Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dusko je totalno pogubio konce, pokusava s nekim ocajnickim petorkama, ne zna gde udara. Vildoza i Nedara izduvani i van forme, Petrusev procitan i vracen na fabricka, a pomocno osoblje Krka level. Neprijatno za gledanje.

Posted

Treba posebna statistika za Dobrićeve šuteve iz driblinga na kraju napada. Pošto nikada ne pogađa šuteve, da mu se u procenat računa kad pogodi obruč. Mislim da je taj procenat oko 30%.

• Like 1
Posted (edited)

Pre bih Holanda gledao kako ispada u odbrani nego ovog Dobrića... 

Bruka koliko nam sve ispada iz koša...

Edited by Issey
Posted

Luka je u takvoj kanalcini da je Kuzmic na terenu osvezenje. 

Nazalost smo u padu forme, i jebiga. Da smo usli sa Duskom i Lukom u sezonu, onih 1-6 bi bilo barem 3-3, siguran sam. I to je vec druga prica.

• Like 2
Posted (edited)

Unutra Ilic i Bentil, spolja Lazarevic i Markovic u petorci. Pa jebem mu mater, daj da se razilazimo sa el ako je dotle doslo.

Edited by Cavani
  • Like 2
Posted

Pefi je danas ubedljivo najbolji kod nas. Steta sto protiv KKP i Virtusa nije uzeo sve minute mrtvog Ivanovica, mozda bi bilo drugacije, pogotovo u deriju. 

• Like 8
Posted
Just now, Markoss said:

Luka je u takvoj kanalcini da je Kuzmic na terenu osvezenje. 

Nazalost smo u padu forme, i jebiga. Da smo usli sa Duskom i Lukom u sezonu, onih 1-6 bi bilo barem 3-3, siguran sam. I to je vec druga prica.

Nema ovdje opravdanja. Ko sve igra, kad igra, kako igramo. 

Okej je da je neko uspao iz forme i sve to ali da toliko pogresno se vodi ekipa je uzas.

Kuzmic i Pefi, Lazic su morali prosli mec da igraju vise. Sada igranu 3 kamenjara, Dobric i Bentil koji su nagora 2 igraca ove sezone. To je petorka. 

Igra cesto sa Lucom i Nedom zajedno umesto da ih razdvoji

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...