posebno Trajče. Baš sam se nadao da će da sizrodi u boljeg igrača. Ovaj njegov arsenal i kada ga ide je baš bezveze. STavljati ga u neku ligu sa Dejmom ili Morantom je težak blasfemi. + 1 A otkinuće Atlanta bar jednu pobedu, preumorni su oni ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Sve miriše na reprizu prošlogodišnjeg finala, realno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 2 minutes ago, DameTime said: + 1 A otkinuće Atlanta bar jednu pobedu, preumorni su oni ovde. Jbg, vec imamo 4-0 sa njima u sezoni. Nije lako dobiti istu ekilu 8 puta u cugu. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 20 minutes ago, freethrow said: Sve miriše na reprizu prošlogodišnjeg finala, realno. Istoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jedina losa stvar u ovom gazenju skracenog gabora je sto su s druge strane zeleni gmazovi. Kamo srece da i jedni i drugi ispadnu. Uzdamo se u grckog gospodina u drugoj rundi. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts