Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Mirage93 said:

Nije ozbiljna defanziva nego nesposobnost MZT-a. Na sva usta se pricalo kako je ovo najpotentnija napadacka ekipa koju smo ikad imali, a ispade da su bolji defanzivno nego ofanzivno trenutno.

Ko je pričao da je ekipa bez Nedovića, Dobrića i Petruševa najpotentija napadačka ekipa ikada? Pod hitno prestaj tog da slušaš.

Iskreno se nadam da ćemo biti bolji defanzivno, jer to je preduslov da budemo iole ozbiljna ekipa.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, medobrundo said:

Pomislio bi čovek da gubimo na poluvremenu. Meni drago kad bilo koga spustimo na 20 poena na poluvremenu, samo neka se forsira ozbiljna defanziva. Poeni će doći. Prošle godine drvlje i kamenje na procenat za 3 na početku sezone, na kraju to naravno najmanji problem bio.

Medo iskreno da je preko puta Partizan ili Cedevita oni bi u onih 5-6minuta u kojima mi nismo dali kos otisli na 10-15 razlike.Jbg.

Videcemo protiv Efesa kako ce ici.Samo da se ne ponovi Olimpijakos.

Posted

Kuknjava na ofanzivu ko da smo Golden Stejt. Dali 39 poena uz dosta prostora za napredak, odlicna defanziva a fali nam dosta igraca koji su ozbiljne ofanzivne opcije. 

Forum ne prestaje da dominira

1 minute ago, Don Radonja said:

Medo iskreno da je preko puta Partizan ili Cedevita oni bi u onih 5-6minuta u kojima mi nismo dali kos otisli na 10-15 razlike.Jbg.

Nisu preko puta Partizan ili Cedevita nego MZT i manite se ti sbbkbb prica. Kad dodju oni na red onda ce i igra biti tecnija, bicemo uigraniji a i pristup ce biti drugaciji. 

Wow vidjecemo orotiv Efesa kako ce ici ko da je Efes neka nebitna ekipa a ne no1 favorit EL i back2back sampion koji je jos jaci ove sezone.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Kuknjava na ofanzivu ko da smo Golden Stejt. Dali 39 poena uz dosta prostora za napredak, odlicna defanziva a fali nam dosta igraca koji su ozbiljne ofanzivne opcije. 

Forum ne prestaje da dominira

Ajde daj recenziju za Mancester ovakvu ako smes 😄

Posted
2 minutes ago, Don Radonja said:

pojacani prvak evrope bas i nije nasa mera ali videcemo protiv panatinaikosa

• Like 1
Posted
2 minutes ago, uini said:

pojacani prvak evrope bas i nije nasa mera ali videcemo protiv panatinaikosa

Dobro videcemo i protiv Pao-a kako cemo izgledati,

Ako bude slicno kao danas...Pa jbg.

Posted (edited)
6 minutes ago, Don Radonja said:

Ma kakav Efes, sve ispod 20 razlike za njih je naš podvig.

Edited by Sam B
Posted
Just now, Sector said:

protiv devilovih je meč sezone

A najava bi bila:

Čović VS Radonjić

Delije VS zecovi

Šarac VS Devil

Meč sezone već u drugom kolu, i feel devotion 

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...