fancy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 22 minutes ago, Blade said: Znas dobro na sta sam mislio, kad sam napisao ,,tvoj forum". Druže ja ne čitam misli nego napisano. Prestani s takvim učitavanjima, upristoji svoju komunikaciju i sve 5. Jednom si prihvatio argumente i promenio stav, dakle vidiš da možeš
Blade Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, fancy said: Druže ja ne čitam misli nego napisano. Prestani s takvim učitavanjima, upristoji svoju komunikaciju i sve 5. Jednom si prihvatio argumente i promenio stav, dakle vidiš da možeš Izvini, ne umem na tvoj nivo komunikacije da se spustim.
Eddard Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ah, klasični primerak da-ja-vama-nešto-kažem vrste, sa takvima nema mnogo konstruktivne rasprave. 1
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 hours ago, Blade said: Gledaj, nemam takve u svojoj okolini, koji su tome skloni, nisam ni ja takav. Ali to ne znaci da sam rastao u saksiji i da ne znam da to postoji. Pocenjujes me, ali dobro. Samo interpretiram napisano, tj. procenjujem na osnovu onoga što pišeš unazad par strana. Btw, bilo bi dobro da se vratimo u okvire ove teme...
Blade Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Samo interpretiram napisano, tj. procenjujem na osnovu onoga što pišeš unazad par strana. Btw, bilo bi dobro da se vratimo u okvire ove teme... Pogresno interpretiras, bar kada sam ja u pitanju. Nemam nameru da se vraćam, iako sam u ovom slucaju zasluzan sto se sa nje skrenulo, nego da na ovu temu više ne pišem. Nema svrhe.
Recommended Posts