bodo Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ljudi pogađaju iz nemogućih pozicija. Ništa se više ne pitamo tu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 41-va nicija lopta ide njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Just now, medobrundo said: Da plati glavom i da se dovede trener da više autoriteta! Neko kao Šakota ili Tomić, koji neće dozvoliti da Filip bude prvi plej, nego drugi. Ili Alimpije. Ili Obradović, dobro bi nam došla njegova čuvena selekcija. Kandidata je na pretek, ali postojeći trener da leti, pre nego što mu zaigraju dva startna beka. Nedopustivo je koliko loše koristi potencijal Adamsa i Ivanovića Da ti kazem Medo.Da Radonjic nije osvoji ABA ligu i da je imao nesto losiji skor u EL...Trazilo bi se isto da odgovara za svoju selekciju. E sad sto se ovde Vlada Jovanovic nije nista pitao oko iste je druga stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Petrusev clutcher 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 ode jebiga kako sutiraju ljudi ovo nije normalno koliko imaju 60% trojke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Sve trojke mogu da svarim, ali kamenjarcina Tompson 4/4 za 3. Pa jebote. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Bar će u ponedeljak biti ebi fmp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Adamsa ostaviti u Spaniji u neki Lugo, Djironu i da se igra ozbiljna kosarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, Markoss said: Ja ne znam dal se vi sprdate sad za Vladu, ali ovaj nas tim bez Vildoze i Nedovica je bukvalno ubedljivo najgori u EL. A mi opet igramo kakav takav basket, sve dok ne dodje povuci-potegni kada ti treba taj tas na vagi da prelomi. Izgledali bi isto ovako i prosle godine bez Kalinica. I Vlada je najgori trener EL, by far. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Da ti kazem Medo.Da Radonjic nije osvoji ABA ligu i da je imao nesto losiji skor u EL...Trazilo bi se isto da odgovara za svoju selekciju. E sad sto se ovde Vlada Jovanovic nije nista pitao oko iste je druga stvar. Jovanović da nacrta akciju da Adams pogađa kao Hauard! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Jeste to ključ problema, što njih sere, a ne naša kurčina od ekipe i trenera. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Ovaj tim je zalostan. Lose selektiran, trener zelen za ovaj nivo, igraci bez samopouzdanja, slobode, plana. Ja stvarno ne znam koko mi mozemo da dobijemo nekoga ovako mekani i mlohavi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 12 asistencija Baskonije na ovaj broj koševa... Jebem ti košarku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Just now, medobrundo said: Jovanović da nacrta akciju da Adams pogađa kao Hauard! Ne zezaj Medo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 17 trojki su dali. Šta da tražimo tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) uprava koja je na nejakog Džonija dovela njegovu tamniju varijantu zato što su ga dugo pratili... pa dal ste bar neki onlajn kurs jebeni završili? kladionica znae... Edited October 19, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Ja ne znam o čemu vi pričate, pa mi smo večeras održali čas iz košarke. Uvek biram da gledam košarku koju mi igramo, nego ove iso trojke. Oni sa ovakvim putem mogu da dobiju bilo koji tim. Edited October 19, 2022 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Kakav strucni stab... E moji vi , e moj Covicu.... Simonovic ,Jorovic u strucnom stabu.... Strasno kakav amaterizam u FK i KK... Ovakva ce biti cela sezona , videcete.. Opasce nam kosa od stresa. Edited October 19, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Dobric je poceo da mi se gadi koliko ga god voleo,Lazica necu da komentarisem,o kakvoj odbrani mi pricamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Idemo Adaaaaaaaaaaaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Nisam gledao nikad ravniju,bezličniju ekipu CZ.Kakav roster skupljen a koca i konopca,bez ikakve koncepcije. evo Adams skupio muda kad je sve gotovo.😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Just now, Green23 said: Ja ne znam o čemu vi pričate, pa mi smo večeras održali čas iz košarke. Oni sa ovakvim putem mogu da dobiju bilo koji tim. Normalno kad sutiraju kao na treningu. A danasnja kosarka se dobija sutem.Jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 2 minutes ago, medobrundo said: Jovanović da nacrta akciju da Adams pogađa kao Hauard! Evo ga! Bravo za coacha. Samo malo prekasno, trebalo je ranije da nacrta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Adams ima kvalitet za kls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 (edited) Kao što rekoh, pobedićemo mi sigurno nekog, nama će da se opusti ruka protivnik će da se pogubi ali ebo ti takvu košarku, ovo ne liči ni na šta, da barem igramo odbranu pa da se kaze biće bolje u napadu sa Nedovicem i Vildozom ali ni oni nisu neki defanzivci, znaci jedino rešenje je da ubacujemo 100 a primamo 99. Edited October 19, 2022 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts