Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 hours ago, Smrtokapa said: Naravno, nigde nije pisalo da je jedini razlog zašto muškarci fizički maltretiraju žene to što žene psihički maltretiraju muškarce, nego je loše vreme napolju pa jedva čekamo da nam se neko namesti na volej su ovde već ionako svi stava da fizičko nasilje nije nikako opravdano, tako da se za taj stav ne dobijaju bonus poeni, a ljudi su sumnjičavi kada vide da neko nabija empty stats-e. Žena i deca ne smeju da budu neko na kome cu da se ,,istresem", posle lošeg dana na poslu ili nekog drugog problema koji veze nema sa njima. To rade slabici. Umesto toga, treba da resavas problem koji te je u to stanje doveo. A ne da u kući glumiš velikog gazdu, a na poslu si manji od miša. Svi smo mi ljudi, desi se da se omane, ali to ne sme da bude ekstrem tipa da sa vrata vices na njih, nedaj Boze nesto gore. Ne mozes emocije da isključis, ali treba da se kontrolišes i radiš na tome. To ide sa godinama i iskustvom. Nervoza zbog spoljnih stvari treba što manje moguće da ulazi u kuću. Za ovo drugo, ne znam o kakvim poenima govoriš, ja sam mislio da sam dosao na forum, a ne u kviz. Izneo sam svoje mišljenje, potrudio se da nikoga ne uvredim, ako nekoga nesvesno jesam, neka prihvati moje izvinjenje, nije mi to manir. Da se nekome ne svidi moje mišljenje ili misli drugacije, nije mi problem. Generalno volim, ali argumentovano, da razgovaram sa neistomisljenikom, uz obostrano poštovanje kao ličnosti u razgovoru. Edited 57 minutes ago by Blade
Recommended Posts