Jump to content

КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - УЖИВО 2022-2023


Juan Pablo Montoya

Recommended Posts

Just now, Markoss said:

 

Beron produzio nogu pri sutu maksimalno, Petrusev da je napravio korak u nazad, opet bi imali kontakt, bukvalno je nemoguce da se izbegne u tom slucaju. 

 

 

Petrušev je:

a) ušao tijelom u njega

b) svojim desnim stopalom stao u landing space ispod Beronovog lijevog stopala što nekad čak i sviraju kao nesportsku

 

Pogledaj snimku još jednom ako možeš pa ćeš vidjeti o čemu pričam. Uopće nije bitno to što Baron baca svoju desnu nogu naprijed jer kontakt nije niti ostvaren na toj nozi već na tijelu + postavljanje stopala ispod mjesta gdje šuter doskače na pod.

Link to comment
Share on other sites

Tim nam je umoran i to je to, sve ostalo je sporedno. Pritom smo ostali bez jedinog igraca koji u reketu moze telom da isparira ovim njihovim teskasima. Publika kao i tim, bez energije.Ali za razliku od ekipe koja je posteno izriljala 9 utakmica, pa konacno ostala bez energije, koje je opravdanje ovih pozera koji su napunili halu i cute i uzdisu od 5. minuta,  cim je ekipa ostala bez goriva? Dobric mase rukama i trazi podrsku, publika u svom gasu, mene na tribinama sramota zbog svih nas🙄

Edited by Gudura
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Da se saberemo malo i ako može da se unese energije malo u drugo poluvreme. Nemagna da posle određenog vremena nešto i pogodi, da odbranimo poneki napad, uhvatimo skok, i da pogađamo zicere i bacanja. Ali baš se vidi, da su momci isćeđeni, sve manje je dobrih rešenja, koncentracija pada, pa samim tim i to famozno samopouzdanje. Kad bi samo ove Talijance još odvalili, pa makar posle i dve redom izgubimo.

Link to comment
Share on other sites

ali kakva cigla holanda kad je sudjen prekrsaj luki u napadu

osim luke i laze niko nista nije ubacio spolja...

ben se raspada a dulence ga forsira

imali smo ih da dodjemo na jednu seriju sad nam trebaju dve...

 

ne razumem zasto nema petorke sa nemanjom i lucom?

raduljica no comment ne zeilm da ga vidim na terenu kao i svi mi

bolje kuz 100x

umorni smo, iscrpljeni tempom tekmi i silnim neizvesnim zavrsnicama, ispraznjeni i ekipa i publika ali moze ovo da se okrene.

sudjenje je takvo da se da vetar u ledja njima i da konacno pobede. njemanja je trebao da dobije 2+1, prekrsaj nad filipom za dva bacanja, nesudjeni koraci melija kod uvodjenja, holovi koraci u kontri...

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...