fancy Posted yesterday at 08:45 AM Posted yesterday at 08:45 AM 22 minutes ago, Blade said: Znas dobro na sta sam mislio, kad sam napisao ,,tvoj forum". Druže ja ne čitam misli nego napisano. Prestani s takvim učitavanjima, upristoji svoju komunikaciju i sve 5. Jednom si prihvatio argumente i promenio stav, dakle vidiš da možeš
Blade Posted yesterday at 08:59 AM Posted yesterday at 08:59 AM 7 minutes ago, fancy said: Druže ja ne čitam misli nego napisano. Prestani s takvim učitavanjima, upristoji svoju komunikaciju i sve 5. Jednom si prihvatio argumente i promenio stav, dakle vidiš da možeš Izvini, ne umem na tvoj nivo komunikacije da se spustim.
Eddard Posted yesterday at 09:33 AM Posted yesterday at 09:33 AM Ah, klasični primerak da-ja-vama-nešto-kažem vrste, sa takvima nema mnogo konstruktivne rasprave. 1
DameTime Posted yesterday at 09:49 AM Posted yesterday at 09:49 AM 6 hours ago, Blade said: Gledaj, nemam takve u svojoj okolini, koji su tome skloni, nisam ni ja takav. Ali to ne znaci da sam rastao u saksiji i da ne znam da to postoji. Pocenjujes me, ali dobro. Samo interpretiram napisano, tj. procenjujem na osnovu onoga što pišeš unazad par strana. Btw, bilo bi dobro da se vratimo u okvire ove teme...
Blade Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Samo interpretiram napisano, tj. procenjujem na osnovu onoga što pišeš unazad par strana. Btw, bilo bi dobro da se vratimo u okvire ove teme... Pogresno interpretiras, bar kada sam ja u pitanju. Nemam nameru da se vraćam, iako sam u ovom slucaju zasluzan sto se sa nje skrenulo, nego da na ovu temu više ne pišem. Nema svrhe.
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Italijanski parlament je jednoglasno priznao klasifikaciju femicida kao zasebnog krivičnog dela. ❤️ Kazna za počinioce će biti doživotna.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta mu to sad znači, da različito gledaju ubistvo čoveka u zavisnosti da li je ubijena osoba muškog ili ženskog pola ili kao ciljano ubistvo žene, samo zato što je žena? Jel su različite zaprećene kazne?
DameTime Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Femicid se bukvalno definiše kao čin ubistva žene samo zato što je žena. Tako da proceni sam šta mu to sad znači.
JPM Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Nema potrebe za pasivnom agresijom. Niti za facepalmom. Ne moraš da mi odgovoriš ako ne želiš, zainteresovao sam se za slučaj, prosto kao pasulj. Pitao sam jer se pravno formalno sve može tumačiti po pravnim definicijama zločina. Pa je tako planirano ubistvo teže krivično delo od ubistva iz strasti. To ne mora da bude direktno logički jasno. Dakle ubistvo žene je teži prekršaj, pravno formalno, od ubistva muškarca? Koje su zaprećene kazne?
Recommended Posts