Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mzt je beskonačno loša ekipa. 

Strah me šta će biti sad kad krenu ozbiljni protivnici. 

Što Adams ne ulazi, nisam gledao početak? 

Posted

Minuti Topića ima logiku, čovek ima visinu i šut i za dvojku.

Ako neko misli da ovde fali i Jović, taj je drogiran.

Fali dvojka klasična i onda jak rad koliko god je moguće da se utegne .

Posted (edited)

Fale ovde Dobric, Nedovic, Petrusev....Ali svejedno, delujemo ocajno. Prva je utakmica, ima vremena...Ali ako se nastavi ovako, nit ce Vlado docekati polusezonu a nit pola ovog rostera. Ali ako je ovakva ekipa i sezona cena da Covic ode, ja sam ok sa tim.

Edited by Mirage93
Posted
8 minutes ago, Losmi17 said:

Ovde nesto ozbiljno nije u redu, Dzoni erbol sa 5 metara i gomila cigli

5 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Pljuste erbolovi 

Teške ruke nakon priprema, biće to ok.

• Ha-ha 1
Posted

Glavni utisak mi je defanziva Martina. Mislio sam na pripremama da su dve povrede ostavile traga i da je izgubio na brzini. Večeras me demantuje, odlično poluvreme je odigrao.

Posted

Pomislio bi čovek da gubimo na poluvremenu. Meni drago kad bilo koga spustimo na 20 poena na poluvremenu, samo neka se forsira ozbiljna defanziva. Poeni će doći. Prošle godine drvlje i kamenje na procenat za 3 na početku sezone, na kraju to naravno najmanji problem bio.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
24 minutes ago, Don Radonja said:

Holandov sut...Divljina.Ne znamo i dalje sta se u napadu igra...

Ima raznih divljaka ali Holand je posebna vrsta. Njemu kao da je adrenalin stalno na 95% i onda mu varnica fali da skoči na 100% kada istog momenta napravi neki wtf potez. Ima solidan šut i ume da baci vrhunsku asistenciju ali pojedini momenti koji mu se dešavaju te dovedu u situaciju da se zapitaš jel gledaš rekreativni basket na ulici ili takmičarsku utakmicu najvišeg ranga.

• Like 2
Posted

Neko ko ne gleda utakmicu , pomislio bi da smo odlicni. Da su prekoputa Partizan,Cedevita,Buducnost, bilo bi ovo plus 10 za njih. Odavno nisam video losiju Zvezdu. I slag na tortu, petorka sa tri beka gde Pefi izigrava trojku. Tiha jeza.

• Like 1
Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Pomislio bi čovek da gubimo na poluvremenu. Meni drago kad bilo koga spustimo na 20 poena na poluvremenu, samo neka se forsira ozbiljna defanziva. Poeni će doći. Prošle godine drvlje i kamenje na procenat za 3 na početku sezone, na kraju to naravno najmanji problem bio.

Nije ozbiljna defanziva nego nesposobnost MZT-a. Na sva usta se pricalo kako je ovo najpotentnija napadacka ekipa koju smo ikad imali, a ispade da su bolji defanzivno nego ofanzivno trenutno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...